Dagboek: Langs bij Billy Bones, Blossom Books en andere leuke dingen.

Geplaatst op 1 oktober 2018 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Wat een drukke week weer.. maar wel een hele leuke. Lees je mee?

Maandag

Maandagochtend werd ik wakker en was ik zooo blij met mijn heerlijke zachte en vooral warme bed! Echt uitslapen ging niet, want ik had om 10.00 uur al een afspraak in Amsterdam staan, bij uitgeverij Billy Bones (onderdeel van Meis & Maas) over de Spellslinger serie (die echt mega awesome is en jullie allemaal moeten lezen!). Joost en ik hadden wat vertraging, dus we waren wat laat, maar we hebben toch heerlijk kunnen brainstormen. Eline, Joost en ik hebben nu al leuke plannen! Daarna ben ik snel naar huis gegaan. Helaas kreeg ik zo ontzettend veel hoofdpijn, dat ik wel kon janken en kotsen. Ik viel een beetje in slaap in de trein en las was, en toen voelde ik me al beter. Thuis deed ik het even rustig aan, voor het tijd was om in de auto te stappen naar Esmee. Esmee heeft op zondag voor mij een kraampje op YALFU gedraaid en op maandag ben ik de spullen op gaan halen. Dankjewel Esmee, ook dat ik mocht blijven eten <3.

Daarna naar huis voor een potje D&D.

Dinsdag

Vandaag begin ik met een korte dienst op de jeugdafdeling van de bibliotheek. Vanmiddag moet ik wat boodschapjes doen en naar de tandarts en daarna heb ik even rust. Nou ja, rust.. Het is tijd om alle voorraden te tellen!

Ik begin rond 16.00 uur en pas om 21.00 gaan we wat eten. Daarna werk ik door tot 23.00 uur. Veel items zijn geteld en ook veel nieuwe items staan online, maar ik ben zeker nog niet klaar.

Woensdag

Voor ik bijles geef, maar ik de telling af en zet ik de laatste nieuwe producten online. Nog op de valreep pers ik er een nieuwsbrief uit.

Na de bijles werk ik nog heel even (facturen betalen!) en daarna rijd ik naar Rhenen om de auto terug te brengen en Toosje, mama’s nieuwe hondje te ontmoeten. ZE IS ZO SCHATTIG!

Rond kwart voor vijf ben ik weer in Den Bosch, waar ik wat boodschappen doe (en een nieuwe printer scoor) en daarna gaan Rob en ik lekker uit eten als beloning voor het weekend. LEKKER.

Donderdag

Eindelijk weer werken op school. Het is een enorme teringbende als ik aankom, dus ik begin met opruimen. Er komen ook veel leerlingen langs die hulp nodig hebben met het uitzoeken van een nieuw boek, wat ik natuurlijk erg leuk vind!

Ook is vandaag de eerste dag waarop ik huiswerk onder toezicht op me neem. Leerlingen komen dan bij mij zitten om een uur lang aan hun huiswerk te werken, zodat ze thuis vrije tijd hebben. Ideaal! Daarna ga ik lekker een uurtje zwemmen en daarna is het tijd voor Expeditie Robinson en het inpakken van een aantal bestellingen.

Op werk doe ik mijn ding…

Vrijdag

Ook vandaag ben ik weer op school te vinden. Ik doe mijn ding en help leerlingen; het is vrij rustig vandaag. Daarna reis ik door naar Utrecht, want Blossom Books heeft in de avond een influencer event. Eerst haalde ik het niet, maar nu wel! Ik ben vet vroeg, dus ik besluit lekker te gaan lopen. #stapjeshalen.

Het event is vet gezellig en morgen kunnen jullie een Wist je dat… blogpost vinden met allerlei nieuwtjes over de boeken van Blossom Books! Stiekem hing ik ook een briefje op de tipmuur met; ‘geef mijn boek uit’. <3 Luv you blossom.
Daarna ben ik nog heel even langs de leesclub gewipt die ik door het event moest missen om een bestelling af te leveren. Kort maar krachtig zullen we maar zeggen!

Toen ik vervolgens naar huis fietste werd ik door een groepje jongens bespuugd. Vroeger zou ik willen janken, maar nu ben ik vooral pissed door het gebrek aan respect. Sorry hoor, maar als je dit doet, dan ben je echt een loser. Het is bijna jammer dat het geen leerlingen van mijn school waren, want anders waren ze toch een partij de lul geweest. Sukkels

#dromenmag

Zaterdag

Vandaag een werkdag! Maar in plaats van de hele dag boekentillen, mag ik lekker op jeugd zitten. Jippie!

Waar ik vandaag ook een beetje over nadenk is de BOEKEN ADVENTSKALENDER. Dit kost elk jaar weer heel veel werk, dus ik twijfel wat ik er mee wil. Misschien een paar winacties, maar wel minder groot. Ik heb het daarvoor te druk en zit niet goed genoeg in mijn vel om daar voor de volle 100% in te kunnen duiken. Daarnaast zijn er al veel meer boekenswaps bijgekomen, dus dan vind ik die van mij een beetje mosterd na de maaltijd. Ik was de eerste die het deed, maar nu zijn er zo veel leukere en beter georganiseerde swaps… Ik weet dus nog niet wat ik wil. Wat zouden jullie willen?

Zondag

In de ochtend sport ik en chill ik.. ik probeer te lezen, maar ik kom niet zo ver. Daarna ga ik werken. Vervolgens kom ik thuis en gaan we lekker borrelen en The Greatest Showman kijken. Voor het eerst! En wow, hij is goed! Daarna maak ik nog wat af en daarna ga ik lekker nog wat lezen.

Gelezen

Op woensdag lees ik eindelijk Vuur en Vergankelijkheid van Kelly van der Laan uit. Ook begin ik in Het juiste spoor van Marieke en Corinne, welke ik net voor het slapengaan uitlees. Daarna begin ik in 3pak en Een nieuwe dageraad.

Nieuwe boeken

Hoewel ik vorige week geen nieuwe boeken toevoegde aan mijn verzameling, heb ik deze week weer aardig wat boeken binnengekregen. Zo lief, dankjewel! Dankzij al die gulle uitgevers blijft mijn leeshonger gestild en dankzij hen kan ik ook zo veel lezen.

Het eerste boek wat ik binnenkrijg is Het juiste spoor. Dit boekje bestaat uit twee korte verhalen van Marieke Nijkamp en Corine Duyvis en hebben te maken met het thema vriendschap, passende bij de kinderboekenweek. Leuk is dat Corine’s verhaal past bij Op de rand van het niets. Deze twee verhalen liggen nu samen in de winkel voor mijn VIJF euro! Scoren die handel!

Het volgende boek wat ik ontving was een waar pakket! Het was het tweede deel van Bravelands, de regelbrekers en hierbij zaten een armband, een mooi kettinkje, een hanger en een tof sjabloon, allemaal in het teken van olifanten. Ik moet toch echt even beginnen met deze serie binnenkort! Ik ontving (perongeluk?) twee pakketten, dus binnenkort geef ik er eentje weg.
Daarnaast krijg ik het boek Misschepsels van Meh, de schemering toegestuurd van de auteur. En dan niet een, maar twee exemplaren, want ik ga een van jullie binnenkort blij maken met een gesigneerd exemplaar.

Maar daar hield het niet op, want op vrijdag werd ik ook nog eens flink verwend. Bij Blossom Books kreeg ik hun prachtige editie van Romeo en Julia. Ik ben zo ontzettend benieuwd! Het boek ziet er zo ontzettend goed uit!
Daarna kreeg ik bij de leesclub nog een mooie Slytherin kaars  en een boekenlegger van Manuela. En toen kwam ik thuis en lagen er nog twee boeken op mij te wachten! Een pakket van Young & Awesome met daarin Midnight Jewel en Ash Princess. Vet blij mee, dankjewel!

Oh en deze week heb ik ook de box van Proud Book Junk mogen ontvangen én de D&D box van Geeky Clean. Deze laat ik binnenkort op instagram zien.

Deze pin zat in de D&D box.. Love it! Past perfect bij mijn personage!

Blogposts

Tot volgende week!

 

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Langs bij Billy Bones, Blossom Books en andere leuke dingen.

  1. Als ik ooit die functionerende timeturner te pakken krijg dan mag je hem wel eens van me lenen. Jouw agenda lijkt immers iedere week uit zijn voegen te barsten dus ik vermoed dat een paar extra uren hier en daar zeer welkom zouden zijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.