Dagboek: Treinpech en niet zo veel gelezen boeken

Geplaatst op 30 oktober 2017 door Emmy in Persoonlijk / 5 Comments

Afgelopen week had ik best een drukke week.. vooral op het vlak van voorbereidingen en dat soort dingen. Ik las afgelopen week ook echt een stuk minder voor mijn doen.

Maandag

Eigenlijk ben ik vandaag vrij, maar er komt een afspraak in Breda tussendoor. Ik ben er wel benieuwd naar, dus ik ga, ook al kost het me eigenlijk een groot deel van de dag.

Toen ik bij het station aankwam bleven er ook nog eens geen treinen te rijden.. ARGH. Maar ik wil toch gaan, dus neem ik de bus naar Tilburg en die doet er gewoon een uur over! Gelukkig stapt de helft van de bus uit bij de Efteling, maar dan nog moet ik zo’n 40 minuten schetenlatende kinderen trotseren haha.

De afspraak was gezellig, al is er voor nu nog niks uitgekomen. Ik ben blij dat ik ben geweest.

De terugreis ging gelukkig een stuk vlotter, maar alsnog was ik pas om half 4 thuis (dat krijg je als je een verkeerde bus in Breda pakt, sukkel).

Dinsdag

Vandaag had ik heel veel plannen, maar behalve wat webshop dingen kreeg ik eigenlijk niks voor elkaar… Dus heb ik gelezen. Ik voel me altijd zo schuldig op dit soort dingen… Terwijl ik het weekend gewoon gewerkt heb. Hmmm.

Love it!

Ondertussen is de levering al twee keer vertraagd. Het zou eerst vorige week woensdag komen. Toen de 31e en nu komen ze 4 november. GRRRRR

Woensdag

Vandaag een werkdag. Eerst bijles en dan weer bij jeugd aan de slag. YAY! In de avond weer D&D.

Donderdag

Ik begin de dag vandaag in de bibliotheek, waar ik in Rosmalen een paar uurtjes als opruimer werk. Daarna werk ik thuis nog even aan mijn blog en dan komt Sara langs. ‘s Avonds doe ik minder dan ik eigenlijk wilde.

Vrijdag

Al sinds mijn 17e maak ik ze elk jaar; Halloween koekjes. Ik maak ze echt alleen met Halloween. Vandaag doe ik boodschappen, maar ik koekjes, plan ik nog wat blogposts in en ruim ik heel veel op. AAAAH.

Ik zou eerst naar de Write:In van deze maand gaan (lekker lezen in de trein, schrijven op locatie), maar mijn hoofd is gewoon echt even te vol.

 

Zaterdag

Vandaag werk ik de hele dag. Daarna naar mijn schoonbroer voor zijn verjaardag en daarna gaan we lekker uit eten (SUSHI YES).

Deze kaarsen zijn bijna ‘op’.

Zondag

En waarom dit weekend nou zo vol was? Vandaag hebben we onze extra lange Dungeons & Dragons Halloween setting. In de ochtend ruimen we nog wat op en maak ik hapjes klaar. Nog even wat lezen ter ontspanning en dan begint het feest. Als we ‘s avonds afsluiten ben ik echt MOE. Ik ga dan ook meteen lekker naar bed.

Ember.. zucht.

Nieuwe boeken

Op maandag koop ik in Breda (in het prachtige Grant Theatre) het boek Clariel van Garth Nix… Nu deel één nog.. Oeps. Op dinsdagmiddag komt mijn fairyloot binnen met daarin twee boeken: Forest of a thousand lanters (ligt het aan mij of is zo’n soort titel tegenwoordig standaard bij young adult fantasy?) en de Fairyloot Exclusive van Language of Thorns. Die heb ik nu dus dubbel…

En net nu ik dacht dat het daarbij zou blijven, kreeg ik nog wat boeken binnen. Waaronder de F*ck it list book, een boek om dingen leren los te laten. Ook kreeg ik De verrader van Elmhudde binnen. Dit is het tweede Witchworld legenden boek. Daarnaast stuurde BBNC me een pakketje met twee boeken. Het prentenboek: Jill en leeuw (ik heb Jill en Draak ook) en Pret letters, een handlettering boek. Veel nieuwe boeken, dus.

Gelezen

Ondanks dat het OV maandag een drama is, lukt het me wel om Daughter of the burning city uit te lezen. Ik lees ook nog een stukje in Game of thrones op mijn ereader… Daar doe ik echt eeuwen over haha. Op dinsdag lees ik Warcross en wat is dat heerlijk! Op woensdag begin ik in Lord of Shadows.
En die lees ik niet uit…. Ik lees nog wel op mijn telefoon verder in een manuscript en ik lees nog een stuk van een boek wat ik proeflees.. Maar echte boeken die ik uitlees? Nope. WAAAAH. Bizar he?

Ik herlees deze week trouwens ook weer een paar W.i.t.c.h. nummers.. ik baal nog steeds dat ze weer gestopt zijn.

Hopelijk heb ik binnenkort weer betere leesweken.

Dit is mijn TBR voor komende week. In Lord of Shadows ben ik al bezig.

Blogposts

Zie ik je volgende week weer?

Welke boeken las jij afgelopen week?

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

5 responses to “Dagboek: Treinpech en niet zo veel gelezen boeken

  1. Andrea

    Nou, ik vind dat je heel wat gedaan en gelezen hebt, hoor 🙂 Ooh, ik ben gek op HP referenties in andere boeken. Warcross schuift gelijk een paar plaatsen naar boven op mijn tbr lijst. Shelfies? Ja graag! 😀
    Nog even off-topic: heb je zaterdagavond de documentaire over de Harry Potter tentoonstelling in de British Library gezien? Zo niet, dan heb vanavond een herkansing (of om het op te nemen) van 0:15 tot 1:15 op BBC 2. ‘t Is maar een tip 🙂

  2. Emmy, wat doe je me aan … Nu heb ik zin in Sushi, koekjes, het reorganiseren van mijn boekenkast en ik word er nog eens aan herinnerd dat ik schandalig achterloop met mijn Gelezen-boekje.

Geef een reactie