The Reading Challenge – Mila Levchenko

Geplaatst op 27 juni 2015 door Emmy in Boeken, Recensie / 4 Comments

The Reading Challenge –  Mila LevchenkoThe Reading Challenge door Mila Levchenko
Uitgever: Scelta Publishing | mei 2015
Genres: Non-fictie, hobby
Aantal pagina's: 200
ISBN: 9491884328
Uitgave: Paperback
Goodreads
four-stars

The reading challenge is dé uitdaging voor alle boekliefhebbers!Dit boekje staat boordevol uitdagingen en opdrachten. Laat je verrassen door andermans favorieten boek, lees boeken die je zelf nooit zou oppakken en daag jezelf uit zoveel mogelijk boeken te lezen.

Ongetwijfeld hebben jullie dit boek al bij aardig wat bloggers zien langskomen. Of misschien heb je het gezien op mijn instagramkanaal. The Reading Challenge is een interactief boek a la Wreck this Journal, maar dan puur gericht op lezen. Onlangs is de Nederlandstalige versie verschenen, waar ik meteen ben ingedoken.

Door de verhuizing is het me niet helemaal gelukt het boekje goed bij te houden. De fotochallenge loopt al een paar dagen achter en mijn ‘gelezen in juni’ lijstje is nog schrikbarend kort. Toch heb ik mijn best gedaan het boekje te gaan vullen. En wat is het lekker om echt alleen maar bezig te zijn met boekige opdrachten! Graag deel ik wat foto’s zodat jullie een indruk krijgen!

trc

Ik vind het leuk om commentaar te leveren binnen dit soort boekjes. Zo kreeg Fandompalooza, van Joany, een plaatste op de smexy boekenlijst en vond ik het gek dat je 5 boeken op verschillende vakantiebestemmingen moet lezen. Eh… hoe veel jaar moet ik wachten voordat ik dit boekje heb gevuld? Veel van de opdrachten zijn gericht op een iets langer termijn, waardoor je langer plezier houdt aan het boekje. Het gevaar is echter wel dat je het boekje op den duur uit het oog verliest en dus vergeet in te vullen.

trc2

Normaal gesproken hou ik mijn gelezen boeken altijd bij in een apart boekje, maar die had ik al ingepakt. Gelukkig was The Reading Challenge een goed alternatief, omdat je daar ook boeken voor een jaar in bij kunt houden. Ik heb besloten dit lekker voort te zetten; ben benieuwd! Ook de ABC challenge, die me al jaren erg leuk lijkt, kan ik middels dit boekje veel overzichtelijker bijhouden.

trc3

Ik denk dat ik nog tijdens plezier ga hebben van dit boekje. Ik denk dat het ook leuk is om dit over een paar jaar weer eens uit de kast te pakken en te kijken; het is immers een mooie afspiegeling van alle boeken die me bezig houden!

The Reading Challenge is een aanrader voor iedereen die graag leest. Niet alleen voor bloggers, maar natuurlijk ook voor jullie. Het boekje daagt je op een speelse manier uit je horizon te verbreden en meer te doen met je boek dan enkel lezen. Ik vind hem leuk!

 

four-stars

Tags: , , , ,

Divider

4 responses to “The Reading Challenge – Mila Levchenko

  1. Ik vind het ook een leuk boekje, maar ik denk dat ik er vanaf 2016 echt in ga schrijven. Ik vind dat wel mooi omdat je dan zo een jaar overbrugt en ik ben benieuwd hoe ver ik zou komen in een jaar met alle opdrachten (buiten de fotochallenge dan, hihi).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.