April YA releases

Geplaatst op 31 maart 2018 door Emmy in Boeken / 5 Comments

De vierde maand van het jaar is voor de Young Adult community dé maand om het YA boek te vieren. Op 22 april is namelijk voor de derde keer het Young Adult Literature Festival: YALFest.

Wederom heb ik weer een aantal toffe YA boeken uitgezocht die komende maand zullen verschijnen. Zowel Nederlandse als Engelse! Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Nederlands

Touching Juliette 4 - Heel meSummoner 3 - De strijdmagiërCarve the mark 2 - The Fates DivideEeuwige levenHof van doorns en rozen - Hof van doorns en rozen cadeaubox

Ik kijk vooral heeeeeel erg uit naar De strijdmagier. Ik vind deze serie zo tof! Over Heel me twijfel ik een beetje, evenals The Fates Devide.. De voorgaande delen waren gewoon niet helemaal mijn kopje thee. Eeuwig leven sla ik misschien wel over. En dan die prachtige ACOTAR box… Met kaart. Kwijl.

SnitchDe Grisha - De taal der doornenDe lange wegI See London, I See FranceAllesbehalve oké

Ik kijk uit naar De Taal van Doornen, want ik wil deze graag herlezen in het Nederlands. Ook naar Snitch ben ik heel benieuwd! Alles behalve OKE is ook echt heel leuk. De lange weg spreekt mij persoonlijk minder aan, wat mede door het omslag komt.

Het dodenhuisWaar ik gaFandomKnock-outMuse academy 2

Fandom is echt een aanrader voor alle fangirls en fanboys. Ook Muse academy 2 spreekt me aan. De rest is misschien minder mijn ding.. Alhoewel, Cis Meijer schrijft zo goed!

De Happiness-goeroe

Hoewel ik eerst dacht dat De happiness goeroe een typische Margriet/Libelle feel good zou worden, schijnt het een vet leuk boek te zijn.

Engels

The Fates DivideA Reaper at the GatesDefy the WorldsForget Me NotI Have Lost My Way

Niet alleen wacht ik bewust op de Nederlandse versie van het derde boek van Sabaa Tahir (mei) omdat ik de rest ook in het Nederlands heb… De Engelse heeft een andere kaft gekregen die totaaaal niet matched. ARGH.

Helaas is Bol.com nogal incompleet deze maand, terwijl er nog een aantal topboeken zullen verschijnen. Ik heb ze dan ook een lijstje gemaakt.

Amy Tintera – Avenged

Laura Sebastian – Ash Princess

Kendare Blake – Queens of Finnbirn

Amanda Foody – Ace of Shades

Becky Albetalli – Leah on the Offbeat

Adrienne Young – Sky in the deep

Julie Kagawa – Inferno

Ik ben benieuwd naar Ace of Shades, maar vooral Sky in the deep. Sky in the deep is echt zo’n boek waar ik al tijden naar uitkijk en die ik voor de verandering ik heb gepreorderd. Want tja, Vikings! Extra tof: hij wordt ook vertaald. NICE

Naar welk boek kijk jij het meest uit?

Tags: , ,

Divider

5 responses to “April YA releases

  1. Dionne

    De voorgaande boeken van Heel Me waren ook niet helemaal mijn ding, maar bij het laatste deel wel steeds meer dus hier ben ik zeker nieuwsgierig naar. Door het soort van X-men elementje begon ik het echt interessant te vinden plus de karakters hadden een goede groei meegemaakt. Verder ben ik erg benieuwd naar de taal der doornen, heb speciaal gewacht op de Nederlandse versie hiervoor, de strijdmagiër en eeuwige leven moet ik jammer genoeg eerst de andere delen nog van lezen, maar staan zeker op mijn lijstje!

  2. Ik kijk het meeste uit naar Alles behalve oké, die lijkt me heel tof! Maar daarnaast ben ik ook heel benieuwd naar de nieuwe van Becky Albertalli 🙂

  3. Do

    Wat komen er veel leuke boeken uit! Ik kijk vooral heel erg uit naar Leah on the Offbeat en ik ben ook wel benieuwd naar Heel Me (al wacht ik denk ik op de paperback). Ik vond Allesbehalve Oké ook echt heel leuk!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.