Dagboek – even knallen als een baas

Geplaatst op 16 april 2018 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Deze week ben ik heel erg druk met vanalles, vooral het voorbereiden op YALFest. Ik loop goed op schema, maar ik wil alles netjes afwerken en niet tot op het laatste moment hoeven te stressen; je weet immers nooit hoe het zit met mijn planning! Ik maak deze week lange dagen en er zijn maar weinig momenten waarop ik niet aan het werk ben.

Maandag

Vandaag is het een belangrijke dag, want ik heb intakes in Rotterdam. Hoewel de intakes zelf maar zo’n 2 uur duren, ben ik er de hele dag aan kwijt, omdat ze midden op de dag zijn. Op de terugweg heb ik vertraging met elke trein die ik moet pakken. Fikse vertraging ook! Gelukkig hebben we ‘s avonds D&D, al merk ik dat ik behoorlijk moe ben!

Ik kom altijd liever te vroeg dan te laat…

Uiteindelijk ben ik 1,5 uur later thuis. Gelukkig had ik mijn ereader ook mee!

Dinsdag

‘Vandaag neem ik vrij!’ zei ik heel stoer. Vervolgens maakte ik een werkdag van 12 uur. Ik zwom wel lekker, dus dat was een fijne pauze. Voor de rest maakte ik kaarsen af en vulde ik nieuwe theezakjes. Het is allemaal heel erg veel werk, maar ik vind het zo leuk om te doen! ‘S Avonds ben ik echt kapot… En dan onweert het ook nog eens. Urgh.

Woensdag

Ook in de ochtend ben ik nog druk bezig met alles wat ik gisteren niet meer afkreeg. Ook doe ik heel wat aan het huishouden. Dan moet ik werken.. Het begon heel rustig maar toen werd het opeens nog even heel druk… De tijd ging in ieder geval snel!

Zo trots op deze theetjes!

In de avond hebben we weer D&D. Mijn personage verliest haar oog… Typisch weer.

Volgende week revealen we meer!

Donderdag

Vandaag geef ik weer een lesje CKV en daarna neem ik de mediatheek weer over. Vandaag mag ik een tafel vullen met boeken van auteurs die binnenkort langskomen op school. Zo leuk. Hou daar echt van! Ik draai de bibliotheek verder en neem me voor vanavond wel echt rustig aan te doen. Ik moet de komende dagen namelijk nog vol aan de bak.

In juni komen deze auteur op bezoek; of ik de boeken even leuk wilde presenteren! Dat vind ik echt superleuk om te doen en ik besloot een hele tafel te pakken. Ik vind dat deze tafel permanent wel gevuld mag worden met een thema.

Ik lees thuis mijn boek uit en doe wat rustiger aan. Toch besluit ik ‘s avonds al wat voor yalfest in te gaan pakken en alvast wat boxen klaar te zetten. De SJM box gaat er volgende week uit maar ik wacht nog op 1 goodie voordat hij weg kan. Het leek me fijn om ze klaar te hebben staan. Tijdens het vullen weet ik dat ik morgen spijt ga hebben…

Vrijdag

Yes. Spijt. Zo veel hoofdpijn dat ik er misselijk van ben. Hopelijk is het een beetje rustig op werk.

Eenmaal thuis van werk kan ik even zitten voor ik weer weg moet. Vanavond is namelijk de jaarlijkse cultuurquiz en ik zit in een van de teams van de bieb! Van te voren gaan we met z’n alleen eten en dat is supergezellig. Ook de avond is heel leuk; de quiz was best moeilijk en ik schaam me dood voor het niet binnenslepen van alle punten bij kunst, maar verder; nice. We eindigen als 9e (van de 23) en daarmee als beste team van de bieb. Go wij!

Op dag twee is de tafel al bijna leeg. GO IK.

Op zondag zit hij er nog steeds…

Team Puur Cultuur!

 

Zaterdag

Vandaag werk ik de hele dag. ‘S Avonds ben ik niet zo veel meer waard. Ik kijk supernatural en kruip dan richting bed, maar ik kan niet zo goed slapen. Lezen lukt ook voor geen meter. Feest.

Zondag

Vandaag moet ik ook werken, maar pas in de middag dus in de ochtend kan ik nog wat doen. Ik lees wat, bereid weer een stukje voor voor yalfest (en de boxen) en besluit dan nog even te gaan lezen. Even zen.

Op werk is het ontzettend rustig. Maar ik heb hele fijne collega’s, wat blijkt uit het feit dat ik eerder naar huis mag. Kan ik thuis nog wat doen! THANKS! ‘s Avonds ben ik bezig met dingen inpakken en tellen voor YALFest en probeer ik ook een beetje rustig aan te doen.

Haul

Ik ontvang deze week één boek, namelijk The Fate Divides van Veronica Roth. Bedankt Best of YA!

Het gaat de afgelopen weken echt lekker met die TBR. Fijn, want ik lees de laatste tijd ook even wat minder. Druk druk druk!

Gelezen

Vooral maandag kan ik veel lezen! Ik lees allereerst Fenyx, het derde boek van Robert Bijman. Door de vele vertragingen krijg ik die uit, waardoor ik besluit verder te lezen op mijn ereader… Ook Forest of a Thousand Lanters (waar ik al een stukje in gelezen had), krijg ik uit. Daarna begin ik thuis in De Balade van Kleintje Mason. Deze lees ik later in de week uit en daarna begin ik in An Enchantment of Ravens, welke ik zondagochtend uitlees. En dan is het eindelijk tijd om eens te beginnen aan Tower of Dawn…

Nieuwe kaarsjes!

Blogposts

En nu is het ECHT tijd om af te tellen tot Yalfest! Komen jullie ook!? Ik heb nog een paar dagen voorbereidingswerk, ga de Sarah J Maas boxen versturen, moet weer naar Rotterdam, ga de auto ophalen en auteurs interviewen. NICE NICE. Tot volgende week!

 

Tags:

Divider

One response to “Dagboek – even knallen als een baas

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.