Dagboek: Een dikke vette YALFest kater

Geplaatst op 24 april 2017 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Als ik dit type heb ik een enorme YALFest kater. Jullie ook? Het was zo ontzettend gezellig! Komende dagen kunnen jullie mijn interviews en verslag van de dag lezen. Eerst een overzicht van vorige week!

Maandag

Ik ben de dagen kwijt… Gek he, extra vrije dagen? Ik heb een beetje hoofdpijn. Het zal de spanning voor YALFest al zijn.

Ik ben vandaag voornamelijk aan het bloggen en rond 4 uur komt de eerste D&D speler al. We wilden namelijk gourmetten voor Pasen. Ik kocht veel te veel eten, maar het was heerlijk en SUPER gezellig.

Dinsdag

Na een nacht waarin ik eigenlijk geen oog heb dichtgedaan, kom ik met moeite op gang. Ik heb zo niet het gevoel dat het dinsdag is. Hebben jullie dit ook wel eens?

Vandaag is wel de officiële releaseday van Piper Perish en ik krijg mega veel lieve mailtjes van mijn collega’s bij de bieb. Zo leuk!

De hele ochtend rommel ik maar wat aan en rond half 1 fiets ik richting het centrum voor twee afspraken.

In de tussentijd heb ik een gat van 1,5 uur. Ik slenter door de stad, doe wat kleine boodschappen en lees in het zonnetje. Na mijn tweede afspraak ga ik richting Utrecht; samen eten met mijn nichtje en zusje.

De weg naar huis is klote; aanrijding met een persoon dus moet ik omreizen via Nijmegen. Ik ben 1,5 uur later thuis dan verwacht. Thuis maak ik nog snel een ontwerp af en dan duik ik mijn bed in.

Woensdag

Vandaag werk ik in Rosmalen. Daarna ga ik thuis aan de slag.

Donderdag

Vandaag is een voorbereidingsdag op YALFest. Interviewvragen bedenken en uitwerken. Dat soort dingen.

Vrijdag

Yay, vandaag begint YALFest al een beetje voor mij; ik mag vandaag namelijk twee auteurs interviewen. Maar eerst spreek ik met Melisa, Thyrze en Esmee af om een yoghurtje te gaan eten bij YoghurtBarn. Dat is nog net niet onze stamkroeg. Ik had de nieuwe cheesecake en die was heel lekker, al had ik de nieuwe special ook wel willen kiezen. Na nog wat winkels in en uit geschoten te zijn besluiten we maar gewoon richting Houten te gaan. We zijn veel te vroeg en wachten buiten op het stoepje.

Het verbaasd me best wel hoe veel pers er is en eerst vrees ik dat het haast onmogelijk gaat zijn om makkelijk te interviewen door al het geklets, maar het werkt eigenlijk supergoed en de sfeer is heerlijk informeel. Ik spreek met Donna Freitas en later met Amy Ewing en wat zijn ze leuk! Binnenkort kunnen jullie mijn verslagen van de interviews lezen.

Vervolgens ga ik op een missie om mijn boeken te laten signeren. Op zondag zal ik immers achter onze kraam zitten en amper de kans krijgen om auteurs te ontmoeten. Achteraf heb ik spijt dat ik niet langer met ze gebabbeld heb, omdat ik zondag inderdaad niet echt meer een moment heb kunnen fixen. Maar he, ik was er en het was super. #starstruck.

Zaterdag

Vandaag is vooral een dag waarin we niet genieten van de stilte voor de storm, maar keihard bezig zijn in huis. Ik heb de auto namelijk al thuis en in dit busje past ontzettend veel zooi. Dus we maakten twee rondjes naar de stort en deden boodschappen. Daarna sloeg helaas de migraine toe.

Zondag

Op zondag is het zover; YALFest 2017! Om 4 uur ben ik al wakker en om half 7 gaat de wekker. Rond half 8 rijden we weg, zodat we tijd zat hebben om de kraam op te bouwen. Het rijtje met kraampjes is super gezellig en meer over deze hele toffe dag lezen jullie binnenkort, inclusief mijn haul.

Nieuwe boeken

Op dinsdag krijg ik de Bullerjournal van BBNC (nu MUS) binnen. Dankjewel! Leuk! Ik heb al een bu-jo, maar die gebruik ik nu niet zo veel meer. Ik ga deze wel gebruiken… misschien voor mijn blog? Is dat een leuk idee? Ik krijg meer van Mus binnen, namelijk Het handletter schetsboek en Het chalkletter schetsboek. Ze zien er supertof uit!

Wat ik op YALFest kreeg bespreek ik in mijn YALFest post, want deze wil ik nog even goed op de foto zetten en uitzoeken. Ook kreeg ik daar een aantal boeken van Thyrze, maar daar heb ik hetzelfde excuus voor.

Gelezen

Op dinsdag lees ik Golden boy uit. Een erg aangrijpend boek, op donderdag lees ik Muse Academy uit en op vrijdag Schemergeest. Ik had meer willen lezen, maar het kwam er gewoon even niet van. Ik loop ook een beetje achter met bloggen. Maar weet je, dat is oke. Ik heb de afgelopen weken keihard gewerkt aan vanalles.

Blogposts

Waren jullie ook op YALFest en hebben jullie nu ook zo’n enorme kater?

Ps. Sorry, ook niet echt foto’s deze week. Oeps.

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Een dikke vette YALFest kater

  1. Do

    YALfest was echt superleuk! Je kaarsen en illustraties zijn echt geweldig 🙂 Ik ben erg benieuwd naar je haul en andere YALfest gerelateerde artikelen.

  2. Andrea

    Ik vond Yalfest ook superleuk! Het viel me mee hoeveel persoonlijke handtekeningen ik bij elkaar kon verzamelen 🙂 De schrijvers waren allemaal zo aardig <3 Het was ook erg leuk om jou te ontmoeten en de kaars ruikt heerlijk (ik heb hem natuurlijk nog niet gebrand, want dat is zonde 😉 ) Ik had een beetje spijt dat ik een uur eerder was weggegaan. De bus kwam namelijk helemaal niet en de volgende was laat, zodat ik de aansluiting met de trein miste. Ik had dus bijna net zo goed kunnen blijven 🙁
    In ieder geval had ik het geweldig naar mijn zin gehad. Ik kijk uit naar je verslag en je haul 🙂

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.