Het favoriete boek van… Patricia Bonilla!

Geplaatst op 26 augustus 2014 door Emmy in Het favoriete boek van / 0 Comments

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe ‘Het favoriete boek van…’ hier op Zon en Maan. In deze rubriek geef ik (beginnende) schrijvers de kans om over hun favoriete boek te vertellen. Want meer aandacht is natuurlijk nooit mis.

Deze keer heb ik gekozen voor Patricia Bonilla, wiens boek Verslaving net uit is. Zoals jullie gelezen hebben, was ik erg enthousiast over dit boek. Dat is dan ook de reden waarom ik Patricia een mailtje heb gestuurd. Gelukkig was ze meteen enthousiast! Lees snel verder als je wilt weten wat Patricia’s antwoorden zijn op mijn pittige vragen!

patricia

Wat is je favoriete boek? Sinds wanneer en hoe vaak heb je het boek al gelezen?

Oehhh daar was ik laatst over aan het dubben. Eerst riep ik altijd dat Halo (Alexandra Adornetto) mijn favoriet is. Dat is wellicht nog steeds zo maar ik denk dat The Hunger Games ook wel op 1 staat (alle drie). Deze trilogie heb ik namelijk al 3 keer (direct achter elkaar!) Gelezen.

In hoeverre heeft dit boek invloed gehad op je eigen schrijfwerk?

Uhm het heeft niet zo zeer invloed gehad op mijn eigen schrijfwerk. Alleen dat ik ernaar streef om ooit zo’n geweldig boek op papier te zetten. Ik hoop dat ik dat ooit kan doen.

Welke rol zou jij graag vertolken, als je in het boek zat?

Hahahah uhmmm die van Katniss, dan heb ik zo’n leuke Peeta om me heen ^^.

Is er iets in jouw favoriete boek wat je zou willen veranderen?

Het einde van Spotgaai zou ik iets minder afraffelen…

Is dit het boek dat je zelf geschreven zou willen hebben, of kies je daarvoor een ander boek?

Oh dat zou ik wel willen haha maar er zijn best veel andere concepten van boeken waarvan ik zou willen dat ik het zo had kunnen bedenken 🙂

Bedankt voor jouw leuke antwoorden Patricia Bonilla! Ik vind het altijd erg leuk om te lezen wat andermans favorieten zijn! Mochten jullie trouwens nog voorkeuren hebben voor de volgende Het favoriete boek van… Laat het dan vooral weten!

Lees eerdere Het Favoriete Boek Van…

Tags: ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.