Categorie: Het favoriete boek van

New In | Oktober

New In | Oktober

Elke maand denk ik weer: volgende maand valt het vast mee met de hoeveelheid nieuwe boeken. Nou, elke keer kom ik weer bedrogen uit en kijk een beetje beschaamd naar de enorme stapel nieuwe boeken. Maar toch wil ik ze weer met trots laten zien, want ik weet hoe ontzettend leuk jullie dit vinden (en […]

Gepost op 29 oktober 2014 door Emmy in Blogsale, Haul, Het favoriete boek van / 3 Comments
Het Favoriete Boek Van… Eva Moraal!

Het Favoriete Boek Van… Eva Moraal!

De vorige keer konden jullie al lezen wat het favoriete boek van Lisette Jonkman is, vandaag is het de beurt aan de schrijfster van Overstroomd: Eva Moraal! In deze rubriek stel ik schrijvers de moeilijke vraag: wat is jouw favoriete boek. Natuurlijk bijgestaan door een aantal pittige vraagjes. Ik legde Eva een aantal vragen voor, […]

Gepost op 8 juli 2014 door Emmy in Het favoriete boek van / 1 Comment