Dagboek: Slechte films en boxen inpakken!

Geplaatst op 1 mei 2017 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Afgelopen week was zo gek! Het was natuurlijk koningsdag, waardoor het opeens dubbel weekend voelde! De meiden kwamen logeren en ik deed best wel veel geloof ik. Kijk je mee?

Maandag

Gelukkig kan ik vandaag uitslapen na zo’n intensief weekend. Het lukt alleen niet, want ik word wakker met veel hoofdpijn. Ja, ik heb een echte yalfestkater.

Rond 12 uur stap ik in de auto om deze terug te brengen naar mama. Ik gaf haar een exemplaar van Piper Perish en ga dan richting huis. Thuis begin ik aan het opruimen van alle YALFest spullen. Ik maak er een grote bende van… Phoe. ‘s Avonds moet alles wel opgeruimd zijn, want dan is het weer tijd voor Dungeons & Dragons.

Dinsdag

Vandaag heb ik niet echt een lekkere dag. Ik wil zo veel doen vandaag en mijn schema klopt van geen kanten. Bij elke kleine tegenslag voel ik frustratie. Niet echt handig. Vandaag vul ik in ieder geval de webshop en maak ik het huis van top tot teen schoon.

Wel krijg ik vandaag hele leuke post binnen. Ik had supernaturalpins besteld en ik kreeg er een shadowhuntersring bij. Ik vind hem echt superleuk. Dankjewel!

Woensdag

Ik begin de ochtend met geld storten en daarna doe ik boodschappen; de meiden komen namelijk vanmiddag. Ik maak de bedden alvast op, koop teveel eten en werk aan mijn blog.

’s Middags komen Melisa en Esmee en later komt Thyrze ook nog. We kletsen, kijken slechte en foute films en ik kook voor ons allemaal. We kijken bijvoorbeeld Fallen en man man man, hoe saai hebben ze die gemaakt!? Gemiste kans. Gelukkig was Pitch Perfect 2 wel om van te genieten.

Donderdag

Koningsdag! We besluiten met z’n allen naar de vrijmarkt te gaan. Gelukkig valt het weer mee. Rond het middaguur proppen we een yoghurtje bij de churos en gaan weer richting huis; lekker chillen enzo. Zo maak ik cupcakes die we samen versieren voor de #lunarhunt, beschilderd Melisa mijn arm (ook voor de #lunarhunt) en kijken we weer films met allemaal lekkere hapjes (niet voor de #Lunarhunt).

Vrijdag

Zo gek, het voelt totaaaaal niet als een vrijdag, maar eerder als een maandag. De meiden gaan ’s morgens namelijk pas weg en meestal pakken we een weekend als we dingen samen doen. Vandaag moet ik in ieder geval werken. Eerst als opruimer en later op de middag op de jeugdafdeling. Ik word echter al eerder naar boven ‘gestuurd’. Heerlijk om mensen te helpen!

’s Avonds kruip in op de bank met mijn boek, blij dat de hoofdpijn eindelijk is gezakt.

Zaterdag

Vandaag vroeg op en een volle maar leuke dag! Om 7 uur sta ik naast mijn bed want om kwart over 8 wil ik op de fiets stappen. Waarom? Bookstore day! Ik wil perse nog even langs bij Van Piere voordat ik naar Celebrate Book vertrek om te helpen met inpakken.

Zondag

Vandaag een echt vrije dag, die ik voornamelijk op de bank met een boek doorbreng. Tevens maak ik blogfoto’s, verpot ik wat moestuintjes en pak ik mijn kast aan; ik heb weer boeken uitgezocht die ik ga doneren.

Gelezen

Op maandag lees ik The Scarecrow Queen en later ook het eerste deel van Witch, welke ik op yalfest kreeg. Daarna zak ik weg in een dipje. Ik heb wel veel zin om te lezen, maar ik kom er gewoon niet aan toe. Balen! Ik heb gewoon nog veel te doen en tja.. dan moet je soms wat opofferen. Op woensdag krijg ik deel 4 van Witch binnen dus die lees ik ook meteen.

Op donderdag maak ik een beginnetje in het herlezen van A court of must and fury, in het Engels ditmaal, omdat het boek bijna uitkomt. Uiteraard ga ik deel 3 ook weer in beide talen lezen. Op vrijdag lees ik in de pauze op werk en ’s avonds op de bank Layers, zodat ik zaterdag verder kan met SJM.

Op zaterdag lees ik ACOMAF uit en dat zet de teller op 3 gelezen boeken. Op zondag begin ik in een bepaald boek wat dinsdag in de winkels zal liggen, maar die krijg ik niet uit. Drie boeken valt me ergens wat tegen, maar aan de andere kant had ik niet veel leesmomenten.

Nieuwe binnen

Op woensdag komt PostNL langs met een pakketje, daarin zit Disruptor als recensie-exemplaar. Dankjewel! Verder krijg ik op zaterdag de Bookstagram cards binnen. Ik ga ze zeker gebruiken want er zitten supernuttige kaarten tussen!

Blogposts

Mijn TBR voor mei… begin mei dan.. Waar zal ik eens mee beginnen?

Ik twijfel tussen deze twee, maar ik denk dat ik begin met Pindakaas en Sushi 2.

Volgende week geen dagboekje, want vanaf woensdag neem ik weer even een weekje blogvrij. Sorry!

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Slechte films en boxen inpakken!

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.