Magic is Might Letters & Lights unboxing

Geplaatst op 22 februari 2018 door Emmy in Haul / 3 Comments

Weken was ik er mee bezig en op de dag dat ik samen met Rob alle pakketjes naar het PostNL bracht, voelde ik me ontzettend zenuwachtig. Wat als de box totaal niet in de smaak zou vallen? Wat als mensen mijn box niet mooi zouden vinden? Wat als het niet genoeg was? Ik was dan ook erg blij dat ik de dag erop moest werken… Maar gelukkig viel alles mee. Alle reacties waren positief. Phiew! Nu hopen dat ik na deze Magic is Might box nog vele mooie boxen af mag leveren!

Ik heb uiteindelijk besloten om ook hier een unboxing te plaatsen, zodat jullie een beeld krijgen hoe deze box in elkaar gestoken is. Vergeet niet dat hij nog steeds te bestellen is, evenals de andere boxen. Ga naar lettersandlights.nl om een box te bestellen.

Ik had van te voren beloofd dat de box sowieso twee kaarsen zou bevatten en dat alle items Harry Potter gerelateerd zouden zijn. Harry Potter is mijn favoriete fandom, waardoor ik niet anders kon dan hiermee beginnen. Gaandeweg ben ik alle items gaan bedenken en ontwerpen. Het investeren vond ik heel spannend, maar wel erg leuk!

Al een tijdje wilde ik iets met thee gaan doen. Maar omdat er al wat webshops zijn met thee, besloot ik het niet meteen groots aan te pakken. Een theetje in de box als uitprobeersel leek me echter een goed begin, dus ging ik op zoek naar de ingrediënten die volgens mij het beste zouden passen bij het huiselijke gevoel dat Hogwarts mij geeft.

Ik ontwierp een bijpassend logo voor op het zakje; simpel maar wel sterk.

En dan een mok! Ook dit ontwerp wilde ik relatief simpel houden. En wat is beter dan een toverspreuk?

De spoilerkaart mocht er van mij ook wel leuk uitzien, dus besloot ik een simpel maar herkenbare afbeelding te maken. Eentje die je misschien toch wel zou willen bewaren…

En natuurlijk ook weer een quotekaart, passend bij mijn andere kaarten, zij het getekend met een ander medium. De quote is natuurlijk precies Hermione.

Hermione zelf wilde ik laten zien zoals ze is; ijverig.

En dan de kaarsen! Een Niffler kaars ruikend naar hot fudge (JUM), welke zwart (de vacht) met gouden glitters (de munten) is. Ik vind ook het label heel leuk geworden. Ik hou van Niffler.

En dan de The Brightest Witch kaars, gebaseerd op Hermelien. Deze kaars ruikt naar rozemarijn (symbool voor wijsheid) en rozenblaadjes. Lekker sterk en ideaal wanneer je verkouden bent.

Luv Niffler

Is het snoep? Is het zeep? Nee, het zijn Hedwig waxmelts! Smelts ze in een brander en je hele kamer zal lekker naar Sandelhout ruiken. Jum.

Ook hierbij natuurlijk een bijpassend label. De achtergrond van Hedwig en Niffler zijn hetzelfde; zo passen ze bij elkaar. De waxmelts zijn ook in de vorm van uiltjes, trouwens.

En dan de zilveren boekenlegger. Hij heeft een zilveren glanslaag, wat je moeilijk op foto ziet. Hij is ook lekker stevig. Aan de ene kant een tekst, aan de andere kant een uil.

En dat was hem! Ik ben er zelf erg blij mee en ik denk dat hij qua items echt wel goed gevuld is. Nu hopen dat jullie dat ook vinden, natuurlijk!

Wat vind jij van deze box? Wat is je favoriete item?

Tags:

Divider

3 responses to “Magic is Might Letters & Lights unboxing

  1. Ik vond de box echt super leuk. Fijne én unieke items en ook leuk dat er wel wat variatie in zat. Iets dat lekker smaakt, iets dat lekker ruikt, iets dat er te mooi uitziet om aan te steken, …. 🙂 De enige tip die ik je nog zou kunnen geven is om de doos helemaal op te vullen met van die losse opvulling. Bij zo’n sorteercentrum ‘vallen’ pakketjes van een sorteerband enkele centimeters naar beneden en dan is het risico op breken groter wanneer de voorwerpen bewegingsruimte hebben in de doos. Sinds ik dat ooit las op de site van Kiala pak ik pakketjes altijd Tetris-gewijs in zodat ze niet kunnen verschuiven.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.