Unboxing As Travars, A Darker Shade of Magic Box

Geplaatst op 11 februari 2019 door Emmy in Haul, Letters & Lights / 2 Comments

Sinds vorig jaar stel ik zo nu en dan ook een goodiebox samen met daarin goodies en items passend bij een bepaald thema. Afgelopen maand was dat het thema As Travars, gebaseerd op de A Darker Shade of Magic trilogie van V.E. Schwab. Het boek is immers net in het Nederlands verschenen (De kleuren van magie) en dat vond ik echt het perfecte moment.

Er zijn nog boxen beschikbaar!

Ik hou echt heel erg van deze trilogie en daarom was het echt heel erg leuk om me over de inhoud van deze box te buigen. Ik wil hem ook graag hier unboxen, zodat meer mensen zien wat de inhoud van deze box was en een beeld krijgen hoe ik mijn boxen vul.

Ik probeer zo veel mogelijk diversiteit toe te voegen in mijn boxen. Eindelijk lukte het me dan ook om een Kussensloop te regelen! Hij is tweezijdig fullcolor bedrukt en er pas een kussen van 40 bij 40 cm in. Aan de ene kant zie je Kell met zijn bijzondere jas en op de andere kans staat As travars.

Ook wilde ik weer graag een boekenleggerlint toevoegen. Dit lint is lekker breed (20 mm) en aan de ene kant hangt een bedel van een jas (rara wiens jas!) en aan de andere kant een zwarte steen (onyx). Dit staat natuurlijk symbool voor de steen uit het zwarte Londen, maar kan je ook linken aan Kells zwarte oog.

Het enige item wat ik niet zelf maakte deze box waren de magnetische boekenleggers van Magic Booksmarks. Je kon Lila of Kell krijgen. Welke heb jij gekregen?

Ook maakte ik weer een quotekaart, ditmaal met Lila en haar beroemde quote “I’d rather die on an adventure, than live standing still”. Wat was het leuk om haar te illustreren! De kaart is van het formaat A6 en gedrukt op 300 grams ansichtkaartkarton.

Natuurlijk maakte ik ook weer wat kaarsen voor de box! Drie kleintjes dit keer. Kell is de linkerkaars. Hij is rood met rode glitters en ruikt naar limoen en basilicum. Ik weet dat Kell in de boeken wordt beschreven als bloemig, maar ik wilde hem wat mannelijker laten ruiken. Deze geur is kruidig en toch fleurig en fris!

Lila is korenbloem blauw met blauwe glitters en ruikt naar Sea Mist. Dit past perfect bij haar Grijze Londen en haar verlangens naar het hebben van een eigen schip!

Tot slot Anoshe. Dit woord zullen mensen die het laatste boek hebben gelezen wel herkennen. Het is een woord voor een hoopvol totziens en daarom heb ik een geur gekozen die daar op aansluit. De kaars is wit (de kleur van hoop) met rode glitters.

Deze box heeft een waarde van meer dan 34 euro en is te koop voor 22,50 exclusief verzendkosten. Als je fan bent van deze boeken wil je deze box gewoonweg niet missen!

Er zijn nog boxen beschikbaar, dus sla je slag!

Ben jij fan van ADSOM?

Tags: ,

Divider

2 responses to “Unboxing As Travars, A Darker Shade of Magic Box

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.