Op reis

Geplaatst op 7 maart 2016 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Deze week beloofde een heel drukke week te worden.. maar eigenlijk heb ik er wel van genoten! Zo ging ik onder andere op reis! Kijk en lees je mee?

maandag

Ik had zondag heel veel gedaan, waardoor de maandag echt wel relaxt was. Tja, ik had voor mijn gevoel zo’n drukte voor de boeg, dat het om een strakke planning vroeg. Daar plukte ik maandag de vruchten van. Ik bereidde nog wat lessen voor en las Witheet uit. En ik schreef wat blogjes. Ergens in de middag kwam Joanne langs, want we zouden naar Londen gaan!

In het vliegtuig las ik nog een stukje van Stad van Schepen.

dinsdag

Foto 01-03-16 11 29 03

Yay! Een hele dag in Londen.. En wat deden we veel! Dat kan je hier allemaal teruglezen, natuurlijk. We deden echt heel veel en ik had het gevoel dat de dag eindeloos duurde. Heerlijk! Toen ik thuis kwam was ik heel erg moe, maar ook voldaan. Ik had namelijk echt het gevoel dat ik mijn hoofd leeg kon maken in Londen en even alleen maar aan leuke dingen hoefde te denken. Jullie konden in die blogpost zien wat ik kocht. Qua boeken waren dat: A gathering of shadows en The Sleeping Prince.

newin

Thuis lag er een boekenbon op me te wachten. Ik weet nog niet waar ik deze voor ga gebruiken. Dat zien we later wel!

woensdag

Ik had het voornemen vandaag de hele dag mee te lopen, maar toen ik om 5 uur opstond, was ik zo ontzettend moe, dat ik besloot toch wat later te gaan. Alsnog ging ik eerder naar mijn werk en keek ik twee lessen mee. Volgende week ga ik één docent de hele dag volgen en gewoon zelf lesgeven. Dat wordt een hele kluif, maar ik kan het.

Vandaag was overigens een beetje een vreemde dag op werk; er waren zo veel leerlingen zien! Van de 25 leerlingen, waren er 11 afwezig. Bizar! Maar ergens was het ook wel lekker rustig? Eenmaal thuis gaf ik bijles en daarna deed ik niks meer. Het boek wat ik las was Hof van doorns en rozen.

zwaan KNOP

Ik speelde deze week ook flink met mijn nieuwe camera!

donderdag

Op donderdag had ik een afspraak omwille een project waar ik mee bezig ben. Dat vond ik echt mega spannend en super leuk! AAAAH. Ik kan niet wachten om het jullie te mogen vertellen. In de trein er naar toe las ik eerst Hof van Doorns en Rozen uit. Daarna begon ik in Daan en Nadia. Eenmaal thuis deed ik eigenlijk heel weinig, want aan het eind van de middag ging ik alweer richting mijn vader, waar ik zou gaan eten. Zulke dagen horen er ook bij. In de trein las ik Daan en Nadia uit en begon ik in Geestenkrijger. Een kei goede leesdag, dus! Ik zit er weer helemaal in! Nu nog verder vooruit werken met mijn blog. (Merken jullie dat ik me een stuk beter in mijn vel voel zitten deze week? Dat komt door al die leuke dingen).

aniway

Thuis lagen trouwens ook De Ondergrondse Orde van Mark Frost en wat tijdschriften op de mat.

ondergrondseorde2

vrijdag

Vrijdag was weer een werkdag. Ik las in de trein Geestenkrijger uit en begon in Traisha en het Ei, welke ik ook uitlas vandaag. Ik gaf twee lessen en dat vond ik leuk. Ik ben namelijk met een klas aan het schilderen en ik ging ze leren hoe ze met kleur een realistischer landschap konden maken. Sommige leerlingen deden dat echt meteen goed na. Heerlijk hoe ze dan aan de slag gaan. Toppers zijn ze!

’s Avonds mochten we dan eindelijk Celebrate Books onthullen. Ik kan echt niet wachten tot de eerste box er is!

Zaterdag

Vandaag stond in het teken van bloggen, bruiloft en kaart ontwerpen. Maar toen ik boodschappen ging doen, bleek mijn band lek te zijn. Meh. Dus liep ik naar de fietsenmaker en heb ik hem daar achtergelaten. Hopelijk heb ik hem dinsdagmorgen terug. Daarna zijn we gaan zitten voor de bruiloft. Adressen verzamelen voor de uitnodigingen en versieringen en bedankjes doorspreken. Onze bruiloft heeft een beetje een Harry Potter en boekenthema, helemaal ons dus! Ik ontwerp onze kaart zelf, dus daar ben ik vervolgens mee aan de slag gegaan. Daarna was ik er een beetje klaar mee en besloot ik lekker Wie is de mol te gaan kijken. Ik had het goed en eindigde bovenaan in onze Mollenpoule. Ha, leuk!

Zondag

Yeah, vandaag #vraaghetdeboekblogger en de boekpresentatie van Nathalie Koch. Oh… en ik startte met Snapchat. Help. Ik sliep lekker uit en schreef een blogje voordat ik naar de bus liep.  Mijn fiets is immers kapot, dus ik moest wel met de bus. Dat vond mijn rug overigens helemaal niet erg, want ik nam de complete verborgen universiteit trilogie mee. Ik stapte in de trein met het derde boek, De stad van de alchemist waar ik vandaag tot een pagina of 250 gekomen ben.

uni4

Om 14.00 uur begon de presentatie bij boekhandel Veenendaal in Amersfoort. Ik was er nog nooit geweest. Wat heeft Amersfoort een leuke binnenstad! Het begon met een interview gehouden door Mabel, de fantasyspecialist van boekhandel Veenendaal. Ondanks dat er weinig reclame voor het event was gemaakt, was er toch een aardig publiek.

uni3

Het interview was kort, bondig en bood ruimte voor vragen van ons. Daarna las Nathalie een stukje voor en mochten we onze boeken laten signeren.

Daarna sprak ik nog gezellig met Carina, Liz en de verkopen van Uitgeverij Querido. Dat was gezellig. Daarna gingen wij bloggers kletsend weer richting het station, waar we elk een andere kant op gingen.

uni2

Wat een leuke middag en wat is Nathalie een leuke vrouw!

uni1

’s Avonds was het weer tijd voor #vraaghetdeboekblogger. Dit was weer een groot succes; binnen 10 minuten stonden we trending topic! Vandaag verscheen er ook een verslagje van.

Gelezen deze week

Witheet, geestenkrijger, hof van doorns en rozen en Traisha en het Ei

Nog bezig in

Stad van Schepen… nog steeds! En De Stad van de Alchemist.

Nieuwe boeken

De ondergrondse orde, the sleeping prince en A gathering of shadows.

Blogposts:

Volgende week:

Afgelopen week was een mooie reis voor mij. Letterlijk en figuurlijk. Ik heb er echt van genoten. Fijn is dat.

Aankomende week heb ik een aardig rustige week. Als in: minder afspraken. Maandag is vooral een blogdag waarin ik lessen voor wil bereiden en wil lezen. Oh, en mijn trouwkaart ontwerpen, natuurlijk. Dinsdag heb ik een sollicitatiegesprek bij de bibliotheek en geef ik bijles, woensdag werk ik de hele dag, donderdag ga ik bloggen en verder met het regelen voor de bruiloft en vrijdag weer werken. Zaterdag heb ik ook een klusje en zondag ben ik vrij. Tevens ga ik natuurlijk weer lekker veel lezen, want ik zit ook weer wat uren in de trein!

Ik zie jullie volgende week weer!

 

Tags: ,

Divider

3 responses to “Op reis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.