Dagboek: werken in de warmte

Geplaatst op 19 juni 2017 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Waaah, er is weer een week voorbij en over 3 weken ben ik gewoon 27. STOPPPPPP de tijd. Deze week voegde ik weer veel nieuwe boeken aan mijn kast toe, maar las ik er ook wel weer 6.

Ik ben blij met de nieuwe kaarsen! Heb jij ze al besteld?

Maandag

Jippie! Een dagje vrij. Ik lees wat en doe lekker weinig. ’s Avonds hebben we D&D… Ik bak taart voor tijdens D&D.

Dinsdag

Vandaag een werkdag! Ik zit om 9 uur in een bespreking en na de lunch begin ik bij de inname. Omdat het rustig is, mag ik wat eerder naar huis. ’s Middags kijk ik lekker tv, lees ik boeken en werk ik nog wat achter mijn computer.

Zo blij met mijn fancy boekenleggers!

Woensdag

’s Morgens werk ik aan mijn kaarsen en mijn blog en daarna ga ik naar mijn werk. Het is niet heel druk vandaag, maar er zijn wel veel leuke vragen. Daar word ik blij van! ’s Avonds lees ik lekker en werk ik nog wat aan mijn blog

MIJN HEMEL WAT ZIJN ZE TOF! Binnenkort schrijf ik er een blogpost over.

Ook heel blij met mijn Celebrate Books box van Juni! De quotekaart is weer mooi, de bodylotion ruikt heerlijk en naar het boek keek ik zo lang uit!

Donderdag

Vandaag ben ik vrij en dat vind ik soms best lastig. Ik wil aan de ene kant uitrusten en niks doen, maar aan de andere kant lukt me dat nooit zo goed? Ik kijk Shadowhunters, Reign en ben met mijn blog bezig. Oh.. en ik maak ook wat ontwerpen.

’s Avonds game ik een paar uur met Rob

Ik verstuur ook de N.22 kaarsen die ik speciaal voor Joyce Roele (de schrijfster) maakte.

Vrijdag

Op vrijdagmiddag moet ik werken en ’s avonds hebben we weer een hele gezellige leesclub. We bespreken Rebel in de woestijn en het is vooral heel gezellig. Iedereen heeft eigenlijk dezelfde mening, waardoor we vrij snel klaar zijn. In september beginnen we weer en dan bespreken we De voordelen van onbeantwoorde liefde. We zijn op tijd klaar en dus ben ik eerder thuis.

Zo nu en dan speel ik nog wel eens pokemon. Het is nu weer een eventweek met heel veel vuurpokemon, dus scoor ik eindelijk een Rapidash.

Zaterdag

Vandaag een lange dag. Eerst werken en daarna naar mijn zusje die voor haar familie haar nieuwe huis open heeft gesteld. Zo mooi! Het is heel gezellig. Na een paar uur gaan we naar huis en dan lees ik tot over middernacht door in mijn boek.

Zondag

Ik ben moe.. Ik verlang naar een dagje niksen.. is dat erg? Ik heb erg veel moeite met het warme weer. Ik slaap voor mijn doen uit (lees: ik kan mijn bed niet uitkomen) en ‘s middags moet ik werken. Door vaderdag en de warmte is het best rustig. Maar ik mag wel weer boeken uitzoeken voor een collega, en dat is nice.

Nieuwe boeken

Op dinsdag komt de postbode een funko brengen, de nieuwe YA boekenkrant en een nieuw boek: Magic of blood and sea. Op woensdag heb ik weer boekenpost! En vooral heel veel leuks; mijn boekenleggers van Craving Pages, eerste hoofdstukken voor de leesclub en twee boeken! Allereerst Crimson Bound en als tweede Helemaal het einde. Al deze boeken? Helemaal het einde.

Op donderdag krijg ik weer post binnen. Allereerst krijg ik daar mijn Celebrate Books Box met daarin: Inkt! Ik kijk zo uit naar dit boek! Daarna brengt de postbode mij Eliza and her monsters. Dit boek heb ik gekocht nadat ik het bij Annabel had gezien. Het zag er zo tof uit en klonk zo goed dat ik het meteen bestelde.

Dat ik deze week vrij veel nieuwe boeken mag toevoegen aan mijn collectie is deels natuurlijk mijn eigen schuld. Op vrijdag verwelkom ik 4 nieuwe boeken aan mijn collectie en op zaterdag ook nog een. Laat ik beginnen met het recensie-exemplaar van de nieuwe editie van Wreck this journal, die op vrijdag op de mat valt. Een leuke verrassend! Ik wil deze misschien wel met anderen gaan invullen.

’s Avonds koop ik tijdens de leesclub nog drie boeken. Ik heb immers nog een boekenbon en voor alle drie de boeken een goed excuus. Allereest De voordelen van onbeantwoorde liefde, omdat we dit boek de volgende keer gaan bespreken. De andere twee boeken koop ik omdat ze nu in een speciale actieprijs zijn. Het zijn twee boeken van Rick Riordan! Ik heb – tot mijn grote schaamte – alleen maar de Percy Jackson serie, Magnus Chase en Apollo gelezen. Zijn andere 2 series? Nope. Van beiden kocht ik het eerste deel. Dus De Rode Piramide en De verloren held.

Als ik zaterdag thuiskom van werk zegt mijn man dat ik een pakketje heb. Daarin zit Al het moois is niet verloren, een nieuw boek van Best of YA. Ik ben erg benieuwd; het omslag is in ieder geval al heel sferisch.

Ik had deze week moeite met kiezen.. Ik las er uiteindelijk 3 van deze stapel en mijn doel is om komende week een aantal van de rest te lezen.

Gelezen

Op maandag lees ik Moord in de rocky mountains uit. Dit is een echt avontuurlijk jongensboek. Op woensdag lees ik Cress uit. Ik ben de serie aan het herlezen en dat bevalt prima.

Op vrijdagochtend lees ik Witch’s Tear uit, wat vooral een lekker boek tussendoor is. Daarna begin ik in Helemaal het einde, de nieuwe Lisette Jonkman. Deze lees ik in de nacht van zaterdag op zondag uit. Op zondag begin ik in Inkt, welke ik ‘s avonds na werk uitlees. Ik begin dan meteen ook in Eliza and her monsters en boem… voor ik het weet heb ik die ook uit. Wat een verslavend boek!Een prima score voor deze week!

Ik heb nu zo’n 130 ongelezen boeken in mijn kast en ik wil voor het eind van het jaar de teller max op 100 hebben. Dit moet haalbaar zijn, toch? Ook wil ik voor 1 juli 150 boeken gelezen hebben, dat lijkt me een mooie missie. Ik heb bijna 2 weken voor 9 boeken, dus dat lijkt me haalbaar. Vooral omdat ik 3 graphic novels leende van de bieb. Ik bleef het maar uitstellen om ze te kopen en nu kwam ik 3 delen tegen die ik nog niet had. Win win!

Blogposts

Komende week heb ik het erg druk.. Ik ben alleen op donderdag vrij van werk en dat vind ik best pittig, vooral omdat ik nu al mega moe ben. Ik ben de dagen ook een beetje kwijt… Op maandag en dinsdagavond weer D&D (dinsdagmiddag ben ik ook vrij, dan ga ik ook rust nemen) en voor de rest werken. Maar het is voor 2 maanden lang wel het laatste lange weekend. YES. Tot volgende week!

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: werken in de warmte

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.