Deze young adults komen uit in maart

Geplaatst op 28 februari 2018 door Emmy in Boeken / 6 Comments

Een nieuwe maand en daarom dus ook weer nieuwe boeken op de young adult markt! Ik ben weer in de te verschijnen boeken gedoken en ik heb een overzicht samengesteld van nieuwe Nederlandstalige young adults en Engelstalige.

Klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Nederlands

De Royals - De Royals 3 - GeheimenMijn versie van jouWelkwoudThe Orïsha Legacy 1 - Bloed en beenderenSnitch

Ik ben zelf enorm benieuwd naar Bloed en Beenderen. Volgens mij wordt dit een van de toppers van dit jaar!

Spellslinger 2 - SchaduwzwartPercy Jackson en de Olympiërs 1 - De bliksemdief graphic novelDe verborgen geschiedenis van onsHeksenspiegel - Heksenspiegel 1 - Hazels pentakel

Schaduwzwart <3 Die ben ik nu al aan het lezen voor de blogtour. Ook naar Hazels Pentakel en de Percy Jackson graphic novel staan hoog op mijn wishlist.

De macht van WonderwoudTakla Makan

Engels

Restore MeThe Queen's RisingThe Witch's Blood (The Witch's Kiss Trilogy, Book 3)Daughter of the Siren QueenChildren of Blood and Bone

Oeh, The witch’s blood. Ik vind die trilogie leuk en cute. Ben er benieuwd naar. Ook de andere boeken in dit rijtjej spreken me aan. Ik ben benieuwd!

Heart of IronWicked DeepMore Than We Can TellThis Heart of MineA Girl Like That

Ik ben benieuwd naar Heart of Iron.

The Beauty That RemainsThe Unlikely Hero of Room 13bIn Search of Us

Wat een mooie kaften maken ze daar in Engeland toch.

Naar welke boeken ben jij het meest benieuwd? Ik denk dat ik vooral een aantal Nederlandse boeken op mijn wishlist heb staan. Maar voor de rest is het een vrij rustige maand geloof ik, dat is goed voor de TBR, denk ik dan!

Tags: ,

Divider

6 responses to “Deze young adults komen uit in maart

 1. Andrea

  Ik ben heel benieuwd naar Bloed en Beenderen en naar Schaduwzwart (al moet ik deel 1 nog lezen 🙂 ). The Queen’s Rising heb ik net binnen. Die lijkt me zooo tof. Ik had nog niet eerder gehoord van Hazels Pentakel. Dat lijkt me ook wel wat. Alleen… nee, hè? De Dood kaart in de tarot voorspelt niet je dood. Arghh. Dat een film zo’n cliché gebruikt is al erg genoeg. Maar goed, ik wil niet te snel oordelen 😉

  • Andrea

   P.S. Ik hoop dat ik nu weer mails krijg als je een post plaatst, want dat was ineens uitgeschakeld. Ik weet niet hoe dat komt 🙁

  • Je hebt helemaal gelijk, Andrea! Lees het boek, daarin wordt inderdaad aan Hazel uitgelegd wat de Dood-kaart écht betekent. Groetjes, Marte (de schrijfster van de Heksenspiegeltrilogie)

 2. Do

  Er komen zoveel leuke boeken uit! Ik ben ook echt heel benieuwd naar Children of Blood and Bone. Ik kan ook niet wachten om The Exact Opposite of Okay te lezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.