Dagboek: Rocken bij Halestorm en lekker tekenen als een baas

Geplaatst op 8 oktober 2018 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Deze week ging ik onder andere naar het concert van Halestorm en was ik lekker het weekend vrij. Eindelijk had ik de tijd om lekker te tekenen en nieuwe items te maken! En om lekker weer in alle rust een boek open te slaan!

Maandag

Vandaag weer naar Rotterdam, waas alles op zich prima is. We gaan weer boksen en dan gaan we best wel tot het gaatje. Daarna reis ik naar Tilburg, waar ik meet met Annabel en haar moeder.. want we gaan naar HALESTORM! Ik ben al in geen tijden naar een concert geweest en hoewel ik niet volledig op de hoogte ben van al hun nummers, ken ik er toch behoorlijk wat en geniet ik intens! Ik heb nu vet veel zin om weer naar meer concerten te gaan.. Ik heb het gemist!

NOOOESSSSSS

Yessssssss.

Dinsdag

Een beetje brak van gisteravond is het tijd om te gaan werken. Daarna ben ik lekker een middagje vrij. Nou ja, ik heb genoeg te doen! Zo maak ik kaarsen tot mijn was op is!

Woensdag

In de ochtend maak ik het huis schoon.. Nou ja, nadat ik bij de tandarts ben geweest om mijn verloren vulling te repareren. In mijn volwassen gebit heb ik één gaatje, en dit is al de derde keer dat hij opnieuw gevuld moest worden. Maar ja.. driemaal is scheepsrecht? Daarna poets ik en daarna ga ik dus werken. Daarna is het thuis tijd voor D&D. Gezellig! En de avond vliegt om. Dan is het snel tijd om naar huis te gaan.

Nieuwe dobbelstenen!

Donderdag

Vandaag begon mijn dag heel erg vroeg en ook een beetje spannend. Vandaag had ik namelijk mijn BHV praktijkdag. Ik wilde dit al heel lang doen, maar vond het wel spannend. Ik vond het echt heel interessant en leerzaam en het voelt goed dat ik nu beter weet wat ik kan en moet doen als er wat gebeurt. En het idee dat ik nu iemand kan reanimeren en een brandje kan blussen vind ik een fijn gevoel.

Ik ben rond 6 uur thuis en in de avond doe ik rustig aan, want ondanks dat ik heel weinig heb bewogen vandaag, ben ik wel echt heel erg gaar.

Vrijdag

Vandaag hoef ik niet naar de mediatheek vanwege een studiedag.. Ik ben vooral op pakketjes aan het wachten vandaag.. Zo vermoeiend! Ook ga ik even langs op mijn werk om met P&O mijn uren door te nemen en is in de avond natuurlijk weer de leesclub! Melisa is in Nederland, dus we gaan eerst lekker samen sushi eten. YUM!

De leesclub was erg gezellig en er werd flink gediscusieerd. Ik moet nog even uitrekenen wat het boek gemiddeld van ons kreeg. Op 2 november bespreken we De Glazen Troon.

Vandaag knutsel ik ook voor de magische nacht in de bieb.

Zaterdag

Yay, vandaag begin ik met tekenen en rommelen en dan ga ik richting mijn nichtje, want ik heb mijn verjaardagscadeau nog te goed! We gaan een escaperoom doen en hij is echt heeel tof. We halen hem niet, dat is een beetje jammer.. We waren zo goed bezig!

Zondag

Ik slaap lekker uit tot half 9 en ga dan meteen aan de slag met het tekenen van kaarten en labels. Ik ben daar eigenlijk het grootste gedeelte van de dag mee bezig, al lees ik ook lekker en ga ik ook nog even naar buiten om te wandelen en boodschappen te doen. Een lekker rommeldagje waarin ik vet veel gedaan krijg. LEKKER!

SNEAKPEEEEEK

Haul

Ik kreeg deze week weer het een en ander binnen wat ik graag met jullie wil delen. Zo ontving ik De schaduw van de vos van Julie Kagawa, maar ook Rat-catcher van Amanda Collins. Dit is een Engels boek geinspireerd op Romeo & Julia. Leuk! Op zaterdag krijg ik ook nog Truth of dance van Chinouk Thijssen binnen. Zo leuk! Ik heb dit boek mogen proeflezen, dus het is tof om hem in handen te hebben!

Gelezen!

Op maandag mik ik een nieuwe dagenraad, die ik bijna uit heb en mijn ereader in mijn tas. Op de terugreis wil ik mijn ereader dus pakken, is hij helemaal leeg. KAK. Gelukkig kan ik ook lezen op mijn telefoon, waar ik het leesclub boek op lees.

Woensdag is mijn luisterboek van The Witch’s blood afgelopen. Best leuk! Het volgende luisterboek? Het vlammende kruis… dat gaat vet lang duren!

Op donderdag las ik eindelijk Het probleem met voor altijd uit. Precies op tijd voor de leesclub. Maar pfff, niet echt mijn ding!

Ondertussen ben ik ook begonnen in Ash Princess. Deze lees ik vrijdagavond uit en daarna begin ik zaterdag in Elke dag dichter bij de sterren, de proloog van de Ventura saga. Daarna is het tijd om te binnen  in de nieuwe uitgave van Romeo en Julia die ik zondag lekker lees.

Weer een veel betere leesweek!

Blogposts

Komende week heb ik het ook wat rustiger, zodat ik me goed kan focussen op nieuwe producten en dat soort dingen! Aankomend weekend is namelijk Fantasy Fest in Rijswijk! Kom vooral langs als je zin hebt!

 

 

Tags:

Divider

One response to “Dagboek: Rocken bij Halestorm en lekker tekenen als een baas

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.