Dagboek: Griep & blauwbekken op Elfia

Geplaatst op 24 september 2018 door Emmy in Persoonlijk / 0 Comments

Wat later dan jullie gewenst zijn, wat mede kwam door Elfia en het feit dat ik vanmorgen meteen een afspraak had, maar hier is hij, mijn weekoverzicht! Niet dat hij heel bijzonder is, want ik schrijf nog een stukje over Elfia en ik was vooral ziek.

Maandag

Vandaag is het weer tijd voor Rotterdam. Met een intens zware koffer voor Esmee én een volle sporttas vertrek ik richting het station. Met het sporten zijn we maar met weinig, wat ik best jammer vind. We gaan wel boksen en dat vind ik superleuk, zij het mega vermoeiend. ‘S Avonds heb ik al spierpijn!

Na de groepsessie stap ik in de metro naar Esmee’s woonplaats. Zij en haar broertje zijn de helden van de dag, want ze halen de koffer op bij het station. ZO CHILL. Hierdoor ben ik eerder thuis en op tijd voor D&D.

Tijdens D&D begin ik een snotneus te krijgen en begint mijn keel zeer te doen. Oh help.

Dinsdag

Na een helse nacht waar ik de ene na de andere paniekdroom heb (OMG IK HEB ME VERSLAPEN!!!) en wakker wordt van mijn snotneus, moet ik eigenlijk toegeven dat ik een beetje ziek ben. Ik heb hoofdpijn, voel me suf en heb spierpijn (al komt dat van het boksen en de 29849027582789 squads). Ik meld me af voor een afspraak van morgen zodat ik morgenochtend in ieder geval mijn rust kan pakken en dan fiets ik naar werk, waar ik op de afdeling zit met een halve liter thee. Het is rustig, waardoor ik het prima trek.

Daarna haast ik me naar het station om naar Rotterdam te gaan. Ik heb namelijk een heel bijzondere afspraak staan. Ik zal tijdens een college van minorstudenten (combinatie psychologie en geneeskunde) door de studenten worden geïnterviewd over pcos en het traject wat ik nu volg.

Het was super interessant en de studenten waren leergierig, respectvol en stonden ontzettend open. Ik heb geen moment gedacht dat ik minderwaardig was of me ergens voor moest schamen. Dat was leuk! Met een fijne cadeaubon mocht ik naar huis en eenmaal thuis voelde ik me steeds zieker worden. HELP.

Woensdag, donderdag & vrijdag.

Midden in de nacht werd ik wakker, badend van het zweet. Dit ging hem niet worden. Ik moest keuzes maken. Ren ik door en stort ik in tijdens of na Elfia, of geef ik toe dat ik gewoon ziek ben. Ik ben mijn werk af en schrap alle afspraken van de week. Maar goed ook, want ik blijk griep te hebben. Urgh.

Deze dagen lees ik wat, kijk ik De drakenprins op Netflix en speel ik Rollercoaster Tycoon op mijn telefoon, terwijl ik steeds energie probeer te sparen om wat schoon te maken of om wat in te pakken voor Elfia. Stilzitten vind ik ontzettend lastig, maar het is blijkbaar wel enorm nodig. Ik hoop dat ik op Elfia ook voldoende rust kan gaan pakken… Gelukkig is het minder ver rijden dan ik dacht!

Zaterdag & Zondag

Om vijf uur op op zaterdag om richting Arcen te rijden, zondagavond om half 10 waren we weer thuis. We waren standhouders op Elfia en het was KOUD en REGENACHTIG. Maar wel heel leuk. Hatsjoe, hoest hoest.

Dit was mijn kraampje

Ennuh, Esmee was een dagje Emmy op YALFU. Thanks for being awesome, lieve Esmee.

Gelezen

Maandag las ik verder in Hart-slag en ik verwachtte hem uit te krijgen maar dit lukte niet. Dus ga ik er dinsdag in verder. Dan lees ik hem vrij snel uit en begin ik in het volgende boek, Wolvenvuur, die ik dinsdagavond uitlees. Op woensdag begin ik in één waarheid die ik in een keer verwacht uit te lezen, maar ik kan me tijdens het ziek zijn moeilijk concentreren dus het wordt donderdag. Op donderdag pak ik Grace & Fury uit de kast, die ik op vrijdag uitlees. Op zaterdag en zondag neem ik me voor ook te gaan, lezen, maar verder dan twee pagina’s lukt me niet.

Haul

Boekloos, deze week! NICE. Goed voor mijn TBR, dus!

See you next week! Komende week begin ik weer met werken en heb ik wat afspraken staan.

 

 

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.