Celebrate Books Unboxing: Arty Party

Geplaatst op 28 april 2017 door Emmy in Haul / 3 Comments

Celebrate Books bestaat deze maand alweer één jaar en dat betekende een speciale feestbox. En man man man wat keek ik uit naar deze box! Ik kreeg hem iets later dan de rest, maar dit maakte het wachten er niet minder leuk op. Dit keer zou deze box namelijk erg speciaal voor mij zijn.

Arty Party

Deze box was een waar feestje met allerlei kunstzinnige goodies.

In de box zit uiteraard weer een kaartje met daarop alle spoilers. Ook zat er een boekenlegger van Bibi_books bij en een sample van Bijzondere vertelsels.

Een van de populairste goodies van deze box is het Belle en het Beest klembord. Op de voorkant staat deze bekende quote en bijgeleverd zit dit toffe blok. De achterkant vind ik het mooist:

Pretty en lekker artistiek! Ik heb hem met deze kant naar voren in mijn kast gezet.

Wat ik zelf heel tof vond waren alle kaarten. Ik maakte zelf de quotekaart, maar daarnaast zaten er dus twee fanart kaarten in. LOVE IT. Allereerst die van Daughter of smoke and bone en ook eentje van A Court of Mist and Fury. Beiden boeken zijn liefde en de hoofdpersonages werken graag met potlood en verf. Zo tof!

Het boek in de box kon natuurlijk geen ander boek zijn dan Piper Perish, het arty boek van dit moment. Ik heb hem zelf mogen illustreren en van een omslag mogen voorzien, dus daarom is deze box extra speciaal voor mij.

Ook mocht ik een exclusieve kaars ontwerpen! Voor het thema heb ik samengewerkt met de auteur, zij kwam op de naam Painter’s fire, wat natuurlijk ook erg goed bij het boek past. De gekleurde glitters hebben veel mensen verrast omdat ze alle kanten op vlogen. Ha, die reacties zijn zo leuk! Zelf is het een van mijn favoriete kaarsen tot nu toe. Vanwege de geur en het label. Ik hoop dat veel mensen nu op een leuke manier kennis hebben kunnen maken met Letters & Lights.

Dit kettinkje vond ik ook echt heel tof. Duizend stukjes van jou is een heel tof boek en de cover vind ik ook heel erg gaaf. Deze handgemaakte ketting is echt heel erg mooi geworden.

Een overzicht!

En dit zat er volgens de spoilerkaart allemaal in:

Ik ben echt super tevreden met deze box en ik kan nu al niet wachten op de volgende. Ik vind het uitpakken altijd zo ontzettend leuk om te doen. Natuurlijk heb ik een beetje een vooroordeel, omdat ik zo veel samenwerk met Celebrate Books; maar ik vind het zo gaaf om exclusieve goodies te ontvangen die speciaal voor ons zijn ontworpen.

Op YALFest kon je nog een extra goodie ophalen, hier zaten een notitieblokje en een tof potlood in. Altijd handig en een leuke extra cadeautje!

Wat vond jij van de Arty Party box?

Tags: ,

Divider

3 responses to “Celebrate Books Unboxing: Arty Party

  1. Kim Claesen

    Ik vond het ook een supertoffe box met mooie goodies en een leuk boek! De geur van de kaars is echt zalig, ik ga in de toekomst zeker eens een bestelling bij je plaatsen 😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.