Meeting Marissa Meyer

Geplaatst op 22 maart 2018 door Emmy in Evenement / 8 Comments

Al maanden keek ik er naar uit; het bezoek van Marissa Meyer. Zij kwam afgelopen week naar Nederland en ik stond als een fangirl te dansen. Het is bijna precies een jaar geleden dat de scavangerhunt werd aangekondigd; Melisa en ik zaten in de bus naar Edinburgh toen we de eerste opdrachten bekeken en besloten er vol voor te gaan.

In september hoorden wij het verlossende woord; wij hadden overtuigend gewonnen. We hadden namelijk een paar opdrachten níet gedaan, de rest wel allemaal wel.

En nu was ze in Nederland en mochten Melisa en ik haar ontmoeten tijdens een high tea.

Check hoe lekker dit er uit zag!

We lieten Marissa al onze opdrachten zien, kletsen ronduit over haar boeken, haar schrijfproces en allerlei dingen die ze tof vond (kastelen) en ze signeerde al onze boeken. Wow. Ze was zo lief en gezellig. Ik was echt een beetje van de wap. Het uur vloog ook echt voorbij; toen we nog maar 20 minuten hadden, had ik pas mijn halve scone op.

Ik vind onze foto zo ontzettend leuk. Echt, zo lief.

En waaaaah, ze deelde onze foto op instagram.

En dag na deze fantastische high tea was het tijd voor het Marissa Meyer event in Eindhoven. Er was een heus event neergezet in Dynamo, een concertlocatie in het hartje van de lichtstad.

Er waren kraampjes (yay, ik ook!), wat kleine activiteiten en een super goed georganiseerde doorloop. Rond 19.00 uur begon het podiumprogramma met een leuk en divers interview en ruimte voor het publiek om vragen te stellen. Zo’n drie kwartier later begonnen de signeerrondes, die echt supergoed geregeld worden; steeds mochten er x mensen naar binnen.

Ik draaide natuurlijk een kraam, maar ik heb heel veel blije gezichtjes gezien. En ik ging ook heel blij weer naar huis. En wat ik ook tof vond; Marissa zag me zitten van boven en riep me. Waaaaah. Ze herkende me. Zo leuk!

Wat een tof auteursbezoek; en wat tof dat zo veel mensen haar hebben kunnen ontmoeten.

Bedankt voor deze toffe avond en de toffe High Tea!

 

 

Tags:

Divider

8 responses to “Meeting Marissa Meyer

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.