New In | Oktober

Geplaatst op 29 oktober 2014 door Emmy in Blogsale, Haul, Het favoriete boek van / 3 Comments

Elke maand denk ik weer: volgende maand valt het vast mee met de hoeveelheid nieuwe boeken. Nou, elke keer kom ik weer bedrogen uit en kijk een beetje beschaamd naar de enorme stapel nieuwe boeken. Maar toch wil ik ze weer met trots laten zien, want ik weet hoe ontzettend leuk jullie dit vinden (en ik stiekem ook!). Net als anders link ik meteen naar de recensie (mocht deze al verschenen zijn) en vertel ik wanneer, waarom en waar ik dit boek vandaan heb gehaald.

1

De vorige maand eindigde met het feit dat ik ‘De Engelen van Venetië‘ ontving, welke ik bij Books & Kisses won. Ik heb het boekje ook al gelezen, maar het kon me helaas niet helemaal bekoren.

Ik ontving aan het begin van de maand het boek ‘Dromendieven‘ het langverwachte vervolg op ‘De Ravenjongens’. Ik kon echt niet wachten om dit boek te lezen en vond hem weer geweldig. En die omslag is werkelijk prachtig!

Een andere prachtige omslagen zijn de boeken van de Edelsteentrilogie, welke ik voor een fijne prijs kon overkopen van een sluitende boekhandel. Helemaal nieuw, maar toch goed voor de portemonnee.. Al is het natuurlijk nooit leuk als er een winkel verdwijnt! Ondertussen heb ik Robijnrood al gelezen.. en hijs fijn! Maar dat hebben jullie vanmorgen al kunnen lezen natuurlijk!

Het laatste nieuwe boek op deze foto is ‘De Golem en de Djinn‘, welke ik mocht recenseren van de uitgever. Ook dit vond ik een heel mooi boek. En wat een dikkerd he? Daar hou ik wel van!

2

Het verhaal van Four‘ kocht ik op het station toen we klaar waren met de Kinderboekenmarkt in Den Haag. Ook deze heb ik al uit en ik vond het een leuke toevoeging aan de Divergent trilogie. Het boek is 15 euro, wat ik aan de ene kant niet heel duurt vind, maar aan de andere kant is hij wel behoorlijk dun.

Een ander boek wat ik voor 15 euro kocht en waar ik wel helemaal tevreden over ben is ‘De Elite‘, welke ik eerder al las maar nu eindelijk heb. Is heel handig voor aankomende zondag als we Kiera Cass mogen ontmoeten!

Van de uitgever ontving ik het uiteindelijk boek van ‘Blues in F‘, welke ik eerder al als ARC had ontvangen. Deze mooie editie wil ik jullie niet onthouden, dus ik kan jullie al verklappen dat dit een van de prijzen gaat zijn tijdens de boeken adventskalender van 2014! Is dat niet leuk!?

Het laatste boek op deze foto is ‘Codenaam Coco’ welke ik heb gewonnen bij Nine Sisters. Ik ben er echt heel erg benieuwd naar en ben hem van plan komende maand te gaan lezen.

4

Eindelijk de awesome Hogwarts sweater! 😀

3

Ik ontving ook ‘Stad van Hemelse Vlammen‘ welke ik al in het Engels had en heb gelezen. Ik denk dat ik hem uiteindelijk ook wel in het Nederlands wil lezen.. Dus ik hou hem toch maar. Want awesome book is awesome. 🙂

Nog een boek wat ik tijdens de Kinderboekenmarkt in Den Haag kocht is ‘Blood Promise’. Tweedehands in een editie waar ik het deel er voor ook in heb. Ik heb hem al gelezen en binnenkort kunnen jullie de recensie verwachten.
Voor het LS Panel mochten we ‘Angelfall 2’ lezen, waarvan de recensie gisteren is verschenen. Wauw, wat een geweldig boek is het weer! Echt hoor, ik raad iedereen deze serie van harte aan.

5

Ik kreeg deze awesome potloden nadat ik de workshop had gegeven in Lelystad. Ze zijn GEWELDIG! En nu zien jullie ze eindelijk bij beter licht.

Dit gave Game of Thrones boek kreeg ik ter recensie. Ik ga hem snel lezen, want ik kreeg meteen de indruk dat jullie die recensie wel zien zitten. Ik heb er doorheen gebladerd en kan alleen maar zeggen: gaaf!

7

‘Zwart als Ebbenhout’ is echt fantastisch! Wat een goed einde van de trilogie zeg! Jullie lezen binnenkort mijn recensie en kunnen nu alvast even genieten van mijn herfstmandje!

8

Huh, Terugkeer naar Inverness had je toch al?! Ja. Dat klopt. Maar ik lag in Amerika helemaal klaar om dit boek aan het zwembad te gaan lezen en toen kwam ik er dus achter dat ik gewoon 50 pagina’s miste! Ze zaten ook nergens anders in het boek. Gelukkig was Boekerij zo attent om meteen een nieuw exemplaar op te sturen. Wel een andere uitgave, maar ik kan nu tenminste echt beginnen! Ik heb hem dus maar op mijn TBR voor november gezet!

Van LS ontving ik het nieuwe boek van Graeme Simsion: Het Rosie Effect, de opvolger van ‘Het Rosie Project’. Ik ben benieuwd of ik deze net zo tof ga vinden! In november lezen jullie er meer over!

In Amerika kocht ik maar 1 boek. JA, maar 1! Ik nam Splintered mee voor 9 dollar nogwat. Ik heb er al zo veel goede dingen over gehoord en de omslag is zo betoverend dat ik het niet kon weerstaan. En het was een van de goedkoopste boeken in de Barnes & Noble daar.. Ik ben trots dat ik niet meer heb meegenomen!

6

Ik ontving ‘Offergave’ afgelopen maandag en ben zo benieuwd hoe de ontknoping gaat zijn! Ik hoop dat ik hem snel kan gaan lezen!

Ook naar de twee laatste boeken ben ik erg benieuwd. Beiden heb ik ontvangen ter recensie van de uitgever (jullie verwennen me <3): de IJzerproef en Horizon. Naar de IJzerproef ben ik gewoon heel erg benieuwd omdat het de gebundelde kracht is van twee goede schrijfsters.. En Horizon is natuurlijk het laatste deel in de Soul Seekers serie, die ik met veel plezier heb gelezen.

Jullie zien het, ongezien heb ik weer heel wat nieuwe boeken gekregen en gekocht.. En de maand is nog niet eens echt voorbij! Zeker omdat ik de 31ste naar het boekenfestijn ga. Maar die boeken zien jullie tijdens de boekenfestijn haul en bij de New in van November.

Van welk boek zien jullie graag een recensie verschijnen?

Tags: , ,

Divider

3 responses to “New In | Oktober

  1. Kim

    Wow wat heb je veel boeken gekregen/gekocht/gewonnen. Wel zijn ze stuk voor stuk ontzettend gaaf! Ik kan me voorstellen dat je erg blij bent met deze stapel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.