Bookish Winter Swap Wrap Up 2017

Geplaatst op 18 januari 2018 door Emmy in Haul / 6 Comments

In december organiseerde ik voor de weet ik niet hoeveelste keer de Bookish Winter Swap in combinatie met de boeken adventskalender!

Ondertussen heeft als het goed is iedereen haar pakket ontvangen en heb ik een tal van toffe unboxings binnengekregen. Ik wil daar een aantal unboxings van laten zien.

 

Deze pakketten zijn allemaal echt goals, toch? Mocht jij ook nog een toffe foto hebben, een blogpost van je unboxing hebben geschreven of een instapost hebben geplaatst; laat je link dan vooral achter in de reacties!

Over het algemeen is het dit jaar erg goed gegaan, behalve een hele grote hobbel in de weg. Gelukkig is dit door vele mensen opgevangen en is dit ook weer netjes opgelost. Ik wil iedereen dan ook bedanken voor het meedoen, het enthousiasme en jullie toewijding. Zonder jullie was dit geen succes geworden. Ik hoop dat het volgend jaar weer voor herhaling vatbaar is! Vorig jaar heb ik ook een zomereditie gedaan, zien jullie dit ook weer zitten?

Thanks guys!

Tags:

Divider

6 responses to “Bookish Winter Swap Wrap Up 2017

  1. Ik doe in de zomer zéker weer mee! Was zo leuk om te krijgen én om samen te stellen 😀 Maar misschien instellen dat je even moet laten weten als je pakketje binnen is gekomen? Ik heb dit keer nl niets gehoord en dat is toch jammer 🙁

  2. Ik heb nog nooit meegedaan maar het lijkt me supertof. Alleen wat bang dat ik daar niet genoeg tijd in zou kunnen steken. Ik ben niet zo de meest creatieve :). Maar misschien moet ik me toch gewoon eens in het diepe gooien!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.