Dagboek: leesclubs en lezen

Geplaatst op 3 juli 2017 door Emmy in Recensie / 7 Comments

Woeiii. Weer een week voorbij.. En zo zijn we weer een weekje dichter bij mijn verjaardag én vakantie. Maar om nou te zeggen dat we echt zomerweer hebben, nee. Al hou ik wel van deze temperaturen, hoor!

Maandag

Ik sta om half 6 op. Rob moet vroeg weg en ik ben klaar wakker, ook al heb ik amper geslapen. Ik werk de hele dag hard door en ’s middags ruim ik thuis veel op en lees wat.

’s Avonds lekker weer Dungeons & Dragons. Ik hou er echt van.

Dinsdag

Vandaag vroeg op, want ik moet om 9 uur op het werk zijn. Van 9 tot 12 werk ik op kantoor en ’s middags werk ik bij de inname. Rond half 5 fiets ik – gelukkig is het even droog – naar huis. Daar pak ik snel nog wat bestellingen in en cross ik naar het postkantoor. Maar onderweg word ik gestopt door een postNL busje; mijn vaste bezorger roept of ik tijd heb, zodat hij kan kijken of hij post voor me heeft (het zal een keertje niet) en ja hoor. Ik moest zo hard lachen!

Woensdag

Ook vandaag werk ik de hele dag. Ik ga vandaag de bibliotheek in Rosmalen openen en de hele ochtend opruimen en in de middag zit ik weer op de jeugd.

Hahahahaah.. dit klopt natuurlijk echt niet he.

Donderdag

’s Morgens werken en dan meteen door naar Eindhoven om Winter op te halen. Daarna duik ik weer de trein in (yay, eerste klas!), naar Leiden dit keer. Ik eet samen met Joost bij Eline en ’s avonds ga ik naar Joost’ leesclub. Ik ben ’s avonds laat thuis en dan duik ik meteen mijn bed in.

Omg so cute.

Vrijdag

’s Morgens kom ik niet echt aan dingen toe… Terwijl ik toch aardig wat dingen heb staan die ik wil doen. Lastig joh! ’s Middags ga ik naar mijn werk en de tijd gaat supersnel! Ik werk verder aan allerlei dingen en voor ik het weet is het alweer tijd om af te sluiten.

Zaterdag

Vandaag doe ik eerst snel boodschappen voor morgen en dan stap ik richting de trein naar oma. Het is er super gezellig en ik eet er heerlijk (een bepaalde groente die ik nog nooit eerder at). Na flink wat gelezen te hebben, duik ik ’s avonds op de bank met tv, mijn blog en mijn toffe uitmuntende OWLs diploma.

Morgen naar de efteling, dus doe ik boodschappen… Mijn zusje: ‘omg ik ik wil smeerworst van de Aldi’

Oma’s eekhoorn!

Ik krijg mijn OWLs diploma binnen! Uiteraard heb ik een uitstekend.

Zondag

EFTELING TIME!

Nieuwe boeken

Op dinsdag krijg ik een aantal boeken binnen… Geheel als verrassing, want ik had deze boeken niet aangevraagd en ik weet ook niet perse of ze mijn ding zullen zijn. Het gaat om de volgende boeken: Het lot van Jennifer E. Smith en twee boeken van Jessica Winter: Zolang je bij me blijft en Tot je weer ademen kunt.

Op donderdag haal ik Winter op bij de boekhandel. Met pin natuurlijk, want ik had hem in pre-order. Als ik thuis kom, ligt daar nog een boek op mijn te wachten; Strijder van Julie Kagawa.

Op vrijdag kreeg ik post van Melisa! Het boek The Song of the Current zat er in en ik ben zo benieuwd hoe dit boek zal zijn.. Het klinkt zo vet!

Op zaterdagavond kwam ik thuis en had ik post. Een catalogus, een museumkaartbrief, mijn OWLs diploma en een boek: bloedverwant. In eerste instantie dacht ik dat het niks voor mij zou zijn, maar het klinkt toch wel goed. Een beetje Dan Brownish. 7 nieuwe boeken… best veel en niet handig voor de TBR.

Gelezen

Op dinsdag lees ik (eindelijk) The Glittering Court uit. Op donderdag lukt het me weer om lekker te gaan lezen, want ik zit dan lekker lang in de trein. Ik lees De Anumoria Initiatie uit en begin in Winter, die ik die dag kocht. Op vrijdag lees ik de twee graphic novels van The Secret of Kells.

Op zaterdag heb ik een dag vol treinreizen voor de boeg en dus neem ik lekker boeken mee; Ik lees Overdosis van Patricia Bonilla, De gouden jaguar en tot slot lees ik ook Zielverzamelaar uit, waar ik al lang mee bezig was.

Ik las dus 6 boeken uit (eigenlijk 7 want het waren 2 stripboeken)  en ik ben nog bezig in Winter (en in De overtoch!)

Blogposts

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

7 responses to “Dagboek: leesclubs en lezen

  1. Andrea

    Weer een erg leuk dagboek. Gefeliciteerd met je OWL’s! 😀 En wat goed: 7 boeken binnen en 7 gelezen. Ik heb mijn Winter-pin nog niet. De boekwinkel had ze nog niet binnengekregen 🙁 Komt vast goed.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.