Ik kocht deze fantastische boekenschoenen

Geplaatst op 23 juni 2017 door Emmy in Haul / 7 Comments

Ik ben dol, maar dan ook dol op spullen die mijn liefde voor boeken uitstralen. Of dit nou prulletjes voor in mijn boekenkast (en dus ook voor bookstagram) zijn, t-shirts of sieraden; ik draag en bekijk het met liefde. En toen kwam ik via instagram schoenen met boekenprint tegen en was ik meteen verliefd. Ik bestelde een paar boekenschoenen (sneakers) en toen was het wachten tot ze geleverd zouden worden.

Omdat ik veel vragen kreeg over mijn schoenen, besloot ik er een blogpost over te schrijven.

Ik bestelde de schoenen bij Groovebags. Dit is een website waarbij er allerlei textiel wordt geleverd met toffe printjes. Hier vind je al hun boekenitems. Blijf vooral even op de site hangen, dan krijg je meestal wel een 10% kortingscode.

Uiteindelijk koos ik voor deze sneakers, omdat ik op mijn werk het liefst op stevige schoenen loop. Op een lange werkdag loop ik immers minstens 10 km in de bibliotheek alleen en dus verdienen mijn voeten een goede ondersteuning.

De print is mooi en goed zichtbaar. Je ziet meteen dat zowel de stof als de schoen zelf van goede kwaliteit zijn. De schoen past goed en zit lekker stevig (ik heb 40-41 en bestelde maat 41). De schoenen werden tevens geleverd met een stevige prop papier vanbinnen, waardoor de schoen tijdens de reis niet kon vervormen.

De verzending naar Nederland kost ongeveer een tientje. Het duurde een tijdje voor ze aankwamen. Volgens mij ongeveer een maand. Maar ze kwamen uit China en niet uit Amerika, waardoor ik geen importkosten hoefde te betalen, waar ik wel bang voor was.

Ik ben superblij met mijn boekenschoenen. Niet alleen heb ik zo de ideale schoenen om mijn liefde voor boeken uit te stralen, het zijn ook nog eens fantastische items voor op foto’s. Win win win!

Nou, wat kosten deze kekke stappers? Rond de 60 dollar, exclusief 10 dollar verzendkosten. Ik kreeg nog 10% korting, dus reken maar uit… Maar ik ben er wel heeeel blij mee en ze zeggen altijd dat het afwisselen tussen schoenen goed voor je is. Ik kan dan ook niet wachten om mijn boekenschoenen daadwerkelijk te gaan dragen!

Tags:

Divider

7 responses to “Ik kocht deze fantastische boekenschoenen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.