Dagboek: afscheid bij de bieb & een dag lezingen volgen

Geplaatst op 18 februari 2019 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Afgelopen week was een gekke week; ik nam echt afscheid van de bieb, had een extra dagje vrij, maar ik genoot ook van een logeerpartij bij Esmee!

Maandag

Uitslapen is er vandaag niet bij, want vandaag neem ik afscheid van de bibliotheek. Er hangen mooie posters aan de muren en er zijn veel collega’s voor taart. Zo ongemakkelijk wanneer je na een een praatje zo verwachtingsvol wordt aangekeken.. Hahaha. Ik krijg een mooie bos bloemen en een boekenbon mee. Zo lief!

Daarna doe ik boodschappen en neem ik me voor een heleboel te gaan doen. Maar ik heb nergens zin in. Bah! Ik speel de Sims en maak nog een ontwerp af.

In de avond spelen we D&D en eten we teveel taart.

Dinsdag

Vandaag weer werken! Ik loop naar mijn werk (is meer beweging) en doe mijn ding. Veel leerlingen proberen me uit te testen in het open leercentrum bij mijn mediatheek en dat vind ik stom en irritant, dus ik stuur veel leerlingen weg. Blegh. Het zijn ook altijd dezelfden.

Woensdag

Vandaag een gewone werkdag met weinig bijzonderheden. Rond een uur of vier ben ik weer thuis en in de avond spelen we D&D. Vandaag ben ik ook weer eens langs gegaan bij de diëtiste.

Donderdag

Het is vandaag studiedag en ben ik ook vrij! Als er geen leerlingen zijn heeft het voor mij immers geen zin om te komen. Toch ga ik even langs om mijn overuren met P&O te bespreken en fiets ik door naar de bibliotheek om mijn sleutels in te leveren. Zo gek! Daarna doe ik snel waar boodschappen en dan fiets ik weer naar huis. Ik teken, lees en wandel en in de avond poets ik de badkamer en ga ik sporten. Een heel fijne en relaxte dag, zo!

Vrijdag

Het is vrijdag! Bijna weekend (waar ik veel zin in heb!) maar eerst nog werken. Ik maak een nieuwe thematafel en werk een hoeveelheid mailtjes af.

Zaterdag

In de ochtend doe ik niet zo veel, maar aan het begin van de middag spring ik in de trein om af te spreken met Esmee! We gaan eerst naar donnor en daarna cookie dough eten. We eten pizza en kijken een docu met Luna op schoot. Daarna Wie is de mol waarbij mijn beide mollen afvallen. DAAAAAAAG.

Zondag

Mijn dag begint vroeg, want samen met Sandra (Celebrate Books) ben ik aanwezig bij het Make It Happen event van Sell your stuff online. Een dag vol lezingen en andere nuttige contacten. Ik ben wel helemaal gaar op het einde, dus ik ben blij dat ik na mijn bijles lekker op de bank kan ploffen om De Luizenmoeder terug te kijken en Paranormal Lockdown. Ik voel me amper zenuwachtig voor morgen! Wat ik morgen ga doen, lezen jullie volgende week.

Gelezen

Op maandag lees ik De Empress uit. Daarna begin ik in Vroeger is alles wat ik van je heb. Ik verwachtte een enorm emotioneel verhaal maar dat bleef best uit. Op donderdag las ik Jinxed en die vond ik weer heel leuk. Daarna was het de beurt aan Dit is hoe het ging. Dit boek leest zo vlot weg.. Ik heb hem vrijdagavond nog uit! Daarna lees ik Hex Hall uit (heerlijk!) en begin ik in Nevermoor.

Nieuw!

Bij mijn afscheid van de bibliotheek op maandag krijg ik een mooi exemplaar van Kruistocht in spijkerbroek.

Via de swap krijg ik een fantastisch exemplaar van The Lady’s guide to petticoats and piracy en van Blossom Books ontvang ik Dit is hoe het ging. Zelf koop ik op zaterdag Evermore!


Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: afscheid bij de bieb & een dag lezingen volgen

  1. Oh, ik ben zelf ook heel benieuwd naar The Lady’s guide to petticoats and piracy. Dit weekend leek het me even een goed idee om al mijn boekige spulletjes in een pinterest map te verzamelen. Dat leek me handig voor swaps, zodat mensen konden zien wat ik al had maar tegen dat ik al mijn funko’s had ingevoerd en een lijstje had gemaakt van mijn kaarsen besefte ik dat het een iets te grootschalig project zou worden. Nee, ik heb niet teveel boekige items maar blijkbaar wel heel veel. Oops!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.