Deze young adults verschijnen in oktober

Geplaatst op 30 september 2018 door Emmy in Boeken / 7 Comments

Hallo oktober! Het lijkt nog wel gisteren dat ik dit overzicht maakte voor de eerste maand van het jaar, en nu is het jaar alweer bijna voorbij. Ongelofelijk, toch? Ook deze maand verschijnen er weer een aantal toffe young adults die ik voor jullie op een rijtje heb gezet. Zowel in het Nederlands als in het Engels!

Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Er komen echt heel veel toffe nieuwe boeken uit, dus riemen vast en hier gaan we!

Nederlands

WildDe laatste halteUitzonderlijkYoung & Awesome - The Jewel - The Black KeyCaraval - Caraval 2 - Meester Legende

Van dit rijtje is er maar één boek waar ik echt intens naar uitkijk en dat is Meester Legende. Ik heb speciaal op de Nederlandse editie gewacht en het feit dat de serie opnieuw wordt uitgegeven als hardcover, maakt mij een heeeeel vrolijk leesbeest! Ik ben zo ontzettend benieuwd hoe dit verhaal verder gaat!

Caraval - CaravalBTS: Het verhaal van BangtanThe Darkest Minds-trilogie 4 - NagelatenIskari 2 - Iskari. De gevangen koninginWarcross 2 - Wildcard

Wat een chill rijtje! Caraval voor maar 12,50 als hardcover is een vet mooie prijs, maar ik kijk vooral uit naar Iskari 2 en Wildcard. Deze twee vervolgen staan echt heeeeeel hoog op mijn wishlist! Ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat!

Fright NightWat als dit het isYoung & Awesome - MermaidSummoner - Handboek van een summoner#SweetSixteen

Wat als dit het is klinkt heel tof, zelfs als je niet zo’n contemporary lover bent. Mermaid is echt een heel erg leuk boek, dus die raad ik zeker aan. Ook kijk ik uit naar het Summoners boek!

Cel 7 - Dag 7Cirkel van oneindigheidIn de ban van de wolf 3 – DE STRIJD MET DE WITTE WOLFPercy Jackson en de Olympiërs 2 - De zee van monsters graphic novelEen bijna eindeloze afstand

Ik ben wel benieuwd naar Dag 7 en natuurlijk naar de 2e graphic novel van Percy Jackson, De zee van monsters! Tahereh Mafi sla ik dit keer denk ik over.. ik vind de kaft ook echt veel te druk.

Zij en ikTwisterMoordgeheimHet land voorbij het hekGaia 2 - Hart van vuur

Twister klinkt echt heel erg leuk! Een echt fijne middle grade en daar ben ik fan van!

Engels

Kingdom of AshKingdom of AshThe Lady's Guide to Petticoats and PiracyA Map of DaysWhat If It's Us

Yes, daar is hij, het allerlaatste deel van de Throne of Glass serie, Kingdom of ash. Ik twijfel nog even of ik hem ga preorderen haha.. Ook naar The lady’s guide to patticoats and piracy klinkt als een heel tof boek!

9 from the Nine WorldsSpellslinger 4Dear Evan HansenSix of CrowsA Very Large Expanse of Sea

Die special edition van Six of crows. I want ittttt. Ook 9 from the nine worlds klinkt tof, evenals Soulbinder, al lees ik deze liever in het Nederlands! Gelukkig verschijnt deel drie al snel!

Escaping From HoudiniBroken ThingsThe Caged QueenThe Devil's ThiefShadow of the Fox

Allemaal vervolgen!

The Darkest StarGrim LoveliesThe Glass of Lead and GoldAn Assassin's Guide to Love and TreasonOtherEarth

Oeeeeeh Otherearth!

 

Naar welk boek kijk jij het meeste uit?

Tags: , ,

Divider

7 responses to “Deze young adults verschijnen in oktober

  1. Riemmelth

    Ik heb dus nog niets van de Throne of Glass serie gelezen, maar heb toch de gok gewaagd en de boekenbox (met de hele serie) die in november uitkomt besteld. Ik denk dat ik daar het meest benieuwd naar ben. In oktober zelf ga ik wat boeken van mijn tbr lezen, bijvoorbeeld ook het boek van Hank Green die net uit is ?

  2. Lej Buss

    Zonder twijfel wacht ik het intensiefste op The Darkest Star. Maar ook vele andere staan op de wishlist. Boeken zoals Kingdom of Ashes en van lokaal talent De strijd met de witte wolf staan zeker het hoogste want ben die serie an het sparen om eindelijk te kunnen lezen zonder te moeten wachten na het einde op een volgend deel dat nog niet uitgebracht is. Was een ellende, dat wachten na De Donkere Kroon, had die serie meteen in het engels besteld maar aargh dat wachten ?
    Toen ben ik tot het besloot gekomen om eerst de hele serie te sparen van die auteurs waarvan ik niet twijfel of de schrijfwijze of de verhaallijn me liggen.

  3. Ik kan echt niet kiezen naar welk boek ik het meeste uitkijk. Sowieso naar die van Mel Wallis de Vries, Colleen Hoover en Maren Stoffels. Maar die van Wendy Brokers en Tahereh Mafi maken mij ook erg nieuwsgierig. Genoeg keus deze maand!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.