Dagboek: k-k-koud

Geplaatst op 5 maart 2018 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Wat een kou deze week he? Brrrrr. Ik hou best van de winter, maar dit keer vond ik het echt niet zo chill. Ik ben dan ook erg blij dat het weer wat meer richting de lente gaat nu! Afgelopen week was een drukke en leuke week…

Maandag

Ik voel me echt een beetje ziek, dus ik doe rustig aan vandaag. Ik slaap uit, help Esmee met haar scriptie en maak kaarsen. Heel veel kaarsen.

‘S Avonds D&D. Wat een verrassing.

Nu de deadline voorbij is, is het duimen en likes verzamelen…

Dinsdag

Vandaag doe ik niet zo veel. Ik zit eigenlijk vooral voor de tv om Modern Family te kijken, mijn huidige kijk-serie. ‘s Avonds gaan we wel lekker uit eten en dat is echt weer jummmmmmmm. Voor Sushi kun je mij altijd wakker maken.

Tijd om complimenten te gaan verwerken!

Woensdag

Ik moet behoorlijk vroeg al in de stad zijn en ik heb het zo ontzettend koud. Gelukkig ben ik al snel klaar en na wat boodschappen kruip ik thuis weer lekker op de bank. Eigenlijk wil ik even in bed gaan liggen, maar er zou een monteur komen (die was op tijd en snel klaar) en ik zou een belangrijk telefoontje krijgen. Dit laatste komt er vandaag niet van. Ik vind dat altijd een tikkeltje vervelend, maar uiteindelijk komt het de dag erop helemaal goed.

In de avond hebben we weer D&D en de man van Annabel is zo lief om ons op te halen vanwege de kou. Zo veel lieve mensen.

Donderdag

Ik voel me nog steeds niet helemaal lekker, dus ik blijf een hele tijd in bed liggen. Maar ik moet naar buiten vandaag. Ik wilde eerst gaan zwemmen, maar het lijkt me onverstandig om met nat haar te gaan fietsen, dus ik hoop volgende week gewoon twee keer te gaan. Wel moet ik vandaag naar Rosmalen voor een sleutel. Ik besluit de bus te pakken. Op het werk lever ik mijn sleutel in en drink ik een kopje thee; kan mijn haar in de tussentijd mooi even dooien. Eenmaal weer thuis ben ik blij dat ik de kou niet meer in hoef. Ik doe wat huishoudelijke klusjes, heb wat telefonische afspraken en stuur wat bestanden naar de drukker. Daarna duik ik lekker met een boek op de bank.

VEEL WERK.

DOE NORMAAL.

Vrijdag

Na een vrij rustige week is het vanaf vandaag weer even tijd om mijn schouders eronder te zetten. Ik ben nog steeds niet helemaal lekker, maar ik wil gewoon gaan werken. Iets voor negen ben ik op school en open ik de mediatheek.

Zaterdag

Hoe groot zijn deze vogelpoten dan… Zou hij hinkelen?

Vandaag werk ik de hele dag. Het is behoorlijk druk en daardoor gaat de tijd lekker snel. ‘s Avonds gaan Rob en ik met Annabel en haar man naar de film; Black Panther! Ik had er niet veel verwachtingen van, maar ik vond hem echt wel goed. Vooral de rol van vrouwen vond ik echt supersterk. We waren echt heel laat thuis, maar dat was het helemaal waard.

Zondag

Ook vandaag moest ik weer werken. ‘s Morgens doe ik wat kleine dingen en dan is het tijd om aan de slag te gaan. Eenmaal thuis kijken we de nieuwe aflevering van supernatural en de luizenmoeder… Dan lees ik nog wat en bestel ik nog wat dingen voor mijn bedrijf. Ook lees ik nog wat en begin ik aan het leed dat inkomstenbelasting heet.

Nieuwe boeken

Deze week heb ik het vrij rustig qua nieuwe boeken. Ik krijg er namelijk twee binnen! Allereerst een nieuwe F*ck-it list boek, dit keer een editie voor koppels. Daarnaast krijg ik het sciencefictionboek Arkhaii binnen van Hannes Wielant. Goed voor mijn TBR dit.

Gelezen

Lezen gaat deze week ook niet gemakkelijk. Ondanks dat ik veel thuis ben overdag, lijk ik liever te Netflixen… en dat is oké. Ik heb ook moeite met het kiezen van nieuwe boeken. Oke, zodra Onoverwinnelijk binnen is, lees ik deze en als ik het digitale bestand van Schaduwzwart ontvang voor een blogtour, begin ik daar ook meteen in – ook al leest het irritant. Op donderdag heb ik beiden boeken uit en begin ik in The exact opposite of OKAY, welke ik die avond nog uitlees.

Gedurende de week luister ik naar Magic Burns via Storytel. Die heb ik volgende week wel uit, denk ik zo.

Oh en ik lees Herding cats via NetGally.

Ook lees ik deze week een paar dagen in het tweede deel van Hybrid, maar ik kom er niet echt in. En ik lees een stuk in de F*ck it list voor koppels. Misschien dat ik ze nog uitkrijg vandaag, maar de belastingsopgave duurde langer dan ik dacht.

Eigenlijk mag ik helemaal niet klagen over deze week…

Blogposts

Omdat ik volgend weekend weg ben, verschijnt er volgende week waarschijnlijk weer geen dagboekje en misschien ook geen discussie. Maar dat zie ik volgende week wel. Tot snel!

 

 

 

Divider

Liefs, Emmy

Volg Zon en Maan: Bloglovin' / Facebook / Goodreads / Instagram / Twitter

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: k-k-koud

  1. Die vrijdag in Eindhoven kreeg ik terwijl we lekkere sushi aan het eten was een berichtje van mijn man om te vragen hoe ver van huis we juist waren vermits de wegen in België bizar glad en gevaarlijk waren door aanvriezende regen en sneeuw. We hadden nog niet eens door dat het aan het sneeuwen was vermits we niet bij een raam zaten. Gelukkig heeft mijn nicht winterbanden en zijn we goed thuis gekomen. Ik vond het fijn om je die dag nog even gezien te hebben.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.