Dagboek: veel ontwerpen maken voor Letters & Lights

Geplaatst op 2 april 2018 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Wat een drukke week! Ik heb veel te doen en te maken, mede voor Yalfest en mijn eigen SJM box, maar ook voor Celebrate Book. Daarnaast heb ik ook behoorlijk wat afspraken staan deze week. Lees je mee?

Maandag

Vandaag was zo’n dag van ‘huh, is het opeens al vier uur!?’. Voor het zwemmen maak ik vooral thuis school, en erna (eindelijk weer zwemmen, trouwens!), ga ik aan het ontwerpen. De tijd vliegt en aan mijn to do list lijkt geen eind te komen.

Ik stak mijn Hermelien kaars aan in de veronderstelling dat hij zo op zou zijn… Grapje. Mijn kaarsen gaan echt lang mee.

Op maandag maak ik ook blondies. Omdat ik er zin in heb. Yolo. En ik deel ze uit, natuurlijk.

En ik drink veel thee. Deze is ook al zo lekker.

Dinsdag

Vandaag doe ik wat aan het huishouden en maak ik wat ontwerpjes, voor mama komt met een aantal kinderboeken en andere spullen. We kletsen gezellig en ‘s avonds wil ik graag op tijd naar bed omdat ik morgen zo vroeg op moet. Helaas niet echt kunnen afmaken wat ik vandaag wilde afmaken.

Ik maak een doos open en de katten be like…

Ik maakte vroeger dus blijkbaar vet veel fanart…

En Harry Potter tekeningen. Van mezelf.

Ik koop een cadeautje voor mama en ben hier zo klaar mee. HALLO LIBRIS. Die verzenden tenminste wel snel gratis.

Love deze kleuren.

Woensdag

Om half 6 gaat de wekker en om 6 uur zit ik op de fiets. Ik moet vandaag naar het ziekenhuis in Rotterdam. Wat een mega groot ziekenhuis is dat, zeg. Den Bosch voelt dan meteen klein aan. De afspraken gingen prima, maar ik was wel blij om weer naar huis te mogen en weer te mogen eten nadat ik om 10 uur bloed had laten prikken. Misschien dat ik binnenkort een blogpost over mijn ziekenhuisbezoeken zal schrijven, omdat ik de komende periode heel vaak naar Rotterdam zal moeten. Rond half 1 was ik thuis, ondertussen met een gruwelijke koppijn. Ik besloot om het rustig aan te doen en keek de nieuwe Shadowhunters aflevering. Daarna ben ik kaarsen gaan maken, met de veronderstelling dat ik daarna lekker kon gaan lezen. Er waren echter wat mailtjes die roet in het eten gooide, waardoor de middag veel sneller om was dan ik had gehoopt.

In de avond ben ik toch D&D gaan spelen. Morgen weer een dag.

Dit is vroeg.

Ember is zo lief.

Ik teken altijd tijdens D&D.

Donderdag

Ik ben vroeg wakker, ook al ben ik nog erg moe. Ik heb nog steeds hoofdpijn, maar ik moet nog werken. Ik fiets naar school om les te geven; presentaties. Natuurlijk was er een groep zonder. Je zou zeggen dat ze op die leeftijd al wat meer verantwoording kunnen dragen. Zucht. Daarna fiets ik even naar huis om te lunchen en wat kleine dingetjes te doen, want daarna moet ik op jeugd invallen in Rosmalen.

Het systeem klapt er opeens uit en ik zit zo’n twee uur zonder computer. Zucht. Gelukkig werkt het rond half vier weer, dat maakt het werken toch een stuk gemakkelijker.

‘S Avonds werk ik nog aan wat ontwerpen voordat The Passion begint. Ik ga niet naar de kerk, maar ik vind het geloven in iets altijd erg bijzonder. Als kind genoot ik altijd enorm van Bijbelverhalen en ik vind het ook belangrijk wanneer men een beetje weet hoe bepaalde culturele aspecten zo zijn gekomen. Bijvoorbeeld waarom we vrij zijn met pasen, dus. Ik vond het dit jaar weer erg mooi!

Tijdens de shop ben ik gaan tekenen; ik moet namelijk nog aardig wat art afhebben voor yalfest en de SJM boxen.. Ik schoot flink op, waardoor ik morgen lekker kan gaan kleuren en digitaliseren.

Yay, de Percy Jackson box van Celebrate Books is er. Ik vind deze liniaal zo tof geworden!

Sneak peeeeek!

Het is avond en veel te laat maar yoloooo.  Workworkworkwrok

Vrijdag

Gek dagje vandaag, want door Goede Vrijdag hoef ik maar tot 12.15 te werken. Het is erg rustig, waardoor de tijd voor mijn gevoel best langzaam gaat. Ik verwerk wat zaken en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan.

‘s Middags maar ik nog even een hele werkdag; ik maak alle labels af die ik nog moest maken, stuur veel drukwerk naar de drukker en ben vooral heel erg druk. ‘s Avonds ben ik kapot. Gelukkig maakt supernatural alles goed!

Op vrijdag werk ik eigenlijk 1,5 werkdag. Eerst een halve op school en dan nog een hele thuis. Kleuren als een malle.

Nieuwe rep search!

Zaterdag

Ik werk vandaag van 11 tot 3 en dat is echt chill. Daarvoor en daarna ben ik lekker aan het lezen en mijn ding aan het doen; ook wel eens lekker!

Zondag

Vandaag wil ik vet veel doen voor we naar mama’s verjaardag gaan, maar ik heb niet zo veel zin. Ik wil ook een dagje vrij! Ik lees een boek en zoek wat naar fantasy evenementen die interessant voor onze webshops kunnen zijn. Dan gaan we naar de trein. Bij mama is het erg gezellig, zo alle kinderen met aanhang bij elkaar. We zijn rond kwart voor tien weer thuis en dan rommel ik nog wat aan voor ik naar bed ga. Vandaag heb ik trouwens nog een boek gelezen – in de trein – en daar voelde ik heel veel heimwee bij.

Haul

Op donderdag komt de Percy Jackson box van Celebrate Books binenn en daar ben ik heel blij mee! De box bevat; een leuk armbandje, een liniaal met quote (heel tof!), een potlood met quote, een t-shirt (!) van Camp Half-blood, toffe art, blauwe snoepjes en de graphic novel van boek één. Ik kijk er enorm naar uit om die te gaan lezen. Ik denk zelfs dat ik hem deze week nog lees!

Op zaterdag krijg ik weer post… Ik ben net een vragenlijst voor het ziekenhuis aan het doorbladeren als de brievenbus weer kleppert; twee pakjes! Fataal spel van Chinouk Thijssen en Hazel’s pentakel van Marte Jongebloed. Waaaa. Benieuwd! Beiden besluit ik dit weekend nog te lezen.

Gelezen

Op maandag begin ik in Zielsverwant, met het idee dit boek dinsdag wel uit te hebben. Niet dus. Toch besluit ik woensdag een ander boek mee te nemen de trein in: Rijk der stormen van Sarah J Maas. Ik wilde dit boek graag herlezen in het Nederlands, voor ik in Tower of Dawn zou beginnen. De feels, jongens. De Feels. Op donderdagochtend lees ik Rijk der stormen dan eindelijk uit. Vrijdagochtend lees ik – voor ik naar mijn werk ga – Zielsverwant uit. Echt een leuk boek!

Zaterdagochtend lees ik de graphic novel van De bliksemdief uit. Wat heerlijk! Ik kijk nu al uit naar deel twee.

Zaterdagavond begin ik in de Nederlandse editie van Everless; reread! Ik lees hem dezelfde dag nog uit. Heerlijk om dit boek voor een leesclub te kunnen herlezen. Er zitten zo veel toffe details in die pas later tot je doordringen, vooral als je het eind al weet. Ik vind het altijd interessant om te zien hoe auteurs eigenlijk al dingen weggeeft die je de ene keer wel ziet en de andere keer niet.

Op zondag lees ik nog twee boeken: Fataal Spel, spannend, meeslepend en een sneltrein en Hazels Pentakel, waar ik onmiddellijk een grote heimwee bij voel. Wat een heerlijk boek.. Ik kijk er enorm naar uit om deze boeken te gaan recenseren.

Blogposts

 

 

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: veel ontwerpen maken voor Letters & Lights

  1. Do

    Wat leuk om weer een kijkje in je leven te kijken! De lineaal die je ontworpen hebt ziet er echt tof uit. En die sneakpeak!!! WAAA !!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.