Top 10 Boeken die ik aanraad aan vrienden

Geplaatst op 1 mei 2014 door Emmy in TTT / 2 Comments

Elke week organiseerd De Lady Library de Top Ten on Thursday, waarin bloggers de uitdaging krijgen om een top 10 samen te stellen aan de hand van een thema. Deze week eentje die makkelijk lijkt, maar moeilijk is, namelijk: een tiental boeken die ik aanraad aan vrienden! Godenliefheid. Mijn halve boekenkast?! Ik besloot meteen dat ik niet zou kiezen voor de obvious keuzes als Harry Potter en A Game of Thrones, maar om juist juweeltjes uit mijn kast te pakken die niet vaak door anderen worden gelezen. Omdat ze niet zijn aangeslagen of omdat ze gewoon niet de aandacht hebben gekregen die ze verdienen. Als je wilt weten wat ik er van vond.. Klik dan op de titel om naar mijn recensie te gaan!

1. Een wereld zonder hemel

2. Unearthly

3. Wings

4. Lament

5. Studie van Gif (Liefde voor Maria v Snyder)

6. Cress Scarlett & Wolf & Cress

7. Eve & Adam

8. Onsterfelijk

9. De zaterdag van het onweer

10. Codenaam Verity

Zo… Dat was eigenlijk mega makkelijk.. Ik zou er zo een top 50 van kunnen maken geloof ik. Voor mij waren dit in ieder geval boeken waar ik echt ontzettend van heb genoten en waarvan ik hoop dat jullie er ook van gaan genieten. Ik heb bewust boeken gepakt die niet door iedereen zijn opgepakt, terwijl ze dat wel verdienen!

Welk boek raad je mij nog aan?

Tags:

Divider

2 responses to “Top 10 Boeken die ik aanraad aan vrienden

  1. Dat maakt het voor mij net moeilijk. Ik heb de hele tijd het gevoel dat ik zoveel boeken verwaarloos wanneer ik hen niet vermeld en denk dan ook de hele tijd ‘Oh ja, dat boek ook’ terwijl ik dan binnen de kortste keren een Top 100 heb in plaats van een Top 10. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.