Dagboek: Woeeeheoeeee het is lenteweer!

Geplaatst op 9 april 2018 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Hallooootjes! Valt het jullie ook zo op dat iedereen vrolijker lijkt wanneer het mooier weer wordt?! Heerlijk hoor, vooral nu het in de avond ook wat langer licht is! Deze week had ik best een drukke week, met al die voorbereidingen op yalfest en andere afspraken. Lees je mee?

Luv mijn beschilderde boek.

Maandag

Het is vandaag tweede paasdag en dus zijn we nog lekker vrij. We beginnen de dag bij het tuincentrum, waar we nieuwe planten voor binnen adopteren. Ik vind het heerlijk om groen in huis te hebben!

De rest van de dag ben ik bezig met ontwerpen en het regelen van stands. Leuk werk, maar wel druk!

In de avond hebben we dit keer geen Dungeons & Dragons, dus gaan we saampjes gourmetten. LEKKER! Tijdens kijken we een paar afleveringen van het nieuwe seizoen van Lemony Snicket.

Dinsdag

Vandaag moet ik weer werken en het voelt zo gek.. Helemaal niet als dinsdag! In de ochtend regel ik nog wat dingetjes en dan is het tijd om op de fiets te stappen. Ik werk de hele middag. Eenmaal thuis werk ik nog wat door aan ontwerpjes en kaarsen.

Woensdag

In de ochtend heb ik een afspraak waar ik in eerste instantie heel ontevreden heenga, maar trots en tevreden wegga. Ik doe boodschappen en geef dan een bijlesje. In de middag ben ik vooral aan het wachten op mijn bestellingen (en kijk ik de nieuwe Shadowhunters episode). Zodra mijn bestelling (van onder andere mijn blikjes) binnen is, ga ik meteen aan de slag. Die boxen vullen zichzelf immers niet! Daarna gaan we Dungeons & Dragons spelen bij Annabel thuis.

 

Donderdag

Waar ik eerst alleen maar een uurtje CKV gaf op donderdag, blijf ik de komende weken die dag gewoon op school om in de mediatheek te werken. Op donderdag is het zeker drukker, dus dat vind ik wel leuk! Vandaag neem ik ook de huiswerkklas nog over. Dat is even wennen, want het is rustig en ik kak een beetje in. En thuis staat me ook nog een druk avondprogramma te wachten met kaarsen maken en een afspraak.

Rond 8 uur stap ik op de fiets. We hebben een bijeenkomst voor de cultuurquiz waar we aan mee doen, want we hebben een bonusopdracht gekregen. Daar zijn we tot half 12 mee bezig, dus rond tien voor 12 ben ik thuis. Ik ga meteen naar bed.

Vrijdag

Vrijdagochtend word ik moe wakker, maar ik moet op tijd naar mijn werk, dus moet ik mijn bed wel uit. Op het werk haal ik meteen een bakje thee. Ik neem ook even mijn planning voor komende week door en ik schrik daar een beetje van; ik heb mezelf weer zo vol gepland! Gelukkig loop ik best op schema met de voorbereidingen op YALFest! Afgelopen week heb ik naar mijn werk in de bieb en op school ook nog heel veel uren voor mijn eigen bedrijf gedraaid en dat zorgt ervoor dat ik een beetje op ben. Ik besluit om vanmiddag na werk wat rust te gaan pakken voor ik naar de leesclub fiets.

De leesclub is gezellig en de tijd vliegt voorbij! Ik heb alleen geen rust gepakt tussen werk en leesclub. Oeps.

Yay, nieuwe box online!

Zaterdag

Vandaag heb ik dan wel vrij van werk, dat betekent niet dat ik niks te doen heb. Ik maak nog snel wat kaarsen en fiets dan richting het station. Vandaag is namelijk de boekpresentatie van Chinouk en zij vroeg mij of ik haar wilde interviewen op het podium. Yes, doen we! Het is gezellig en ontzettend druk, wat ik Chinouk natuurlijk helemaal gun! Esmee en ik zijn daarna naar het station gelopen waar we Thyrze zouden ontmoetten om pizza te eten. Spontaan besloten we daarna naar Ready Player One te gaan. Wat een vette film! Al zag ik de helft niet door de 3D. Supergezellig! Rond kwart voor 10 kwam ik thuis en besloten we nog de nieuwe aflevering van Supernatural te kijken en die vond ik ook weer fantastisch!

Zondag

Vandaag neem ik vrij… Maar toch maak ik kaarsen! Het goede nieuws is dat ik zo goed als alles af heb voor yalfest. Alleen nog wat dingen qua verpakking afmaken. Zo fijn! Rond 2’en zijn we bij Annabel, want zij viert haar verjaardag samen met haar dochtertje. Super gezellig! Thuis rond ik nog wat blogjes af, ga ik nog een stuk wandelen en daarna lekker lezen.

Haul

Ik heb deze week weinig gelezen, maar ook amper nieuwe boeken toegevoegd aan mijn verzameling, dus het is allemaal wel een beetje in balans… Op zaterdag koop ik een cadeautje voor Esmee, maar ook van mezelf: Between the blade and the heart, het nieuwe boek van Amanda Hocking.

Gelezen

Waar het afgelopen week zo lekker ging, begint deze week moeizaam met lezen. Dat komt denk ik deels door alle dingen die nog liggen, bijvoorbeeld voor de box en yalfest. Ik begin aan het begin van de week in het herlezen van De stem van de zee. Pas op zaterdag lees ik hem uit. Bizar he? Daarna begin ik aan Witch Born, die ik zondag uitlees. Een tegenvallende week voor mij.

Blogposts

Volgende week weer een druk weekje. Maandag (vandaag dus, als deze blogpost online komt) moet ik weer naar Rotterdam. Dinsdag ben ik vrij, maar hoop ik te kunnen zwemmen en alvast te beginnen met de boxen (en de laatste dingen voor yalfest) en heb ik nog wat ontwerpopdrachtjes liggen. Woensdag tot en met zondag moet ik werken in de bibliotheek en de mediatheek en op vrijdagavond is de cultuurquiz! Ik doe mee met een team van werk.

 

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: Woeeeheoeeee het is lenteweer!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.