Jij wilt het OBA YA Festival niet missen!

Geplaatst op 15 april 2018 door Emmy in Evenement / 2 Comments

Young Adult is steeds beter vertegenwoordigd op de Nederlandse markt en dat merken we onder andere aan de toffe evenementen die georganiseerd worden! Op 17 mei vindt dan ook het YA Festival in de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam plaats. Dit festival zal helemaal in het teken staan van de Jonge Jury en Young Adult boeken. Klinkt dat niet als een fantastisch feestje?

Bron:   @justonemorebooknl

Wat kan je verwachten?

Tijdens het festival is er genoeg te doen; je kunt een aantal fantastische schrijvers van eigen bodem ontmoeten, workshops volgen en kraampjes bezoeken. Ikzelf geef een van de workshops! Samen met mij ga je een boekige quote illustreren op een kaart, zodat iemand een zelfgemaakt kaartje kunt sturen. Jullie kennen mijn geillustreerde kaarten misschien wel van mijn webshop, of van de Celebrate Books boxen. Zo tof dat ik die dag boeken en illustreren mag combineren! Als je zin hebt in een creatieve workshop, dan is die van mij The Place To Be! Adorable BooksVerder geven Chinouk Thijssen, Margje Woodrow, Natasha Tardio en Buddy Tegenbosch schrijf gerelateerde workshops en zullen de meiden van je alles vertellen over boekbloggen. Er is tevens een theaterprogramma en een festivalzone. Genoeg te doen dus!

Het programma

Het festival begint om half 3 op donderdag 17 mei  met voldoende ruimte om auteurs te ontmoeten, te shoppen en alle activiteiten te doen. Er zijn twee workshopsrondes waar je bij binnenkomst voor kiest en er is een theaterprogramma. Het klinkt allemaal ontzettend goed!

Programma 
Het programma van de dag ziet er als volgt uit:
14.30 – 14.45 Festivalzone met o.a. stands, workshops en meet & greet met uitgeverijen
15.00 – 15.45  Workshopronde 1, met o.a. Natasza Tardio, Buddy Tegenbosch, Zon & Maan, Adorable Books
16.00 – 16.30 Programma in het theater met Buddy Tegenbosch, Margje Woodrow en Natasza Tardio.
16.45 – 17.30 Workshopronde 2 met o.a. radioprogramma ‘hoe debuteer ik bij een bekende uitgeverij?’ en Chinouk Thijssen geeft tips.
16.45 – 18.00 Festivalzone met o.a. stands, workshops en meet & greet met uitgeverijen

Waar? Wanneer? Hoe? Wat kost het?

Zet het nu in je agenda: Donderdag 17 mei, 14:30 – 18:00 uur, Centrale OBA – OBA Theater in Amsterdam. Kaartjes kosten €10,- en €5,- met een OBA-pas (je wordt gratis lid van de OBA tot 18 jaar) en zijn hier te bestellen.

Het zou ontzettend leuk zijn als jij ook zou komen! Wil je meer informatie, ga dan naar de speciale YA Festival website of kijk op de facebook evenementen pagina. Kom jij volgende maand ook langs in Amsterdam? Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in!

In samenwerking met OBA. 

Tags: , ,

Divider

2 responses to “Jij wilt het OBA YA Festival niet missen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.