Dagboek: toetsweek en de laatste keer werken

Geplaatst op 11 februari 2019 door Emmy in Persoonlijk / 4 Comments

Afgelopen week was een gekke week. Het was toetsweek dus erg rustig op werk, waardoor ik een paar uurtjes vrij kon nemen. Ik had wat afspraken staan, dus dat kwam eigenlijk wel goed uit. Benieuwd naar wat ik allemaal deed en las? Lees dan mee!

Maandag

Yay, vrij! Eerst even een uurtje bijles geven en dan boodschappen, wandelen en kaarsen maken. Ook duik ik lekker met een boek op de bank. In de avond is het weer tijd voor D&D!

Dinsdag

Als ik beneden kom en mijn blog wil openen krijg ik een error. Snel check ik al onze andere sites. Errors. Kak. Ik wilde er vandaag juist lekker mee aan de slag! Ik neem meteen contact op met mijn webhost, in de hoop dat zij mij snel kunnen helpen. Irritant joh.

Ik ga naar mijn werk, waar het toetsweek is en dus heel anders dan een reguliere week. Ik nam me voor om gewoon de hele middag daar te zijn en dan naar het zwembad te gaan, maar veel leerlingen zijn al vroeg uit, dus ik gooi mijn rooster om. Wat een relaxte week zo! Ik ga nog even naar huis en fiets daarna naar het zwembad om een uurtje te sporten.

In de avond krijgen we bezoek. Rob voor zijn webshop (die hij aan het omgooien is) en ik gewoon om te theeleuten. Vet gezellig!

Woensdag

Vandaag hebben we geen goede dag. Weer liggen onze blogs er uit en daarnaast gebeuren er wat andere dingen waar we enorm van balen. In de avond hebben we wel gewoon D&D; fijne afleider!

Ons oude huis staat te koop. Dit was mijn kamer! Al had ik wel wat leukere kleurtjes, hoor!

Donderdag

Zucht. Versio, waar ben je mee bezig!? Het is alweer de derde dag en ik vind het echt niet leuk meer. Ik wilde lekker aan de slag verdorie! Op het werk begint het heel erg rustig (zoals verwacht). Ik zie het eerste half uur maar één leerling.

Thuis duik ik in de wondere wereld van de serie Sex education. Het is fantastisch en ik ben meteen verslaafd. In de avond hebben we weer visite.

Vrijdag

Vandaag de laatste dag van de toetsweek en ik neem me voor mijn gewone werktijd te blijven maar het is zoooo rustig en rond 1 uur zijn alle leerlingen al weg. Dus ga ik wat eerder weg om naar Van Piere te kunnen voor een cadeautje en een kop thee met Valerie. Vet gezellig! Daarna heb ik een afspraak met de organisatoren van Fantasy Court en daarna geef ik bijles.

Eenmaal thuis is Rob aan het gamen en ik wil graag serie kijken dus ga ik in bed liggen met mijn laptop. Ik kijk het seizoen van Sex Education af. Wat een toffe serie. Heel grappig maar met wel heel veel belangrijke maatschappelijke thema’s.

Zaterdag

Vandaag ben ik vrij maar ik heb echt nergens zin in en voel me gestresst. Ik krijg gewoonweg niet gedaan wat ik wilde omdat ik nergens zin in heb. Ik speel een tijdje de sims en werk aan Rob’s website. In de avond hebben we een verjaardag.

Eindelijk weer eens oorbellen in. Hopelijk gaat het niet ontsteken

Zondag

Vandaag is mijn laatste echte werkdag bij de bibliotheek. Zo gek! In de ochtend kijken we Wie is de mol? terug en daarna rommel ik wat aan voor ik weg moet.

Gelezen

Het begin van de week staat in het teken van King of Scars. Wat een heerlijk boek! Ik doe er zo lang mogelijk over en woensdag lees ik hem uit. Daarna begin ik in The Empress.

Ik lees op werk vaak tussen de leerlingen door in een ebook en ik besloot te kiezen van deel 2 van de Firelight trilogie. Ik ben na 3 hoofdstukken gestopt; hier heb ik gewoon geen zin meer in. Ik lees zelden boeken niet uit, maar toch ga ik het doen. Er zijn zo veel betere boeken!

Niet echt een goede leesweek, maar dat is oke.

Nieuw!

Want ik voeg deze week geen nieuwe boeken toe. LEKKER BEZIG!

Blogposts

Tags:

Divider

4 responses to “Dagboek: toetsweek en de laatste keer werken

  1. Oli

    Ik kan er zo slecht tegen als computers/providers niet doen wat ze moeten doen, frustratie #1. Wel lekker om even een weekje rustig aan te doen. Benieuwd naar Fantasy Court

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.