Celebrate Books Adventskalender

Geplaatst op 5 januari 2019 door Emmy in Haul / 7 Comments

Dit jaar had ik niet één, maar twee adventskalender gekocht. Zo kon ik elke dag twee cadeautjes openmaken en dat was me toch een feest! Toen Celebrate Books een Adventskalender aankondigde, kon ik het niet laten om hem meteen te kopen. 24 cadeautjes voor die prijs? Fantastisch!

Er zaten 24 cadeautjes in, waarbij er een deel papier was en een deel wat groter. De cadeautjes waren leuk verspreid en hadden een fijne afwisseling. Niet dat je 10909087 boekenleggers krijgt of reclamemateriaal; alles was in de juiste sfeer, paste op een of andere manier bij elkaar en had kwaliteit. Ja, tuurlijk zaten er meerdere boekenleggers in, maar ze waren wel allemaal heel anders. Zo kregen we een magnetische, metalen, van Till & Dill en prachtige Lunar Chronicles boekenleggers!

Zelf heb ik ook wat voor de Celebrate Books Adventskalender mogen maken; twee kaarsjes! Allereerst eentje van Narnia en ten tweede een Winter Solstice (ACOTAR!) kaarsje. Ik hoop dat ze iedereen bevallen.

De mokken vond ik ook geweldig, vooral omdat ze allebei een andere quote hebben, maar toch bij elkaar passen.

Ik ben benieuwd naar de thee, de chocolade is al op (oeps) en ik gebruik de tas al voor mijn boodschappen. Ideaal en lekker stevig.

Er mist een item op de foto; het kettinkje met daarop Proud Book Junkie. Ik heb het ergens neergelegd, maar ik weet echt niet meer waar. Nu heb ik gelukkig ook een andere gekregen in deze lijn, waarvan ik de tekst net iets leuker vind (fight evil, read books). Dus ik kan er mee leven.

Het armbandje met de ;, draag ik nu al iedere dag. Het is mooi subtiel en heeft een diepere betekenis.

De notitieblokjes ga ik allemaal met veel plezier gebruiken in 2019.

Kortom: ik ben er heel erg blij mee. Van mij mag Celebrate Books volgend jaar zeker weer een adventskalender maken; ik ga hem dan zeker scoren!

Had jij dit jaar een adventskalender?

Tags:

Divider

7 responses to “Celebrate Books Adventskalender

 1. Andrea

  Ik had deze box ook. Heel tof! Die boekenleggers van de Lunar Chronicles zijn zo mooi! <3
  Ik heb je kaarsjes met kerst gebrand.
  Een ding vond ik minder van deze box. Bij het armbandje had wel wat uitleg mogen zitten, maar misschien komt dat nog in de mail die ze gaan sturen? En eigenlijk vind ik dat meer iets om zelf te kopen.
  Het is natuurlijk mooi om mensen die te maken hebben met depressie en zelfverminking te steunen, maar niet iedereen die dit armbandje heeft gekregen, weet dat misschien. Als ze het gaan dragen en niet weten waar het voor staat, zou dat dan niet een beetje respectloos overkomen op de mensen die ermee te maken hebben? Ze hadden beter een armbandje met een minder beladen hangertje in de box kunnen doen imo. Ze hebben ook een hele leuke met een draak, zag ik. Om maar iets te noemen.
  Van mij had er ook een boek in mogen zitten, maar dat was misschien niet te doen.
  En als ik nog een verbeterpuntje mag noemen, ik vond de verpakkingen een beetje saai. Zoveel bruine zakjes en maar een paar gekleurde. Verder was het superleuk om iedere dag een pakje open te maken.

  • Het ; symbool wordt niet alleen meer gedragen als steun of sympathie voor mensen die denken aan zelfdoding oid, maar ook in het “mijn leven gaat verder” idee. In plaats van een punt een ; Ik vind het zelf een mooi symbool en ik draag het armbandje graag, juist omdat het zo subtiel is.

   • Andrea

    Dat van “het leven gaat verder” wist ik dus niet. Daarom vind ik dat er op zijn minst een uitleg bij had moeten zitten, zodat je i.i.g. weet wat je draagt.
    Het “respectloze” dat ik bedoelde, zit hem niet in het dragen van het armbandje, maar dat je niet weet wat je draagt. Maar ik heb er nooit mee te maken gehad (gelukkig!). Ik vroeg me dus af hoe andere mensen dit ervaren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.