Meer dan 150 complimenten aan boekbloggers

Geplaatst op 1 maart 2018 door Emmy in Blogspiratie / 25 Comments

Begin februari plaatste ik een oproepje om een compliment achter te laten voor je favoriete boekbloggers. Uiteindelijk zijn er meer dan 150 complimenten aan boekbloggers ingestuurd. WHAT!? Ja, zo veel! En ik heb ze allemaal gebundeld.

Het kostte me zo’n vier uur om de 147 (!!!!!) pagina’s op te maken, waar meer dan 150 complimenten zijn samengevoegd. Voor elke blog een eigen sectie, in willekeurige volgorde geplaatst. Benieuwd? Download het bestand en zoek jezelf of je favoriete blogger op.

Omdat ik niet de tijd en energie heb om elke blogger de mailen of een berichtje te sturen, zou ik het heel tof vinden als je er voor zorgt dat de complimenten worden verspreid. Alvast heel erg bedankt!

DOWNLOAD HIER HET BESTAND

Dankjulliewel allemaal!

Tags:

Divider

25 responses to “Meer dan 150 complimenten aan boekbloggers

 1. Emmy, heldin. Wat moet dit een tijd hebben gekost! Duizend complimentjes! En dank anonieme complimentengevers voor de lieve woorden! This makes my day <3

 2. Jeetje wat is dit tof! En wat een werk! Het ziet er echt prachtig uit. En wat een aangename verrassing dat ik er zelf ook tussen mag staan!
  Ik word echt blij van complimentjes – of die nou voor mijzelf zijn of niet – dit heeft me echt goed gedaan! Bedankt Emmy! ?

 3. wat heb je dit tof samengesteld!!

  Ik ben wel een beetje sprakeloos van de complimentjes die ik kreeg – ondanks dat ik momenteel een blog stop heb ingelast – en moet toch echt even denkbeeldige traantjes wegpinken. Wat een lieve woorden, die doen me zo onwijs goed op dit moment!! En ik krijg echt enorm veel zin om weer energie in m’n blog te gaan steken.

 4. Wat een werk heeft hierin gezeten 😮 maar wat leest het fijn en is het mooi vormgegeven Emmy! Ontzettend leuk om een bundel met complimenten te lezen en ook om ermee nieuwe blogs te ontdekken!

 5. Wauw, wat een heerlijk boekwerkje op deze morgen! De vormgeving is al net zo fantastisch als de inhoud – en wat word ik toch blij van al liefde voor iedereen <3 Thanks guys!!

 6. Ooohhh, ik had nooit verwacht dat ik tussen deze geweldige namen zou staan!! Ben er helemaal stil van (afgezien van mijn gesnotter – i’m a crier hihi)! Superleuk initiatief Emmy, complimenten voor jou en alle andere bloggers!!

 7. Zo ontzettend tof dat je dit hebt gedaan en er zoveel tijd en moeite in hebt gestoken, Emmy! Je bent inderdaad echt een heldin en je verdient alle lof dat je de boekenblogwereld op deze en andere manieren een beetje mooier probeert te maken <3

 8. Zo leuk om alles te lezen Emmy en wat heb je het mooi vormggegeven! Bedankt iedereen voor de mooie complimenten (zowel voor mij als voor andere bloggers) en hopelijk vinden mensen mijn complimenten ook erg leuk 🙂

 9. Wat een leuk initiatief! Helaas door omstandigheden heb ik niet gereageerd om complimentjes te geven terwijl ik dit wel had willen doen! En wat leuk om te zien dat er een heel lief complimentje voor mij tussen staat….. Thanks !

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.