Gelezen in juni

Geplaatst op 30 juni 2015 door Emmy in Boeken / 10 Comments

De maand juni komt vandaag tot haar einde. En wat was het een maand; verhuizen, keihard werken aan mijn scripties en ook nog gewoon werken en stagelopen. Je kunt wel stellen dat ik behoorlijk door mijn energie heen ben en daarom ook niet zo heel veel heb gelezen. Vandaag laat ik zien welke boeken ik dan wel heb kunnen lezen.

gelezen

Als eerste las ik Zwarte veren uit, het vervolg op Rode letters. Ik ben echt helemaal fan van deze serie en heb weer genoten van het fantasysfeertje. Ik gaf dit boek vijf sterren.

Vervolgens las ik een chicklit die me wist te raken. Stijlicoon is het vervolg op het verhaal van Pia. De serie is onlangs in een nieuw jasje verschenen. Stijlicoon was vermakelijk, gezellig en confronterend.

Het tweede vijfsterrenboek van deze maand is geworden The Girl of Fire and Thorns. Dit boek is zo belachelijk goed. De hoofdpersoon, de sfeer, het verhaal.. Alles komt in mijn ogen perfect samen. Ik kan echt niet wachten om het vervolg te lezen!

Gesplitst is een boek wat ik al heel lang wilde lezen.. Dus toen ik het van Esmee kreeg, deed ik een dansje. Ik vond het een erg indrukwekkend boek.

Minder indrukwekkend vond ik Niet te verliezen. Wat kwam ik hier moeilijk doorheen, zeg! Pfff. Ik miste een duidelijk doel in het verhaal en heb me er niet echt mee vermaakt. Jammer.

Een boek wat me enorm verrast heeft is het boek Zodiak – het 13e huis. Wat een actie, wat een vlot verhaal en wat een mooie omslag. Ik had absoluut niet kunnen voorspellen dat ik dit boek zo goed zou vinden!

Deze maand was een emotioneel en fysiek heftige maand. Ik ben echt helemaal leeg en moet nog een paar dagen vol gas gaan. Heerlijk is het dan als een boekje een lach op je gezicht weet te toveren; Ik ben Pusheen de poes, is zo’n boekje. Heerlijk vermakelijke en nutteloze tekeningetjes. Ik liep uren rond met een glimlach op mijn gezicht door dit boekje. Binnenkort verschijnt mijn recensie.

Ik las ook een novelle. Mijn ereader staat er vol mee. Ditmaal las ik Glitches, een van de novelle van The Lunar Chronicles. Ik denk dat ik hier weer een recensie van maak als ik weer een aantal novelle heb gelezen.

Vervolgens duurde het heel lang voor ik het volgende boek uit had, maar ik heb er wel enorm van genoten. Half Wild is het langverwachte vervolg op Half Zwart en was weer steen goed. DAT EINDE. THE FEELS. Mijn recensie komt er snel aan.

Ook las ik het nieuwe boek van Cis Meijer, Val. Wederom erg spannend en een goede jeugdthriller. Jullie zullen snel kunnen lezen wat ik er van vond.

Op het volgende boek was ik ook al erg lang aan het wachten, Seeker. Dit boek wist mijn torenhoge verwachtingen echter niet helemaal waar te maken; ik had er zo veel meer van verwacht. Wat dit precies was, dat lezen jullie binnen een aantal dagen.

The Reading Challenge is niet echt een boekje wat je leest, maar ik heb het deze maand wel gebruikt en de recensie is al verschenen.

Hoogtepunt van de maand? Het verschijnen van Lobsters, waarvan ik de omslag ontwierp. Het is echt een hysterisch boek waar ik echt om heb moeten lachen.

Als laatste boek van de maand heb ik de prequel van de Labyrintrenner gelezen: De Moordopdracht. Hij was weer snel.. maar toch. Ach.. jullie lezen het snel.

Heel wat minder boeken voor mijn doen deze maand! In juli maak ik het goed.. beloofd!

 

Tags: ,

Divider

10 responses to “Gelezen in juni

  1. ‘Niet zoveel gelezen’ hahah :p wou dat dit voor mij ‘niet zoveel gelezen’ was! Wel leuke boeken, ben erg benieuwd naar Lobsters en Seeker.

  2. Omdat ik last had van een leesdip heb ik ‘niet zo veel gelezen’ ๐Ÿ˜› jij hebt wel 13 boeken op deze stapel hรจ, maar als je het gewend bent om meer te lezen snap ik wel dat het nu opeens veel minder lijkt. ๐Ÿ™‚ Dat heb ik zelf ook, daarom baal ik er heel erg van dat ik deze maand een leesdip had ๐Ÿ™ .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.