Dagboek – Een week zoals alle weken?

Geplaatst op 26 maart 2018 door Emmy in Persoonlijk / 4 Comments

Sommige weken zijn niet zo bijzonder; alsof ze zijn zoals alle anderen. Voor mij voelde deze week ook een beetje zo; werken, afspraken, mijn ding doen… Terwijl ik ook hele toffe dingen heb gedaan, zoals het meeten van Marissa Meyer! Hopelijk kan ik komende week wel weer zwemmen, hoor. Ik mis het echt!

Maandag

Whooooooooop. Vandaag hebben Melisa en ik onze high tea met Marissa Meyer! Wij wonnen afgelopen jaar de scavanger hunt en daar hing een vet toffe prijs aan vast. Het was zo leuk om met haar te kunnen kletsen! En ook het zaakje was er eentje om te onthouden (vooral omdat hij zo dicht bij mijn zusje zit). Na de high tea gaan we nog even burgers eten met Esmee en Thyrze, maar dan wil ik naar huis, om op tijd thuis te zijn voor D&D.

Dinsdag

‘s Morgens werk ik in Rosmalen en rond half 1 kan ik naar huis. Thuis pak ik snel de laatste dingen in, want het is tijd om een stand te draaien in dynamo, tijdens het Marissa Meyer event. Whoooop! Mijn spullen zijn echt mega zwaar, maar gelukkig krijg ik een lift naar huis! Ik ben erg tevreden over het evenement; ik heb goed verkocht en het was erg gezellig. Ik hou heel erg van dit soort evenementen, omdat het leesfans echt samenbrengt. Al bekijk ik het natuurlijk wel door een andere bril, namelijk als blogger/webshopeigenaar.

Dit vond ik zo gaaf!

Woensdag

‘s Morgens geef ik een bijles en daarna loop ik meteen door naar de stembus. Ik vind stemmen altijd heel erg belangrijk en ik heb dan ook pas één keer sinds ik mag stemmen overgeslagen. Ik breng mijn stem uit en doe wat boodschappen. En dan is het al vrij snel tijd om naar Rosmalen te fietsen om te werken. De tijd gaat best snel voorbij en voor ik het weet is het 5 uur en mag ik naar huis. ‘s Avonds weer D&D bij Annabel thuis, wat weer erg gezellig is.

Donderdag

Vandaag noem ik een ‘gek’ dagje omdat ik allemaal korte maar belangrijke afspraken heb staan. Toch vind ik hem achteraf heel erg fijn! Ik begin met het geven van een uurtje CKV. Ik heb deze les nu twee keer gegeven en ik merk dat ze nu in het ‘we gaan haar even uitproberen’ stadium zitten. Dat heb ik niet gemist.. Haha. Volgende week beginnen de presentaties en ik ben erg benieuwd! Na een veel te snel voorbij gaand uurtje is het tijd om naar huis te fietsen en daar even een mandarijntje naar binnen te werken en mijn tanden goed te poetsen; ik moet namelijk naar de tandarts! Ik zet een nieuw item online in de webshop en spring dan op de fiets, waar ik een bestelling aflever bij PostNL en een pakketje ophaal bij het UPS point. Bij de tandarts is alles oke, ze twijfelen weer of ik mijn verstandskiezen moet houden, dus we gaan weer een half jaar aankijken. Ze zijn door en ze hebben (nog net) ruimte, maar poetsen gaat lastiger. Daarna doe ik even boodschappen en dan heb ik een paar uurtjes thuis. Ik kijk de nieuwe aflevering van Shadowhunters (guilty pleasure!) en maak wat foto’s voor mijn blog. Dan lees ik nog even wat. Tegen zessen spring ik weer op de fiets om bijles te geven. We hadden elkaar al een tijdje niet gezien, dus ik was heel benieuwd hoe zij het hadden gedaan tijdens de toetsweek. Een 9! Wow. Zo trots! Eenmaal thuis is het tijd om te koken en om lekker wat te lezen op de bank. Vandaag heb ik best rustig aan gedaan; ik ben steeds beter in het pakken van mijn rust, wat mede komt door de betere verdeling in het schrijven van blogposts gedurende de week. yay ik!

Vrijdag

Neeeeeee. Ik word vandaag wakker met een behoorlijke keelpijn! Daar heb ik echt geen trek in, want ik heb een lange dag en vanavond moet ik veel praten. Hopelijk trekt het snel weg… Ik drink dus vet veel thee vandaag.

Na het werk ga ik richting Eindhoven, waar ik met Jeannette van de boekhandel ga eten om wat dingetjes door te spreken. Daarna is de leesclub; veel nieuwe mensen. Leukkkk! We bespraken Alter Ego. Niet veel mensen hadden hem uit, maar men was wel heel enthousiast over het boek.

Ik vind het soms zo zonde wanneer een kaft zo veranderd. Met Eliza and het monsters is het ook heel gekkig.

Zaterdag

Vandaag ben ik vrij, maar de dag loopt echt niet zoals ik wil. Voor ik het weet is het tijd om naar de trein te gaan; mijn nichtje viert haar verjaardag en een groot deel van de familie komt langs. Het is heel gezellig. Ik heb ze echt gemist. ‘s Avonds kijken we lekker film, Kingsman 2.

Zondag

Vandaag moet ik werken. ‘s Morgens werk ik aan de webshop en dat soort dingen. Na mijn werk ben ik alleen thuis. Zo gek. Ik heb nog veel dingen die ik de komende dagen wil doen, maar ik ben een beetje onrustig. Dus werk ik nog wat aan mijn webshop, kijk ik wat tv en doe ik mijn ding voordat ik in een boek duik.

Wat vind jij?

Haul

Deze week heb ik wel weer een aantal boeken mogen toevoegen aan mijn kast, maar het grootste gedeelte daarvan heb ik al gelezen (door blogtours). Dat is goed nieuws voor mijn TBR, natuurlijk! Allereerst krijg ik van Melisa Frostblood van Elly Blake mee. Zij houdt altijd de actieboeken van de works in de gaten. Daarnaast ontving ik van de uitgevers Schaduwzwart en Bloed en Beenderen. Deze heb ik dus al uit.

Gelezen deze week

Deze week heb ik voor mijn gevoel niet heel veel gelezen, maar eigenlijk valt dit wel mee. Ik las op maandag Alter Ego uit. Dit is een reread voor de Leesbeesten Leesclub van vrijdag. Daarna las ik op donderdag Bloed en Beenderen uit. Dezelfde dag herlas ik wat W.i.t.c.h. comics, maar las ik ook De Vos en de Ster, een prachtig prentenboek en was mijn luisterboek van The Truths and Lies of Ella Black afgelopen. Op vrijdag begin ik in Arkhaii, welke ik zaterdag uitlees. Ik begin daarna in Zielsverwand van Anton Wolvekamp.

Blogposts

 

Tags:

Divider

4 responses to “Dagboek – Een week zoals alle weken?

  1. Do

    Wat een toffe dingen heb je vorige week gedaan. Echt jammer dat de cover van Autoboygraphy is veranderd, ik vind de Engelse echt prachtig. Ik vind thee altijd leuk, misschien thee in het boekenthema ‘bookstagram, booklover, bookaddict etc.’ en misschien ook fandomgerelateerd (Harry Potter, Lunar Chronciles, Raven Boys etc.)

  2. Wat Anneke hierboven al aangaf heb ik dus ook. Bij Eliza and her monsters vind ik de nieuwe cover nog een beetje leuk (want paars) maar bij Autoboygrapy vind ik de oorspronkelijke cover veel fijner. Ik heb hem een tijdje terug nog in mijn handen gehad in de boekhandel. Die omslag valt immers veel meer op dan de nieuwe.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.