Dagboek: voorbereiden op de stand en Jennifer Armentrout ontmoeten!

Geplaatst op 23 oktober 2017 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Ondanks dat ik deze week niet zo veel in de bibliotheek werkte, had ik het toch behoorlijk druk voor mijn gevoel. Het is even de balans zoeken tussen rust nemen en doorknallen en dat vind ik soms een enorme uitdaging! Deze week bereidde ik me vooral voor op vrijdagavond, waarbij ik een stand had bij het Jennifer Armentrout event. Ja ja, deze new adult auteur was in Nederland en daar hoort natuurlijk een feestje bij!

Maandag

Vandaag zijn Rob en ik allebei vrij en besluiten we naar de Ikea te gaan. We willen namelijk nog een aantal kasten voor boven, zodat we onze voorraad van de webshops netjes kunnen opbergen. We zijn er lekker vroeg en ondanks de drukte weten we te vinden wat we willen. We eten er nog wat en gaan dan weer richting huis, waar we na een pitstop bij de Primark alles bij de Ikea bestellen wat we willen hebben (het nadeel van geen auto).

Ik vind het zó leuk om eindelijk allerlei uitbreidingen te hebben voor de sims. Een nieuwe wereld gaat voor me open.

Daarna schrijf ik wat blogposts en wil ik beginnen met het poetsen van de kaarsen voor Celebrate Books. En dan blijk ik 200 deksels te missen! ERRRRRROR. Snel mail ik mijn leverancier, want ze zijn al dicht. Hopelijk kunnen ze het op tijd regelen!

’s Avonds D&D. Zoals altijd.

Dinsdag

Ook vandaag zijn we allebei nog vrij. Ik doe wat boodschappen, bel mijn leverancier (en het komt goed, phiew!) en daarna heb ik eigenlijk nergens meer zin in. In bloggen niet. In lezen niet. In ontwerpen niet. Dus speel ik bijna de hele middag de sims. ’s Avonds kijk ik een avondje tv en lees ik tussendoor nog even mijn boek uit.

Woensdag

Vandaag werk ik de hele dag thuis, tot ik ’s avonds naar Utrecht ga om bij papa te gaan eten. Ik poets kaarsen, pak mijn koffer in voor het new adult event met Jennifer Armentrout, zoek reserveringen uit, doe het huishouden en ontvang de missende deksels. Oh en ik schrijf ook nog wat blogposts. Ik voel me alsof ik bergen heb verzet, terwijl een ander deel in mij zegt dat ik nog meer had kunnen doen. Damn you, brein.

Donderdag

Vandaag werk ik ook thuis. Ik heb niet zo veel zin in iets, maar toch doe ik een aantal belangrijke dingen. Ik heb alles voor vrijdag voorbereid en ik heb er heel veel zin in!

Vrijdag

Vandaag een toffe dag voor de boeg! Eerst mag ik met Esmee mee om Jennifer Armentrout te interviewen, dus aan het eind van de ochtend vertrek ik met een hele zware koffer richting Utrecht.

Samen met Esmee heb ik het interview en wat is Jennifer leuk! Ze houdt echt van precies zelfde series en is zo’n hartelijk mens. Ze nam echt de tijd om Esmee’s vragen te beantwoorden en ik heb er ook nog een paar tussen kunnen piepen. Thanks Esmee dat ik mee mocht!

Daarna hebben we een paar uur te overbruggen, dus gaan we gezellig bivakkeren bij de yoghurt barn. Dit is een soort van onze stamkroeg. Na een tijdje schuift ook Thyrze aan en gaan we nog wat eten met elkaar.

En dan.. het event! Meer dan 100 fans kwamen naar Utrecht om hun idool te ontmoeten. Er was een kort maar leuk podiumprogramma en daarnaast ook nog genoeg te doen. Samen met Celebrate Books heb ik een kraampje en ik ben heel tevreden!

Dankzij de goodiebag kan ik achteraf mijn boek nog laten signeren en ze vond mijn Harry Potter jurk super tof.

Wat een fijne avond, met zo veel bekende mensen! En thanks Annabel dat ik een lift naar huis kreeg. Toppers!

Zaterdag

Op zaterdag mag ik weer eens invallen op de jeugdafdeling. Dat vind ik echt hardstikke leuk en daar word ik echt vrolijk van. Ondanks dat het regent als ik naar mijn werk fiets, heb ik er heel veel zin in. Het is echter een hele rustige dag… Alleen ‘s middags komen er een aantal mensen, maar om nu te zeggen dat het druk was? Nee. Ach, het was in ieder geval weer erg fijn om mensen te kunnen helpen!

Zondag

’s Morgens blog ik wat en dan komt Sandra de kaarsen ophalen. En dan is het alweer bijna tijd om naar mijn werk te gaan. Eigenlijk heb ik vandaag juist heel veel zin om aan mijn webshop en blog te werken, maarja… werk!

Werk gaat aan de ene kant heel snel en aan de andere kant best langzaam voorbij. Ik doe mijn ding (al moet ik nog even wennen aan het feit dat het opruimen nu op een lager tempo ligt), maar het is best rustig. Toch ga ik met een ‘ik heb lekker gewerkt’ gevoel naar huis.

‘s Avonds borrelen we lekker, kijken we de nieuwe aflevering van The Good Place en nog twee afleveringen van Breaking Bad. Daarna ga ik nog even lekker lezen. En dan.. kan ik niet slapen. ARGH.

Gelezen

Mijn leesweek begint deze week echt goed. Allereerst lees ik op maandag Iskari uit. Man, wat een tof boek.. Dat had ik eigenlijk niet verwacht! Op dinsdag lees ik Kamp Halfbloed: vertrouwelijk, een superleuk boekje passende bij de boeken van Rick Riordan. Ook lees ik die dag nog Ithana, een boek wat ik al weken terug ontving van de schrijfster. Ik probeer mijn recensie-exemplaren goed bij te houden, maar soms wil ik ook gewoon een zelfgekozen boek lezen, natuurlijk!

Op woensdag heb ik met ons pap afgesproken in Utrecht, dus in de trein pak ik er weer een vers boek bij: There is someone inside your house van Stephanie Perkins. Zo benieuwd! Op donderdag lees ik het uit en begin ik aan Heksenjong. Helaas weet dit boek mij niet meteen te grijpen. Ik lees het zaterdagavond uit… Ondertussen ben ik ook in nog twee andere boeken begonnen. Daughter of the burning city op vrijdag richting Utrecht (maar krijg ik nog niet uit) en het digitale exemplaar van S.t.a.g.s, welke ik op zondag op maandag precies om middernacht uit had. Ha.

Zes (!!) boeken gelezen deze week… Lukt me dit volgende week weer?

Nieuwe boeken

Ook deze week heb ik weer een paar boeken toegevoegd aan mijn collectie. Ik kreeg er namelijk een aantal! Wel minder dan ik heb gelezen, dus met mijn TBR gaat het langzaam de goede kant op. Langzaam.

Op woensdag valt er een pakketje op de mat met daarin Noorse Goden van Neil Gaiman. Ik vind dit een briljant schrijver en ik ben dol op de Noorse mythologie, dus het komt vast helemaal goed bij het lezen van dit boek!

Vervolgens krijg ik tegen het einde van de week nog drie nieuwe boeken voor in mijn verzameling. Allereerst Stef’s grote neuzenboek, gemaakt door een oud klasgenootje van mij. Zo mooI! Vervolgens krijg ik Vertrouw op mij in de goodiebag bij het Armentrout Event! Ik laat hem natuurlijk meteen signeren. Tot slot ontvang ik een recensie-exemplaar van Graf DK62. Thanks!

Blogposts

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: voorbereiden op de stand en Jennifer Armentrout ontmoeten!

  1. Echt heerlijk om zo’n dagboekje te lezen! Noorse goden, die titel spreekt me wel aan! Even snel opzoeken 🙂 Misschien is het wel wat voor mijn TBR (Die helemaal niet de goede kant op gaat trouwens.. Hij word alleen maar langer)

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.