Dagboek: work work work work work

Geplaatst op 26 juni 2017 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Hallo hallo hallo. Weer een nieuw weekoverzichtje! Afgelopen week heb ik voornamelijk gewerkt; 6 van de 7 dagen en dat is best wennen.. Vooral omdat het zo heet is geweest! Ik neem je weer mee mijn week in.. lees je mee?

Maandag

Wat ging de werkdag vandaag langzaam! Het was warm en er was niet zo veel te doen. Zelden heb ik dat de middag zo langzaam vooruit kruipt.  Na het werk blijkt D&D niet door te gaan, dus ik ga lezen en bloggen.

Ik heb een nieuwe haarpin en ik vind hem heel goed bij de Lunar Chronicles passen.

Dinsdag

’s Morgens werken en dan lekker in de middag vrij. Veel gedaan krijg ik niet; ik ben niet zo productief met deze warmte, vooral niet als ik veel gewerkt heb. ’s Avonds gaat D&D ook niet door, dan maar film en boeken.

Ohhhh de Harry Potter funko’s en de Dean in de Impala. Hebbben!!!

De fairyloot! Ik ben er echt superblij mee.. Er zitten zulke leuke dingen in!

Woensdag

Vandaag ben ik best druk. Ik lees een boek uit, geef bijles en ga dan werken. ’s Avonds begin ik me niet zo lekker te voelen.

Donderdag

Yes, vandaag is mijn vrije dag. Gelukkig maar, want ik voel me hondsberoerd door dit weer. Buikpijn, hoofdpijn… Ik doe zelfs ’s middags een dutje. Vandaag moet ik niks vandaag en lees ik lekker en doe ik wat ik wil. Alles wat ‘moet’ komt later wel.

Komt u maar met die buien!

Ik kreeg deze van mijn man.

En deze! <333

Vrijdag

Vrijdagochtend lees ik lekker, en besteed ik een paar uur aan bloggen. Dan is het tijd voor werk. Gelukkig is het minder warm en heb ik de komende tijd geen werkwerken van 6 dagen meer!

Zaterdag

Vandaag werk ik de hele dag. ‘s Avonds kruip ik op tijd mijn bed in.

Zondag

Vandaag was ik vroeg wakker en dacht ik; yes, de hele ochtend lezen.. Maar het lukte niet. Ik raakte niet helemaal in mijn boek en in mijn gedachten was ik bezig met mijn kaarsen. Ik besloot dan maar aan de webshop te gaan werken en te bloggen voor ik moest werken. Laatste zondag voor de zomer! Dan zijn we op zondag weer een tijdje dicht.

‘s Avonds doe ik wederom niet zo veel.

Morgen lekker vrij.. even bijtanken. Ik vind het best wennen om bijna 30 uur te werken en daarnaast nog vele uren als zzp’er en blogger te werken. Ook morgen mag ik weer thuis aan de slag. Ik ga proberen mijn rust te bewaren: mijn to do list afwerken op prioriteit en ook een keertje stop zeggen en gewoon een paar uurtjes vrij.

Gelezen

Op maandag lees ik in de ochtend Levana. ’s Middags na werk lees ik het stripboek De Druiden deel 6. En omdat D&D niet doorgaat begin ik ook in The Archived, welke ik woensdag uitlees. Ook lees ik van deel 7 en deel 8 van de Druiden strips.

Op donderdagochtend begin ik in Reign of Shadows, die ik na mijn slaapje in een ruk uitlees. Daarna begin ik in The Vanishing Throne. ’s Avonds begin ik in De Zielverzamelaar.

Op vrijdagochtend voor werk lees ik The Vanishing Throne uit. Daarna pak ik mijn nieuwste boek, The Glittering Court erbij, maar die krijg ik niet uit voor de week voorbij is. Ik ben daar nog in bezig, net als in Zielsverzamelaar en het supernaturalboek Family don’t end with blood. 7 boeken uit en in nog 3 bezig, ik vind het helemaal mooi.

Nieuwe boeken

Op woensdag kan ik twee pakketjes ophalen bij de buren. In het eerste pakketje zat De vuurproef van Megan Shepherd, het derde deel van The Cage. En ook kreeg ik de nieuwe Fairyloot binnen. Ik had een beetje het idee welke boeken er in konden zitten en een van die opties bleek te kloppen; Roar van Cora Carmach. Ik ben zo benieuwd! Het klinkt als helemaal mijn ding.

Op donderdag worden er weer twee boeken geleverd: The glittering court ontvang ik als recensie-exemplaar van Young & Awesome en ik kijk enorm uit naar dit boek. Ook kreeg ik een verrassing van Gottmer: Het geheim van het Nachtegaalbos. Geen idee wat ik kan verwachten, we zullen zien!

Blogpost

Komende week werk ik minder, alleen dinsdag en woensdag de hele dag en op vrijdag in de middag. Op donderdagavond ga ik naar Joost’ leesclub en op zaterdag naar oma. Op zondag ga ik met mijn nichtje, mijn zusje, mijn schoonbroer en Rob naar de Efteling. Gezellig!

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: work work work work work

  1. Joanydvv

    Oeh, ik vind de titel en de cover van ‘het geheim van het nachtegaalbos’ echt heel erg sprookjesachtig. Ik ben benieuwd waar he daarvan gaat vinden. Wat Funko’s betreft heb ik me nog altijd behoorlijk goed in kunnen houden (ik heb nu Jon Snow en Jamie Fraser), maar die Luna is zooo leuk!

  2. Handig werken zo met Ember op je past. 🙂 Mocht het nu wat minder heet zijn dan kwam zo’n kersenpit-alternatief nog van pas, maar nu was het natuurlijk al warm genoeg zonder Ember’s assistentie. Ik ben trouwens helemaal verliefd op de nieuwe funko van Luna. Had me voorgenomen om van elk personage slechts één funko aan te schaffen maar tja deze Luna is natuurlijk wel onmisbaar.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.