Dagboek: Leesclub, verkouden, werken…

Geplaatst op 26 februari 2018 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

Week 8 is alweer voorbij! Een week waarin ik hele leuke dingen deed, maar ook snot verkouden werd. Oh en ik las weer lekker wat boeken, maar ik haalde er ook weer een aantal binnen.

Maandag

Yes, ik heb weekend! In de ochtend doe ik boodschappen en werk ik aan mijn blog en daarna cross ik naar Rosmalen om te gaan zwemmen. EINDELIJK weer. Daarna ga ik thuis nog aan de slag en voor ik het weet begint D&D weer.

Dinsdag

Urgh.. Ik kom amper mijn bed uit, want ik voel me helemaal niet lekker. Maar ik moet toch even weg. Allereerst langs het Pierson College, om even iets af te geven bij P&O en om mijn toekomstig collega nog even gedag te zeggen. Ik heb zo veel zin om te beginnen!

Daarna kruip ik op de bank met heel veel thee en een boek. Rond 6 uur trotseer ik de kou weer om een bijles Engels te gaan geven.

Woensdag

Na een bijles en het maken van ontwerpjes fiets ik naar Rosmalen om te werken. Het is behoorlijk druk en tegen het eind van de middag ben ik helemaal op. Ik ben half zoek en het is even op. Toch wil ik erg graag naar D&D ’s avonds en dat is maar goed ook, want het is weer supergezellig.

Donderdag

’s Morgens een afspraak en daarna ga ik richting de school waar ik ga werken. Ik loop vanmiddag nog even mee om morgen goed voorbereid de dag te kunnen beginnen. Ik voel me er zooo welkom!

’s Middags doe ik rustig aan; ik kijk tv, lees lekker en ga een beetje op tijd naar bed.

Vrijdag

Vandaag mijn eerste werkdag op de Pierson in Den Bosch als mediatheekmedewerker. Zó leuk! Het is nog vrij rustig en ik in vooral boetes, maar toch vind ik het genieten. Ik voel me namelijk erg welkom op deze school.

Na de werkdag fiets ik het centrum in om nog wat boeken op te halen bij de bieb en om glitters te kopen voor mijn kaarsen. En daarna ga ik richting Eindhoven voor de leesclub. Voor de verandering kletsen we amper over het boek, want bijna niemand had hem uit. oeps. Toch was het erg gezellig en dat is me veel meer waard, natuurlijk!

‘s Avonds laat ben ik weer lekker thuis, mét een aantal nieuwe boeken op zak.

Zaterdag

Mijn hele neus is kapot. Meh.

Vandaag ga ik samen met Thyrze en Esmee Celebrate Books helpen inpakken. We zijn 6 uur bezig om een bomvolle Tahereh Mafi box te vullen. Worth it! ‘s Avonds nog een verjaardag en de dag is voorbij.

Zondag

Vandaag doen we overdag rustig aan; ik ben al een paar dagen niet zo lekker en het gaat steeds minder chill. Ik maak kaarsen en probeer wat te lezen. Daarna gaan we naar Utrecht want we zouden uit eten gaan. Uitgeput kom ik thuis.

Nieuwe labels!

Nieuwe boeken

Yay, deze week komt het nieuwe boek van Lesley Livington uit; Onoverwinnelijk. Ik kijk enorm uit naar dit boek en zodra het binnen komt, leg ik mijn boeken aan de kant en begin ik in deze. Ook krijg ik het boek De moestuin binnen. Dit boek gaat over het beginnen van je eigen moestuin. Ik wil al jaren eigen groente en fruit kunnen kweken in onze tuin, dus wellicht dat dit boek erbij zal helpen.

Ik ontvang van uitgeverij Lemniscaat het boek Een schitterende chaos. Ben benieuwd of dit wat voor mij is.

Vrijdag is er nog uitverkoop bij Van Piere, dus koop ik voor 9 euro nogwat twee boeken: De girl in the clockwork collar en Morning Star. Ook kocht ik nog twee boeken over: The book jumper en the long way to a small angry planet.

Gelezen

Deze week heb ik weer een aantal boeken gelezen, zij het minder dan ik in eerste instantie wilde of voor ogen had. Ik begon de maandag met het uitlezen van The Great Pursuit en dinsdag knalde ik The Midnight Star erachteraan. Daarna wilde ik beginnen in The reason you’re alive, maar het stond me een beetje tegen, dus toen Onoverwinnelijk binnenkwam, begon ik daar meteen in. Pas zondag had ik deze uit. In de tussentijd was wel mijn luisterboek van Zenith klaar, overigens. Op zondag deed ik nog een poging in The reason, maar het stond me zo tegen dat ik voor het eerst sinds JAREN een boek niet uitlas en weglegde. Ik deed een uur over twee hoofdstukken en ik vond de hoofdpersoon zo’n klootzak. Bah. Het was ook helemaal niet grappig. En dus besloot ik dat het oke was om een boek weg te leggen. Blij mee!

Verder ben ik nog bezig in Magic Burns (luisterboek) en Schaduwzwart.

Blogposts

Sorry voor het niet hele uitgebreide verslag en de mindere blogjes die online komen. Ziekjes enzo. En nu tijd voor een paar dagen rust, want ik voel me een beetje ziekjes. Tot volgende week!

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Leesclub, verkouden, werken…

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.