Dagboek: Ik ging weer naar het ziekenhuis

Geplaatst op 25 februari 2019 door Emmy in Persoonlijk / 3 Comments

De afgelopen week was een week waarin ik allerlei emoties heb ervaren en waarbij ik lichamelijk merkte wat voor een strijd ik maanden – misschien wel jaren – met mezelf heb geleverd. Ik was moe. Heel moe. Maar op een goede manier… Ik maakte trouwens niet veel foto’s deze week.. Wel genoot ik van het zonnetje.

Maandag

Vandaag sta ik op en ben ik niet eens zo heel zenuwachtig voor het ziekenhuisbezoek dat ik vandaag heb. Niet in Rotterdam, maar in Den Bosch en met de hoop dat er eindelijk beweging in mijn traject gaat komen. Ik houd rekening met teleurstelling, dan kan het alleen maar meevallen.

Ik kan wel huilen van geluk als mijn gyn opent met ‘wow, wat heb jij hard aan jezelf gewerkt.’

Er komt beweging in; eindelijk lijk ik mijn startnummer te hebben gekregen voor de marathon waar we al drie jaar op aan het wachten zijn. Binnenkort plaats ik een blogpost met hoe het nu verder gaat.

Daarna fietsen we lekker om naar huis; het is heerlijk weer. Ik ben de rest van de middag vrij; ik zou eerst met iemand afspreken maar we besloten dit te verzetten. In de avond spelen we natuurlijk wel D&D.

Dinsdag

Een dinsdag zoals de meesten. Ik wilde eigenlijk gaan zwemmen maar ik had nul zin dus deed ik het niet. In de avond doe ik niet zo veel. Ik heb nergens echt zin in en besluit vroeg naar bed te gaan.

Woensdag

Vandaag is er een 45 minuten rooster op werk in verband met rapportvergaderingen. Dit maakt het altijd wat rommeliger en onrustiger. De leerlingen moeten nog even doorzetten, want pas begin maart is het voorjaarsvakantie. Ik ben vandaag trouwens lopend naar mijn werk gegaan; extra beweging en met dit weer is het alleen maar lekker! Goed voor mijn stapjes, ook! Ik loop er iets meer dan een half uur over en dan schiet ik misschien ook eindelijk eens op met mijn luisterboek (ik ben er al maanden mee bezig!)

Thuis heb ik nergens meer zin in. Ik voel me moe.

Donderdag

Ook vandaag loop ik naar mijn werk, want ik merk dat ik gewoon geen puf en zin heb om te gaan zwemmen. Als ik loop, beweeg ik sowieso een uur, dus dat vind ik een goed alternatief.

Thuis heb ik zo weinig zin in iets. Ik ben moe en ga op tijd naar bed. Ik denk dat ik even door een dipje heen moet ofzo…

Vrijdag

Vandaag loop ik ook naar het werk (eigenlijk vind ik het best wel heel lekker!) en is het vrij rustig vanwege de rapportvergaderingen. Ik doe een beetje mijn ding en kijk er naar uit om vanavond naar de leesclub te gaan. Ik kijk ook uit naar het hele vrije weekend. Echt even bijtanken van alle dingen van de afgelopen maanden. Ik begin nu te merken dat ik eventjes op adem moet komen. Gelukkig heb ik bijna een weekje vrij. 🙂

De leesclub is heel erg gezellig en heel erg druk. We zijn met 26 vrouwen (!!!) en we geven De kleuren van magie een 8,5 gemiddeld. Ik vind het zo gezellig dat we van te voren ook met z’n allen gaan eten!


Zaterdag

Weeeeekend! Zo fijn om gewoon weer echt weekenden te hebben! In maart en april draaien we best wel wat events, dus het wordt wel een drukke periode. Maar volgende week (niet aankomende) heb ik vakantie en na april hebben we ook vakantie. Wij kunnen dit!

Vandaag doe ik boodschappen, maar ik kaarsen, wandel ik lekker een stuk en kijken we Wie is de mol. Ik weet het echt niet meer, hoor! Daarna val ik in slaap tijdens Paranormal Lockdown. Waarom komt dat programma zo laat? Boehoe!

Zondag

Nergens zin in. We moeten een lamp omwisselen (we kochten gisteren een nieuwe) en ik heb niet lekker op de bank gehangen. Vroeger had ik dit intens k*t gevonden om zo’n dag te ‘verspillen’, maar langzaam begin ik het te accepteren dat niks-doen ook wel eens mag. Ik maak wel wat nieuwe linten en in de avond geef ik een uurtje bijles. Mijn to do list komt verder af dan verwacht!

Gelezen

Op maandag lees ik Nevermoor uit. Wat een fijn jeugdboek! Dan lees ik op dinsdag De een na laatste dood van het meisje Capone uit, welke ik op school lees en aanraad aan een docent. Het is een vreemd boek, maar ideaal voor discussies. Zo probeer ik mijn TBR te tackelen, maar ook aan te sluiten bij het leesniveau op school. Heerlijk! Daarna begin ik in Evermore. Deze wil ik in eerste instantie woensdagmiddag uitlezen, maar het wordt donderdagochtend. Daarna begin ik in Wolksters Reis, een Warrior Cats boekje. Lekker voor tussendoor, lijkt me zo.

Op vrijdag lees ik De geluksvinder uit. Wat een indrukwekkend verhaal!

Zaterdag begin ik in Clean,welke ik op zondag uitlees. Ver in een nieuw boek komen lukt me niet.. Maar ik mag niet klagen! Het was een goede leesweek en komende week moet ik sowieso 3 keer lang met de trein dus dat betekent; lezen als een baas!

Nieuw!

Deze week was goed voor mijn TBR, want ik voegde er maar een toe! Ik ruilde The Supervillain and me met Joany. Thanks! Dit boek lijkt me echt heel tof.

Blogposts

Tags:

Divider

3 responses to “Dagboek: Ik ging weer naar het ziekenhuis

  1. Je nieuws van maandag maakte me zo blij toen ik het las, ik ben heel benieuwd naar je update hierover.

    Ik zie Nevermoor trouwens vaak voorbij komen. Eigenlijk wilde ik het gaan lezen, totdat mijn nichtje (van 11) zei dat zij het geen leuk boek vond. Die mening telt blijkbaar zwaarder dan die van alle recensenten bij elkaar, haha.

    • Haha ahwww. Wel jammer dat hem niet leuk vond!

      Ik ben zelf ook blij met het nieuws van maandag. Ik moet volgende week weer naar het ziekenhuis en daarna ga ik de update afmaken. 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.