Dagboek: Hoor de wind waait door de bomen

Geplaatst op 22 januari 2018 door Emmy in Persoonlijk / 2 Comments

Wat een heftige week zo met die storm he? Zelfs een vriendinnetje in Amerika stuurde een berichtje met of alles wel oke was. Nou, dan moet het heel ver komen, toch?

Deze week was best druk met werk en thuiswerken, maar er waren ook een aantal hele leuke momenten. Lees je mee?

Maandag

Vandaag ben ik vrij maar heb ik wel een afspraak in het ziekenhuis staan. In de ochtend rommel ik thuis aan terwijl ik wacht op allerlei pakketjes. Precies voor ik weg moet wordt het allemaal geleverd. YES. Een van de items is binnen, ik heb weer voldoende dozen én ik kreeg de box van Kwante’s Secret Santa. EN DAMN WAT BEN IK VERWEND!

Dinsdag

Ha, ik werk dinsdagochtend lekker op de jeugdafdeling. Ik ruim boeken, op hou de boel netjes, help klanten en wordt geïnterviewd door een schoolopdracht. Leuk! De tijd vliegt voorbij en ik heb het gevoel alsof ik al een aantal bergen heb verzet. En dan… hoor ik dat ik ‘s middags ook zou werken. Oeps. Dat wordt mijn planning omgooien. Maar dat vind ik wel prima, want ik liep toch redelijk op schema met mijn tbr. Dus na een lange pauze waarin ik wat rondloop, een pakketje wegbreng en even lunch bij de hema (terwijl ik naar een luisterboek luister), ga ik weer aan het werk.

Zo leuk!

Wel krijg ik steeds meer hoofdpijn; ik heb vannacht denk ik verkeerd gelegen en daardoor is mijn hele nek stijf. Het enige jammere aan vandaag; niet kunnen zwemmen. Maar dat ga ik donderdag dan lekker doen.

Woensdag

Vandaag is zo’n dag waarop ik tijd te kort lijk te hebben. Ik heb zo veel kleine dingetjes te doen als ik iets voor 1 opschrik en zie dat ik al bijna weg moet. Kak. Dan maar morgen! Ik cross naar werk om in te vallen op de jeugdafdeling. Daar begint het rustig, maar dan loopt het systeem vast..oepssss. Storing! Daarna wordt het gezellig druk en ben ik heel erg bezig met het helpen van mensen.

‘s Avonds gaan we weer naar Annabel en haar man om D&D te spelen.

Donderdag

Toen mijn man me ‘s avonds vroeg wat ik vandaag allemaal gedaan had, wist ik het niet zo goed meer.. Het was alsof de dag opeens voorbij was en ik voelde me onmiddellijk een beetje schuldig; had ik wel genoeg gedaan vandaag? Ik heb een stuk gewandeld en ben niet gaan zwemmen vanwege de storm (ik moet dan de snelweg over fietsen en dat durfde ik niet aan). Ik heb een boek gelezen, de cursus corrigeren van Chinouk gedaan, wat geblogd en verder is het een beetje blanco? ZO gek. Ja, ik heb op pakketjes zitten wachten. Irritant!

Na de storm ga ik wandelen. ZO VEEL BOMEN OM. En ik stap in een moddelplas.

‘s Avonds zijn we lekker uit eten gegaan en toen ben ik vroeg naar bed gegaan omdat de wekker heullll vroeg stond.

Vrijdag

Vandaag sta ik om 6 uur op om te kunnen gaan zwemmen. #bikkel #fitgirl Ja. Noem me gek. Rob moet ook vroeg op en de pakketpost komt vanmiddag rond mijn reguliere zwemtijd. Dus lig ik om 7 uur in het water. Er zijn dan veel meer fanatieke mensen en ook veel meer mensen die alleen oog hebben voor zichzelf… dus 3 flinke schoppen en 60 minuten later klim ik het bad weer uit. Ik doe snel even boodschappen en dan ga ik aan de slag met het ontwerpen van labels voor de Harry Potter box. Hier doe ik langer over dan ik dacht, maar het ziet er wel heel tof uit. Daarna ga ik het rustig aan doen, ik lees wat en ‘s avonds kijken we Supernatural. Ik ga op tijd naar bed, want morgen moet ik weer werken.

Wist je dat er ondertussen ook nog twee andere boxen online staan? Sarah J Maas en Marissa Meyer!

Zaterdag

Urghhhh.. Mijn stijve nek is doorgestraald naar mijn rug. Heb ik weer. Vandaag moet ik in ieder geval de hele dag werken in de bibliotheek en het is lekker druk, waardoor de tijd snel gaat. In de bieb alleen al loop ik meer dan 10 km. Bizar! ‘s Avonds kijk ik lekker Wie is de Mol. Ik frustreer me een beetje aan deze groep, ze maken het zichzelf zo moeilijk. En Olcay, wat vind ik haar een naar mens, zeg. Ik heb dat niet vaak, maar nu. Brrrr.

Zondag

Goedemorgen! Vandaag de laatste dag van de week en wederom moet ik werken. ‘s Morgen wil ik lekker lezen of bloggen, maar beiden lukt niet echt. Ik heb ook echt geen zin om weg te gaan… Gelukkig is het op werk best leuk en druk, waardoor de tijd erg snel gaat voor mijn gevoel.

En toen was het avond en die ging me toch langzaam. En dat was zoooo lekker! Ik las een heel stuk in mijn boek en keek mee met de film Spy. En toen was het veel te laat en moest ik hoognodig gaan slapen.

Nieuwe boeken

Op maandag kwam de postbode langs met het enorme Secret Santa pakket. Daar zaten maar liefst VIER boeken in: Going viral, The heart of betrayal, Gentleman’s guide of vice and virtue  en reken maar.

Daarnaast ontving ik nog een paar boeken van mijn enorme boekenbon bestelling, maar die zal ik pas later laten zien.  Vervolgens ontving ik een recensie exemplaar van Het schip der Doden, van Rick Riordan. Ik kan niet wachten om deze tijdens de fandag te gaan lezen!

Gelezen

Mijn doel was eigenlijk om vrijdag De rode piramide al uit te lezen, maar er kwam vanalles tussen… Ik kwam er gewoonweg niet echt aan toe om echt even te gaan zitten om te lezen. Op woensdag lees ik dit boek uit. Op donderdag lees ik Goudkoorts, een boek over de goudkoorts in Amerika. Op vrijdag begin ik in het herlezen van Iskari. Ik luister via Storytel nog een stuk in The Rose Society, waar ik ongeveer op de helft mee kom. Op zondag begin ik in Naondel, waar ik ook tot ongeveer de helft kom. Niet mijn beste leesweek, maar ik mag niet klagen met 3,5 boek.

Blogposts

Tot volgende week!

 

 

Tags:

Divider

2 responses to “Dagboek: Hoor de wind waait door de bomen

  1. Alweer zo’n goed gevulde week. Dagen als jouw donderdag heb ik zelf nogal vaak. Waarschijnlijk doordat ik vaak een hele dag alleen thuis zit en dan lijken de dagen al snel op elkaar en heb ik het idee dat ik helemaal niets heb klaar gekregen. Daarom noteer ik dus al een hele poos in mijn agenda wat ik gedaan heb. Dan zie ik tenminste op papier staan dat ik wel effectief iets heb gedaan. Tja, beetje stom ik weet het.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.