Celebrate Books Fandom box unboxing

Geplaatst op 24 april 2016 door Emmy in Haul / 7 Comments

Al maanden was Sandra er mee bezig en Esmee en ik mochten alles op de voet volgen. Wij hielpen Sandra met het uitzoeken van het thema én met het kiezen van de inhoud voor de box. En nu is het gewoon zo ver.. iedereen die de box besteld heeft, heeft hem kunnen uitpakken. Ik maakte er een filmpje en een foto-overzicht van. Wedden dat je de volgende box nu echt wilt hebben?

Abonneer je hier op mijn kanaal.

box1

De box komt op deze manier binnen. Mooi bedrukt met het logo van Celebrate Books. De doos is stevig en goed dichtgeplakt. Ook zit er voldoende ruimte in, waardoor spullen elkaar niet kapot kunnen drukken. De items worden beschermd door piepschuimbonen. Er zitten behoorlijk veel items in, welke je kunt lezen op de vierkante kaart die er bij zit.

Foto 22-04-16 13 07 08

Zo ziet de doos er dus uit als je hem open maakt. Daarna is het een kwestie van grabbelen naar alle cadeautjes!

box10
Dit keer zit er een deathly hallows ketting van My Movie Stuff in. Volgens mij kon je een glimmende en een niet-glimmende krijgen. Ik heb een niet-glimmende en ik vind hem heel mooi! Hij is niet te groot, waardoor je hem heel subtiel kunt dragen. En die zakjes, wauw. Deze webshop maakt er altijd een feestje van! Ook zit er een kortingscode in de box. Ik ga er zeker even snuffelen.

box9

Er zitten ook sticky bookmarks van Blossom Books in. Altijd handig! Daarnaast kreeg je een hunger games of divergent item (kan dus per box verschillen). Ik heb de mockingjay pin! Deze had ik nog niet, dus ik ben er heel erg blij mee! En tot slot dat metalen dingetje op de foto… Dat is een muziekdoosje. Ik vind dat echt zo’n tof item! Als je aan het hendeltje draait, hoor je het Harry Potter liedje. Beste. muziekdoosje. ooit.

box8

Ember vond het ook reuze interessant klinken.

box6

Naast een paar foldertjes zaten ook deze mooie platte dingen in de doos. Een boekenlegger van De Kroon (die ligt nog niet in de winkel), een quote uit Fallen (gesigneerd door Lauren Kate herself!) en een fandomkaart. Wist je dat ik deze kaart speciaal voor Celebrate Books heb ontworpen?

box3

Ik was geïnspireerd door al die toffe wegwijzers die je wel eens ziet.

box4

Oplettende fans hadden deze kaart al langs kunnen zien komen op de instagram van Lauren. Ik vind de quote echt heel tof. Ik ga beide kaarten zeker ophangen.

box5

En natuurlijk het boek! In deze box zit het boek Carry On van Rainbow Rowell. Welk boek zou er nou beter bij fandom passen? Geen toch?

box2

Foto 22-04-16 13 16 10

En dit zit er dus in één box. HOE VET!? Ik vind het de prijs van €29,95 echt waard. Alleen het boek al is €19,95.

Denk jij nu: de volgende box mag ik écht niet missen? Bestel hem dan snel hier. Het thema? Reaching for the stars. En hij beloofd weer heel mooi te worden!

 

Tags: , , ,

Divider

7 responses to “Celebrate Books Fandom box unboxing

  1. Wat leuk! Ik baal nu echt dat ik de aprilbox heb gemist want de fandomkaart die je hebt ontworpen is echt fantastisch! Je hebt gelijk, nu wil ik de volgende box echt hebben 🙂

  2. Ik vind het echt zo jammer dat ik te laat was om hem te bestellen. Volgens mij zou ik super vaak met dat muziekdoosje bezig zijn. Waarschijnlijk zo vaak dat mijn echtgenoot er helemaal gek van wordt. 🙂

  3. Haaa, ik kreeg die van mij ook echt twee minuten voor ik weg moest en ook mijn postbode was van ‘Aaah, er wordt al opengedaan!’ toen ik praktisch op de deur afstormde. Jammer was dat ik toen dus weg moest en nog zo’n vijf uur in spanning moest wachten tot ik ‘m open kon maken, maar het was het waard!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.