Boekenkast Tour maart 2016 deel 5

Geplaatst op 20 april 2016 door Emmy in Vlog / 2 Comments

Vandaag laat ik alweer mijn vijfde en laatste boekenkast tour zien! Ik denk dat ik jullie een manga en TBR tour tegoed ga laten hebben. Ik denk dat jullie dat ook wel willen zien, toch?

In ieder geval; dit is mijn laatste kast. Er staan voornamelijk TBR boeken in, maar dat maakt de kast natuurlijk niet minder dan de anderen! Sinds ik in juli 2015 in dit huis kwam wonen, is er veel aan mijn kasten veranderd en ik wilde jullie graag een kijkje in de keuken geven. Kijk vooral ook de vorige kasten terug: één, twee, drie en vier.

Mocht je nu op de hoogte willen blijven van mijn filmpjes, abonneer je dan op mijn youtube kanaal.

Tags: ,

Divider

2 responses to “Boekenkast Tour maart 2016 deel 5

  1. Zo’n privé-bibliotheek ziet er regelmatig helemaal anders uit hé. Ik hield me een keer bezig met mijn Boekenkast in cijfers. Het aantal ongelezen boeken, aantal per genres, … Ondertussen zijn we weer enkele maanden verder en is de inhoud van de kasten weer deels veranderd. Nieuwe erbij, anderen een nieuwe thuis gekregen, een beetje anders ingedeeld om alles een plekje te kunnen geven, …

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.