Coveronthulling: Onyx, deel twee van de Lux serie van Jennifer L. Armentrout

Geplaatst op 28 maart 2018 door Emmy in Boeken / 6 Comments

Vorige week kreeg ik een erg leuk mailtje; of ik mee wilde doen met de coveronthulling van de Lux serie. Zeker! Want hoewel er tot nu toe maar weinig boeken van Jennifer L. Armentrout zijn die mijn hart hebben verovert, is er een serie waarvan ik denk dat het wel zal lukken; De Lux serie! Boekbloggers en aliens, dat klinkt toch als een supervette combinatie? Ik mag van uitgeverij Zomer & Keuning het tweede deel onthullen: Onyx!

Niemand is wie hij lijkt. En niet iedereen zal de leugens overleven.

Onyx verschijnt op 10 juli (ha, net na mijn verjaardag) en kost maar € 15.-, wat natuurlijk een erg fijne prijs is. En mocht je nu naar YALFest gaan, dan heb ik extra goed nieuws voor je! In de goodiebag zit namelijk een voorpublicatieboekje met daarin de eerste drie hoofdstukken van Obsidion én kortingsbonnen voor het eerste en tweede boek (dus ook Onyx!). Je betaald van tijdelijk slechts  €12,50 per boek. Nog een goede reden om naar YALFest te komen! Kan je echt niet? Vanaf begin juni zal het voorpublicatieboekje in een beperkte oplage bij je favoriete boekhandel beschikbaar zijn. Vergeet niet: Op = op!

In verband met spoilers zal ik de achterflap nog niet plaatsen, maar het schijnt een sexy en duister boek te zijn. Nu al zin in. Tijd voor een onthulling? Yes!

TADAAAA.

 

Daar is hij, het omslag van Onyx! En ik vind het heel tof om meerdere redenen; allereerst vind ik de kleur echt prachtig en het beeld heel sferisch. Ik krijg er meteen een magisch gevoel bij. Het is niet te zoetsappig, maar laat wel meteen zien dat het om een paranormal romance gaat. Daarnaast vind ik het fijn dat het silhouet onherkenbaar is. Dit is een kaft die ik ook kan en zo uwillen maken. Heerlijk. Je ziet ook meteen welk deel het is en de teaser spreekt zelf mij – romance criticus – ontzettend aan.

Ik ben zooo benieuwd naar deze serie; veel lezers en bloggers hebben namelijk aangegeven dat deze serie hun favoriet van Armertrout is.

Kijk jij ook zo ontzettend uit naar de verschijning van de Lux serie?

Tags:

Divider

6 responses to “Coveronthulling: Onyx, deel twee van de Lux serie van Jennifer L. Armentrout

  1. Do

    Wat leuk dat deze serie nu ook vertaald wordt! Ik heb het eerste deel gelezen, maar ik wil zeker de rest gaan lezen. Deze cover is ook echt heel mooi!

  2. Wilma Klein Willink

    heb de eerste twee al besteld, nu hopelijk meer boeken van haar die vertaald gaan worden. Zeker de Titaan serie lijkt me heerlijk

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.