Omslag ontleed: Hof van doorns en rozen

Geplaatst op 2 maart 2016 door Emmy in Omslag ontleed, Vlog / 7 Comments

Onlangs verscheen bij Best of YA de nieuwe Sarah J Maas: Hof van Doorns en Rozen. Ik ben een groot fan van Sarah’s werk en het liefst zou ik dit boek iedereen laten lezen. Ik maakte er een omslag ontleed van. In deze reeks video’s laat ik zien hoeveel informatie je uit de omslag van een boek kunt halen, simpelweg door te kijken naar kleuren, personages en andere details. Ik vertel wat je kunt zien aan de omslag en wat dit precies verteld over het verhaal. Kijk je mee?

Klik hier als je de video niet kunt zien en klik hier om je te abonneren op mijn youtube kanaal.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Best of YA.

Tags: ,

Divider

7 responses to “Omslag ontleed: Hof van doorns en rozen

  1. Best wel heel erg interessant wat zo’n omslag eigenlijk zegt 🙂
    Even heel wat anders trouwens, het was al even geleden dat ik een van je vlogs keek, en wat ben jij beter geworden qua presentatie zeg! Echt supergoed!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.