Dagboek: hoofdpijn en weinig gelezen, joh!

Geplaatst op 30 januari 2017 door Emmy in Persoonlijk / 4 Comments

Deze week was geen goede leesweek voor mij. Ik las leuke boeken, dat wel, maar erg weinig voor mijn doen. Ook had ik veel hoofdpijn en dat is natuurlijk altijd balen. Benieuwd wat ik allemaal deed? Lees dan lekker met mij mee.

Tijd voor een nieuwe tekening.

Maandag

Ik heb koppijn en daarom lukt het niet zo goed om heel productief te werken (denk ik). Toch schrijf ik aardig wat blogposts, koop ik de halve Action weer eens leeg en doe ik wat kaarsen op de post.

Jaaaaa in april komt Piper Perish uit! Dit boek heb ik zowel van een cover voorzien als tekeningen voor het binnenwerk! WAAAAH. Zo tof! Het grappige is dat toen ik over dit boek hoorde, ik ergens een beetje jaloers was; ik zou ook wel eens een YA willen illustreren, dacht ik nog. En toen? Illustreerde ik juist DIT boek!

Dinsdag

Ik geef vandaag bijles en werk wat thuis. Hoofdpijn. Meh. Dit blijft de hele week een beetje zo.

Ik ben echt een sucker voor mooie kaften. Jij ook?

Woensdag

Ik krijg geurolie en kleurstoffen binnen.

’s Morgens naar Tilburg voor een afspraak met de bibliotheek waar ik een event bij heb helpen organiseren en daarna terug naar Den Bosch om te wachten op Annabel. Ik mag namelijk met haar mee naar De Fontein voor de Urban leesclub. ZO TOF! Ik ben te vroeg op het station en besluit te gaan lezen bij de Starbucks, maar ik zit net als Annabel me appt wanneer ik er ben. Zijn we allebei mega vroeg.

De leesclub is vooral een grote nerdtalk en het is zó gezellig. Het was gewoon jammer om weer naar huis te gaan!

Donderdag

Vandaag werk ik van 11 tot 3 en daarna cross ik naar huis omdat Sara langskomt.

Vrijdag

Kennen jullie van die dagen dat je eigenlijk 100000 dingen wilt doen, maar het niet lukt? Vandaag is zo’n dag, door de migraine. Wanneer luister ik nou naar mezelf en neem ik genoeg rust? Ik kijk wat Reign en ik ontwerp in ieder geval de nieuwe labels voor de kaarsen en ik maak een nieuwe profieltekening. Ik wilde ook veel bloggen, maar het komt er gewoon echt niet van.

’s Avonds gaan we sushi eten en daar geniet ik intens van.

Zaterdag

Vandaag moet ik werken en het is mega mega druk. ’s Avonds plof ik dan ook vermoeid op de bank voor Wie is de mol? Ik wilde ook mijn boek uitlezen, maar daar komt niks van terecht.

Vandaag komt ook de bloggerslijst van Hebban uit en wat blijkt? Ik ben getipt! Ik sta op de allerlaatste pagina bij de Z. Van Zon en Maan.

Zondag

I made thisssssss.

Ik begin mijn zondag met het unboxen van de Celebrate Books boxen, wat televisie en een aantal pagina’s van mijn boek. Daarna fiets ik naar mijn werk en ga ik daar een paar uur aan de slag. ’s Avonds heeft mijn man spullen voor de gourmet gehaald. LEKKER! Ik kijk weer wat televisie en sluit de dag af zoals ik het graag heb: zonder hoofdpijn en met een boek. Én Rob heeft een aantal van de nieuwe kaarsen gemaakt. Niet allemaal want eh… ik was vergeten nieuw materiaal te bestellen. OEPS.

Komende week in de webshop: Slytherin! De rest komt ook binnenkort. Pinky promise.

Gelezen

Voor mijn doen las ik deze week echt heel weinig. Ik zat er niet helemaal in en kon ’s avonds mijn concentratie vaak niet vinden omdat ik veel hoofdpijn had. Ik begon de week ook met een boek waar ik niet zo veel feeling mee had, waardoor ik ook nog eens minder drang had. Dit was De vloek van de schaduw en ik las hem op dinsdag uit. Er zat ergens wat druk achter, want het boek moest terug naar de bieb.

Op donderdag lees ik And I Darken uit en ik vond hem echt heel erg goed. Veel beter dan ik in eerste instantie had gedacht.

Op zondag las ik The Wrath and the dawn uit en ik begin meteen in Calamity, waar ik nog mee bezig ben.

Nieuwe boeken

Ik heb afgelopen week heel netjes maar drie boeken toegevoegd aan mijn verzameling, waarvan ik er eentje al heb gelezen. Mooi in balans in vergelijking met de boeken die ik heb gelezen. Als ik dit nou lekker een beetje volhou?

Yes! Een nieuw fandomhoekje in mijn kast!

Ik kreeg één recensie-exemplaar binnen, namelijk De ontdekking van het wezenland. Dit is een vrij onbekend boek, maar het sprak mij toch enorm aan.

De andere twee boeken komen uit de twee Celebrate Books Boxen en zijn: Cinder en Serafina en de zwarte mantel. Cinder heb ik al tweemaal gelezen, maar deze hardcover moest en zou ik in mijn bezig krijgen en het andere boek spreekt me gewoon ontzettend aan!

Blogposts

Tot volgende week! Met hopelijk wat meer boeken!

 

Tags:

Divider

4 responses to “Dagboek: hoofdpijn en weinig gelezen, joh!

  1. Kim van den Boogaart - van Dun

    Ik hoop dat je snel wat minder last krijgt van de migraine aanvallen. Daarnaast vind ik het knap dat je toch nog zoveel hebt gedaan.

  2. Net als Kim vind ik het superknap dat je zoveel kunt doen met die migraine. Is er ook bekend waarom je er zo vaak last van hebt trouwens? (Het lijkt me echt zo naar! Die heel af en toe een migraineaanval die ik heb is al zo verschrikkelijk …)

  3. Andrea

    Ook helemaal mee eens. Je bent een echte inspiratie, zoals je zoveel dingen weet te doen en ook nog zoveel boeken leest. Ik dacht al dat het to-do notitieboekje een ontwerp van jou zou zijn 🙂 En die kaart dus ook! Wow, heel tof allebei!

  4. Wat jammer dat je zoveel last blijft hebben van migraine-aanvallen. Zeker wanneer die ervoor zorgen dat je niet kan lezen. Ik heb er zelf ook een hekel aan wanneer mijn lichaam ervoor zorgt dat ik niet in een boek kan ontsnappen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.