YA Summer Event bij Van Piere

Geplaatst op 17 juli 2017 door Emmy in Evenement / 4 Comments

Afgelopen zondag was het zover; de YA summer party bij boekhandel Van Piere. Voor mij een behoorlijk druk maar ontzettend leuk evenement. Ik keek er ontzettend naar uit om met 100 young adult fanaten samen te komen in mijn favoriete boekhandel.

Met een veel te zware koffer (64 kaarsen en een flinke stapel boeken) vertrok ik halverwege de middag richting Eindhoven. Ik vond het best spannend, want Jeanee had me eerder van de week al laten weten dat het evenement vol zat en dat ook mijn workshop vol zou zitten. WAAAH. Dat betekende 40 man! Dat kan ik. Dat kan ik!

Ik moest namelijk flink aan de slag. Allereerst zou ik een kraampje krijgen voor Letters & Lights, zodat mensen kaarsen bij mij konden kopen, vervolgens zou ik het skypeinterview met Marieke Nijkamp begeleiden en tot slot zou ik ook zelf een workshop geven; Character Building. De hele week heb ik aan de workshop gewerkt en ik vond hem zelf erg leuk. Lekker aan de slag op een iets andere manier dan gewoon. Ik hoop dat mijn deelnemers er wat aan hebben gehad en zich vermaakt hebben.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een bon voor bij elke kraam en voor een consumptie. Marjolijn en Esmee waren zo lief voor mij om eten en drinken voor mij te halen. Zo fijn! Want van 17.00 uur tot 19.00 uur wilde ik graag bij mijn kraampje blijven. In de tussentijd kon iedereen ruilen (mijn boeken verdwenen vrij snel, ik gaf er ook weer een aantal weg), bij de kraampjes langs voor goodies (bij mij boekenleggers), om dingen te kopen, lekker eten en drinken, kletsen of de boekpresentatie van Tot in de dood. Om 19.00 uur begon de eerste workshopronde. Hierbij kon je kiezen uit boekbloggen (deze had ik wel willen volgen, maar ik was elders ingezet), worldbuilding en het skypeinterview. Zoals ik al aangaf; deze heb ik begeleid. Ik had vragen bedacht en ook het publiek mocht vragen stellen. Na een korte pauze was het tijd voor de tweede ronde.

En hier moest ik dus echt aan de bak. Naast mijn workshop character building kon je ook een schrijfworkshop volgen of een bookstagram workshop (ook leuk). Meer dan 40 mensen sloten zich bij mijn workshop aan. Dat was best lastig, want niet iedereen kon mij goed verstaan in verband met de ruimte. Maar zo leren we steeds meer, toch! De tijd vloog voorbij en voor ik het wist was het tijd om iedereen naar boven te sturen voor de uitslag van de loterij en om zelf alles in te gaan pakken.

Iedereen die een kaars kocht of mijn workshop meedeed; bedankt! Bedankt Van Piere voor de leuke organisatie en bedankt iedereen voor de gezelligheid!

Ik vond het een fantastisch leuk evenement met een ontzettend goede organisatie en een topsfeer. Volgend jaar zeker weer!

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

4 responses to “YA Summer Event bij Van Piere

Geef een reactie