Wat kan je ongeveer scoren bij Letters & Lights op YALFest?

Geplaatst op 20 april 2017 door Emmy in Zon en Maan Illustraties / 11 Comments

Het is bijna tijd voor YALFest en naast dat ik er mega mega mega veel zin in heb, ben ik ook ontzettend zenuwachtig. Heb ik wel voldoende kaarsen mee? Zal iedereen het leuk hebben? Wordt het echt zo druk als ik denk? Ik wil in ieder geval even op mijn blog uitlichten wat ik ongeveer allemaal mee heb (ik heb nog meer mee, verrassing!)

We zullen ook een toffe winactie organiseren voor een unieke kaars en je kunt gewoon bij ons pinnen. Sterker nog; graag! Ook hebben we toffe acties.

Uiteraard heb ik alles mee wat ik al eerder liet zien. Deze heb ik ook allemaal weer mee. Zelfs degene die eerst op waren. Ik heb echter ook 6 nieuwe kaarsen en andere toffe nieuwe goodies.

Kaarsen

The Mockingjay, hij ruikt naar haardvuur.

Nephilim, de Shadowhunters kaars… Hij ruikt naar ceder en het is een van mijn favorieten qua looks!

To be read. Ideaal voor bij je TBR pile. Hij ruikt naar citrus

The Jewel, een en al bloemengeur.

The selection, een mix tussen munt en aardbeien!

Currently reading, hij ruikt naar rozemarijn en munt.

De zes nieuwe kaarsen. Kom ze vooral bekijken en ruiken! Maar wees er snel bij, want voor je het weet zijn ze op!

Kaarten

Ook heb ik drie kaarten ontworpen. Je kunt ze gebruiken als prints, maar ook als kaart. Voorzien van de tofste leesquotes.

Ik vind het namelijk heerlijk om dingen te ontwerpen en om Letters & Lights langzaam uit te breiden.

Buttons

Er zijn 6 soorten buttons: currently reading, slytherin, ravenclaw, gryffindor, huffelpuff en Piper Perish! Ja, gemaakt van het label wat ik heb ontworpen voor de Celebrate Books box. De buttons zijn te koop voor 1,50 per stuk, maar je krijgt er een gratis als je 3 of meer kaarsen koopt. Ook is het 5 buttons halen, 4 betalen.

Wil je zeker zijn van een kaars? Stuur me dan een mailtje. Reserveren kan alleen maar met vooraf betalen, maar dan ben je er wel zeker van dat je er eentje hebt!

Wat vinden jullie er van? Mocht je nog vragen hebben, of iets anders, dan hoor ik het natuurlijk graag!

PS. Na yalfest komt alles natuurlijk in de shop!

Tags: ,

Divider

11 responses to “Wat kan je ongeveer scoren bij Letters & Lights op YALFest?

  1. Ik ben vooral benieuwd naar de Nephilim kaars en de Mockingjay kaars, omdat dat in het algemeen geuren zijn die ik wel lekker vind. Maar ik kom ze graag allemaal besnuffelen zondag, haha! Ik vind het ook superleuk om je ‘in het echt’ te mogen ontmoeten šŸ™‚

  2. Ik kom sowieso even kijken bij je stand, Emmy! En even snuffelen aan de kaarsen… stiekem wil ik al heel lang zo’n kaars, maar ik ben niet zo’n internetshopper.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.