Dagboek: Ik tel de dagen af. Echt

Geplaatst op 24 juli 2017 door Emmy in Persoonlijk / 4 Comments

Normaal gesproken werk ik gedurende de week best braaf mijn dagboekje bij, zodat ik niet op zondagmiddag op mijn wang kauw en denk; wat deed ik van de week ook al weer? Vandaag was mijn wordbestand nog behoorlijk leeg.. Want mijn week was intens druk. Misschien wel te druk. Na een werkweek van 59 uur vorige week, had ik naast mijn werk in de bibliotheek niet superveel extra klusjes meer om te doen, maar had ik ook geen enkel moment gehad om bij te denken. De laatste loodjes voor de vakantie vallen voor mij nu even behoorlijk zwaar…. Maar dat maakt de vakantie in ieder geval extra verdiend (ik heb me nu al voorgenomen om bijvoorbeeld in oktober ook nog even echt vakantie te nemen). Maar goed. Laten we eens kijken naar mijn afgelopen week.

Maandag

Vandaag moest ik even aan de bak om wat deadlines te halen. Ik zou namelijk nog maar een paar dagen vrij zijn voor mijn vakantie (deze maandag en de zondag erop). En dus moesten mijn illustratietaken af zijn voor het eind van de dag. Dat lukte. ‘s Avonds D&D.

Dinsdag

‘s Middags werken. Ik voelde me niet lekker door de hitte en ‘s avonds heb ik D&D afgezegd.

Kom maar door! Gelukkig zijn de verwachtingen al verbeterd.

Woensdag

Vandaag moest ik de hele dag werken. Mijn kantooruren waren verplaatst zodat ik in Rosmalen de bibliotheek kon openen. Het was een lange en wat rommelige dag, omdat ik ‘s middags geen opruimhulp had en het wel behoorlijk druk was. En het was WARM.

Donderdag

Ook vandaag moest ik werken. Na werk snel naar huis gefietst want Sara zou langskomen.

Dit gaat mee naar YALC!

Vrijdag

Weer hetzelfde liefde; ‘s middags werken. Ook vandaag geen opruimhulp en ik kreeg een hartverzakking toen ik aankwam. Het was zo’n bende. WTF was er gebeurd? Het kostte me de hele middag om alles een beetje netjes te krijgen. Ik ben echt op.

Zaterdag

Ook vandaag de hele dag werken. We hebben een nieuw inleversysteem en dit is normaal mijn vrije zaterdag… Om te zeggen dat het een goede dag was? Nee. De dag ging best snel, maar ik voelde me niet altijd even nuttig (ik werk graag door en dat kon/mocht nu even niet).

‘s Avonds begin ik een beetje met inpakken en pak ik nog wat cadeautjes in. Ook maak ik nog een ontwerp.

YAY, BIJNA WEER.

Ik wil deze zo graag.

En deze ook!

Zondag

Vandaag ben ik vrij. Joanne komt nog langs voor mijn verjaardag, maar ik schrijf ook nog wat blogjes en maak wat foto’s. Dan is dat in ieder geval afgerond voor de vakantie. Ik hoop dat het na mijn vakantie een beetje rustiger wordt.. Dan is iedereen weer terug van vakantie en weer beter, hoop ik!

Gelezen

Ik geef het toe; de koek is even op. Ik ben behoorlijk vermoeid en sjokkend sleep ik mezelf naar de finish. Ik heb de laatste tijd iets te veel hooi op me genomen en dus ben ik echt toe aan vakantie. ZIN IN! Ondanks dat heb ik toch nog wel iets gelezen. Ik ben niet super tevreden, terwijl ik weet dat anderen een moord zouden doen voor de hoeveelheid boeken die ik per week lees.

Op maandag lees ik Pindakaas en Sushi 3 uit. Later in de week heb ik ook het Eos-project uit. Op zondag lees ik The Gauntlet uit. Drie boeken dus.. We doen het er maar mee haha.

Oh wacht! Ik heb Verrader van de troon ook gewoon gelezen deze week. OOOOH dan.

Nieuwe boeken

Deze week heb ik niet veel nieuwe boeken toegevoegd aan mijn collectie. Op zaterdag kreeg ik twee pakketten binnen; eentje met een cadeautje van Sandra (THANKSS) en eentje van Van Goor met daarin twee boeken: De beproevingen van Apollo: de duistere voorspelling (deel 2 dus, YES!) en De Nieuweling. Ik las de nieuweling al eens in het Engels, maar dit is een HARDCOVER en dus veeeel mooier. Ik ga zeker overstappen op het Nederlands.

En toen… veranderde alles. Want Joanne gaf mij het ACOTAR kleurboek en hij is PRACHTIG. En toen ging de deurbel. Huh? Het zou de buurvrouw toch niet zijn? Nee, ik kreeg mijn summerswap pakket en WOW IK BEN ZO VERWEND. DANKJEWEL IRIS! Naast chocolade, snoephartjes, thee en toffe prints zaten er namelijk wel DRIE boeken in. En ook nog eens drie boeken die ik wilde gaan kopen in Londen, dus dat komt geweldig uit. Allereerst een boek van V.E. Schwab; The Unbound, vervolgens een boek van P.C. Cast: Moon chosen (ik ben heel benieuwd hoe dit boek is, het omslag is in ieder geval mooi!) en tot slot Gemina. Deze schijnt nog beter te zijn. Zo tof. Thanks!

Blogpost

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

4 responses to “Dagboek: Ik tel de dagen af. Echt

  1. Ik loop nog een beetje achter met mijn Blogfeed. Ondertussen zitten jullie immers al in Londen en ben ik weer vanuit België aan het meegenieten dankzij jullie foto’s op Instagram. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.