Dagboek: Intens en meer bruiloft voorbereidingen

Geplaatst op 25 april 2016 door Emmy in Persoonlijk / 7 Comments

Wat een intense week had ik. Ik moet er echt even van bijkomen… Wat heb ik genoten!

Maandag

Op maandag sliep ik uit en daarna ging ik lekker aan het werk. Ik nam een filmpje op en besloot me toen even te wijden aan het huishouden. Zo zeemde ik de ramen (ze zijn nu alweer vies) en ruimde ik flink wat op. Daarna ben ik aan de slag gegaan met mijn blog. Ik schreef het dagboek van vorige week, maakte foto’s en legde alvast de boeken voor het weekend klaar. Zowel de boeken die ik mocht laten signeren als de boeken die ik zou wegdoen. Ook las ik De 7 krachten.

Dinsdag

Ook dinsdag voelde als een heel productieve dag. Ik heb de laatste tijd vaak dipjes gehad op dinsdagen, maar vandaag niet. Ik sprong eerst op de fiets om een pakketje op te halen. Er zaten twee boeken in: Van zilver zal de ketel zijn van Marik Tijsmans en Nachtwild van Johan Vandevelde en Bart Vermeer. Daarna deed ik snel boodschappen.

Vervolgens begon ik eindelijk aan een fijne nieuwe tekenopdracht. Helemaal mijn straatje! Hopelijk kan ik er snel mee verder want de sfeer van deze tekening vond ik erg prettig. Ik las vandaag ook De 7 krachten uit. Vlak voor ik naar bijles moest was ik begonnen in On top, wat ik na bijles uitlas. Net als de flow (eindelijk). Tot slot edit ik een vlog. Daarna ga ik lekker naar bed.

Woensdag

Ik ga lekker werken, want ik heb maar twee uur les van een kleine klas. Ik lees Het donkere paradijs en kom op de heenweg al erg ver. Op school beginnen we eerder met de les en maak ik er een blokuur tekenen van en trakteer ik. Ze vinden tekenen leuker en het is bijna vakantie, dus ze verdienen het. Als ik thuis kom heb ik mijn boek uit en ook weer een heel stuk gelezen in Cyberbrein. Jeuh! Ik lig een tijdje lekker in het zonnetje, edit een vlog en beantwoord wat mailtjes. Blogjes schrijven komt later wel. Daarna is het tijd voor bijles, een van de laatste keren van dit schooljaar. Hij doet immers bijna examen!

Zo waar! Haha

Donderdag

Donderdag was een spannende dag. Ik zou ’s middags namelijk hele leuke dingen doen. ’s Morgens werkte in aan mijn blog. Voor ik het wist was ik drie recensies verder… Ik zat in een heerlijke flow! Rond een uur over half 12 ging ik richting het station, ik zou namelijk naar mijn moeder gaan om de auto te halen. In de trein naar Rhenen las ik een heel stuk in The sleeping prince. Wauw, wat een heerlijk boek.

Helaas bleek de auto kapot te zijn, dus moesten we wat aanpassen in onze planning. Wel haalde ik in Rhenen mijn nieuwe bril op. Daarna gingen we met de trein terug naar Den Bosch om mijn bruidsjurk te passen. Eindelijk is hij af en wat is hij MOOI geworden! Over iets meer dan drie weken zien jullie hem ook. Daarna aten mama en ik sushi en rond een uur of half 8 was ik thuis (geloof ik). Daar vond ik een pakketje voor me: De jongen achter het masker.

Vrijdag

Ik ben niet zo lekker…. misschien is het alle spanning? Gelukkig komt de Celebrate Books Box binnen, dus ik doe meteen een unboxing. En ik heb een nieuwe boek:  Carry on. Mijn unboxing kan je hier nog even terugkijken.

Verder is de eerste avond van YALFest, waar binnenkort meer over zal verschijnen op mijn blog. Het was een persconferentie en ik kon daar mijn boeken laten signeren. En oh mijn god wat zijn de auteurs leuk! Ik las verder in The Sleeping Prince.

Zaterdag

Vandaag voelt als een zondag. Het is de eerste vakantiedag. Vanavond heb ik de boekhandelborrel van YALFest. Waarom ik daar heen mag? Ik ben de vormgever van Lucy en Tom’s Lobsters! En voor De Boek Pioniers komt het natuurlijk ook wel goed uit.

’s Morgens doe ik rustig aan, want ik voel me niet zo lekker. Ik edit de unboxing van gisteren en ga lekker lezen en rommelen.Uiteindelijk doe ik echt heel weinig. Maar dat mag ik ook wel eens. Ik lees The Sleeping Prince en Cyberbrein uit. Ook verpot ik mijn moestuintjes weer. Ik heb meer potten nodig. Verder probeer ik me niet schuldig te voelen van alle dingen die ik maar laat liggen. Mag ook wel eens. Ik heb de laatste tijd hard gewerkt en nu mag ik even genieten van de voorbereiding op mijn bruiloft en van alle leuke dingen die ik heb mogen doen te de laatste tijd. Ik verdring het piepende stemmetje dus naar achteren en doe lekker niks. Oh, en 999 vragen aan jezelf valt op de mat. Leuk! Ik weet nog niet hoe ik die ga reviewen. Ga ik net als Lieke’s 1000 vragen werken? Beantwoord ik in een paar blogposts 50 vragen per keer? Doe ik het via instagram? Wat lijkt jullie leuk?

Ik vertrek op tijd naar Utrecht en in de trein begin ik aan Trials by fire.
De boekhandel borrel is heel gezellig. Veel bekende gezichten gezien en nieuwe mensen gesproken. En de auteurs meeten was natuurlijk ook leuk. Meer in mijn verslagje binnenkort.

Zondag

Vandaag was YALFest! Ik genoot er ontzettend van en ‘s avonds at ik bij mijn vader. Ik las Trials by fire uit en begon in Zout van de zee. Ik kreeg ook wat nieuwe boeken: Riders, Angelfall 1 & 2 en de Vuurbaken serie van Cate Tiernan. Flink verwend!

Gelezen en bezig in

De 7 krachten, het donkere paradijs, the sleeping prince, cyberbrein, trial by fire las ik uit en in Zout van de Zee ben ik nog bezig. Vijf boeken gelezen, dat is netjes!

Nieuwe boeken

Carry On, De jongen achter het masker, 999 vragen aan jezelf, nachtwild,  Van zilver zal de ketel zijn, Riders, Angelfall 1 & 2 en de complete Vuurbaken trilogie.

Deze blogposts verschenen er

Volgende week

Volgende week heb ik vakantie en ga ik vooral lekker rustig aandoen. Ik ga lezen, schrijven en bloggen en genieten. En onze bruiloft natuurlijk voorbereiden.

Tags: ,

Divider

7 responses to “Dagboek: Intens en meer bruiloft voorbereidingen

  1. Ik ben een beetje laat met mijn reactie vermits ik ook enkele dagen op vakantie was. Hopelijk heb je tijdens die rustigere week wat kunnen bekomen van de drukke dagen die er aan vooraf gingen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.