Dagboek: Voorbereiden op Fantasy Court, heel veel pakketjes versturen en werken als een baas

Geplaatst op 11 juni 2018 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Druk weekje de afgelopen week.. What else is new? Lees je mee?

Weinig foto’s deze week trouwens.. ze waren niet leuk genoeg. šŸ™‚

Maandag

Vandaag moet ik weer naar Rotterdam, natuurlijk! Vandaag is wel een beetje bijzonder, want het is partnerdag. Hierbij krijgen ook de partners een beetje een idee waar we mee bezig zijn en hoe en wat. Van te voren hebben we eigenlijk sport, maar omdat dit niet door kan gaan, gaan we met een deel van de groep meer dan een uur wandelen. Lekker, maar wel heel warm! Rond half vijf zijn we klaar en gaan we weer richting huis. Uiteindelijk gaat D&D niet door wegens omstandigheden, dus besluit ik lekker op de bank te gaan lezen.

Dinsdag

Vandaag heb ik geen werk staan, maar wel heel wat andere dingen. Zo geef ik bijles en ga ik ‘s avonds bij papa eten. Ik merk wel dat mijn hoofd een beetje chaos is, dat in combinatie met de hitte zorgt ervoor dat ik amper kan concentreren. Daardoor vergeet ik uit te checken en kan ik niet gratis terugreizen. KAK. Gelukkig weet de NS dit snel op te lossen, maar pfffff. Vandaag kijk ik ook ene paar afleveringen van Viking, omdat ik verder niet heel veel vrije momenten heb deze week.

Woensdag

Normaal ben ik woensdag meestal vrij, maar vandaag moet ik werken in de middag. Ik besluit van te voren niet te gaan zwemmen, omdat ik zo’n vol hoofd heb. Soms werkt zwemmen voor mij heel ontspannend en inspirerend, maar soms dan zorgt het ervoor dat ik helemaal gestrest kan raken. Ik besloot even het zekere voor het onzekere te nemen dit keer; volgende week ga ik wel weer lekker zwemmen. In de ochtend breng ik heel veel pakketjes weg (dit doe ik de hele week heel veel.. damn) en daarna ga ik werken. Het is best druk.

Ook vanavond gaat D&D niet door, omdat het voor Rob ook even te druk is. Een rustige avond dus.

Donderdag

Vandaag heb ik een lange dag voor de boeg. Eerst fiets ik weer langs de Bruna voor pakketjes (goh) en daarna naar de school waar ik werk om een les CKV te geven. Ze zijn zo goed aan het werk! Nog maar een les hierna.. Meh. Ik ga ze oprecht missen.. Gelukkig zie ik ze vast nog in de mediatheek. Daarna ga ik door naar de bieb, waar ik tot kwart over 8 werk. Het is zwaar, want de bieb heeft geen airco en het is er echt heel warm en benauwd. Ik vind het heel lastig om een tandje rustiger te gaan, dus dat was heftig. Het was ook nog eens vrij rustig, waardoor ik niet altijd evenveel nuttige dingen te doen had. Maar he, ik haalde mijn 10.000 stappen?

Eenmaal thuis lekker met nog wat te eten (geen chocolade, boehoe) op de bank en even doelloos tv kijken. Phoe.

Vrijdag

Ik kijk tegenwoordig echt uit naar de vrijdagen. Ik vind mijn werk in de mediatheek zo leuk; leerlingen helpen, boeken onder de aandacht brengen en ook deels mijn eigen ding kunnen doen.

Zaterdag

Vandaag ben ik vrij. YES. Ik pak mijn spullen in voor morgen en werk mijn to do list af op een rustig tempo. ‘s Avonds gaan we lekker sushi eten. JUM!

Zondag

Vandaag hebben we Fantasy Court, een tof fantasy en game evenement. Hier zal ik nog een stukje over schrijven, want ik ben heel enthousiast. ‘s Avonds ben ik echt kapot, maar ik wil perse nog deze blogpost afmaken en bestellingen inpakken. Doos.

Haul

Ongepland kreeg ik toch weer best wel wat boeken binnen deze week. Horen jullie dat ook? Mijn TBR stapel die me keihard aan het uitlachen is? Afgelopen week heb ik wel veel boeken weggedaan, dus aan de andere kant… Maargoed.. In de zomer komt er vaak niet veel uit (ssssst, dan is YALC, Emmy!). Allereerst kreeg ik het boekĀ Holy FuckĀ binnen.

En dan krijg ik een enorm pakket van Clavis binnen. WOW! Daarin zitten wel vier boeken: De groepering, Circe, de hoogste prijs en dromenvanger. Binnenkort zullen jullie ongetwijfeld meer over deze boeken lezen.

Gelezen

Deze week begint mijn leeszin weer terug te keren; ik gun mezelf wat meer vrije momenten en heb tijdens die momenten ook oprecht zin om een boek op te pakken. Het begint natuurlijk op maandag en dan lees ikĀ ObsidianĀ uit voor ik naar Rotterdam moet. In de trein naar Rotterdam begin ik inĀ Zwartkracht,Ā die ik die avond nog uit heb. Dat is wel een fijn punt aan Rotterdam; lekker lezen in de trein! Op dinsdag begin ik inĀ De eigenzinnigheden van Leah BurkeĀ en deze lees ik woensdag uit. Op donderdag lees ik in mijn pauzesĀ Kattensoep.Ā 

NaĀ KattensoepĀ zie ik dat ik al op de helft van mijn goodreads reading challenge van dit jaar zit. WHOOOOP. Goed bezigggg. Ik ben ook nog bezig in het deze week ontvangenĀ Holy Fuck.Ā 

Op mijn telefoon ben ik trouwens bezig met het ebook van Crooked Kingdom. Ik vind het namelijk prettig om soms nog wat in bed te lezen en aangezien ik deze Engelse editie nog niet gelezen had en hem iets te zwaar vind voor in bed… Het zal echter nog wel even duren voordat ik hem uit heb.

In het weekend begin ik trouwens aan The testament of Loki, maar die krijg ik niet uit.. Had vet veel willen lezen in het weekend maar het lot besloot wat anders.

Blogposts

Tot volgende week! Dan ben ik op dinsdag en woensdag lekker vrij… maar de rest van de week moet ik gewoon werken.

 

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: Voorbereiden op Fantasy Court, heel veel pakketjes versturen en werken als een baas

  1. Haha, die Holy Fuck heeft dan ook wel een ideale titel om de impact van je tbr te omschrijven. šŸ™‚ Ik heb ondertussen al weer een aantal weken last met het lezen. Het lukt me maar heel moeilijk om me lang genoeg te kunnen focussen. Ik vind het zo jammer en vervelend wanneer lezen echt energie vraagt terwijl het normaal iets is waarbij ik tot rust kom.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.