Dagboek: Harry Potter box!

Geplaatst op 15 januari 2018 door Emmy in Persoonlijk / 1 Comment

Deze week zat vol leuke dingen. Zo ging ik met familie naar de sauna, ging ik met Esmee naar de film en had ik een buffet op het werk! Daarnaast schreef ik weer lekker en las ik weer wat boeken.. Lees je mee?

Maandag

Vandaag heb ik een paar dingen staan die ik wil doen, dus die werk is af. Ook ga ik weer lekker zwemmen en doe ik wat boodschapjes. In de avond fiets ik naar mijn werk, want we hebben het nieuwjaarsbuffet. Dat is erg gezellig, maar ik wil op tijd weer naar huis voor Dungeons & Dragons.

Ik was Ember op een gegeven moment kwijt…

Dinsdag

Vandaag doe ik in de ochtend thuis een aantal dingen en dan ga ik richting werk. Ik werk de middag en s avonds werk ik nog een beetje door aan mijn blog. Oh, en we kijken Wonder Woman! Ik vind het een toffe film, maar niet zo goed als ik de Marvel films meestal vind. Deels komt dit door de torenhoge verwachtingen. Maar alsnog vond ik hem erg goed.. Het was gelukkig niet zo verschrikkelijk als ik Suicide Squad vond.

Woensdag

Verdomme, na het bijles geven krijg ik me toch een koppijn. Ik ga een stuk wandelen in de hoop dat het weggaat maar het wordt zo erg dat ik moet overgeven. Ik duik dus mijn bed in. Het nadeel is als ik na het eten weer naar bed ga, ik niet kan slapen. Ik zie het half 1 worden terwijl ik er om half 10 inlig. MeEEH

Ik speel weer Pokemon Go..

Donderdag

Vandaag wordt een leuk dag, want ik heb afgesproken met Esmee! We gaan samen naar de film en gezellig de stad in. We gaan naar Pitch Perfect 3, wat ik weer echt een heerlijke film vind. We zitten maar met zeven mensen in de zaal omdat we de ochtendvoorstelling hebben en ik heb het gevoel alsof wij de enigen zijn die echt keihard moeten lachen, maar het is het waard. Ha. Daarna gaan we nog even de stad in voor een yoghurtje en om de kringloopwinkels te bezoeken. Rond etenstijd ben ik weer thuis.

Mijn favoriete thee is op!

‘s Avonds besluit ik aan het werk te gaan. Ik zet vandaag namelijk mijn eerste kaarsenbox online! Het thema is Magic is Might en alle goodies zullen met Harry Potter te maken hebben. Ik heb zooo veel zin om met alles aan de slag te gaan! In de avond bestel ik een aantal goodies en een aantal materialen om goodies te maken. Heb jij hem al gescoord!?

Je kunt hem hier scoren!

Vrijdag

Vandaag ga ik onder andere lekker zwemmen! Ik maak wat items en blog wat. En ik lees wat. De dag vliegt voorbij, vooral omdat ik wacht tot de postbode langskomt. En wat blijkt dan? Ze zijn een pakketje vergeten af te leveren. Kak! Gelukkig komen ze op zaterdag alsnog langs.

Haha. Snap ik best hoor.. Maar ik zou zo meedoen.

Zaterdag

Tijd om te genieten! Vandaag ga ik samen met mijn nichtje en mijn zusje naar de sauna! We hebben in Culemborg afgesproken en zodra ik op het station sta, blijkt mijn trein niet meer te gaan. KAK! 2,5 uur later weten we toch samen te komen, zij het in Driebergen.

En dit is pas de helft van het perron. Feestje.

De sauna is heerlijk! Toen we hier een paar jaar terug mee begonnen konden we nog niks hebben, maar nu houden we het goed vol. Lekker warm, af en toe koud en lekker dobberen in het water. Ook bezoeken we voor het eerst een opgieting. Wow, dat was heftig.. Maar wel lekker!

‘s Avonds bestellen we sushi en rond kwart over 9 ben ik thuis. Ik zet dan meteen mijn opname van Wie is de mol aan. Daarna kijken we nog twee afleveringen van Ghost Adventures.

Zondag

Ik slaap lekker uit vandaag! Daarna blog ik wat en dan ga ik naar mijn werk. Vandaag val ik namelijk in op de jeugdafdeling. Dat vind ik altijd heel gezellig en op zondag is er altijd heel leuk volk binnen. Ik krijg veel vragen, waaronder over young adult boeken. Daar word ik oprecht vrolijk van.

Ook schrijf ik vandaag veel, trouwens. Want ik had een doel vandaag; de 20k halen! Maar ik was pas op de 16,1. slik. En toen was ik opeens op de 19,4 en leek het allemaal wat haalbaarder. In de avond schrijf ik verder en blog ik lekker.

Gelezen

Ook deze week las ik weer het een en ander. Zo las ik maandag Moonrise uit. Daarnaast heb ik weer een boek uitgeluisterd deze week: Magic Bites. Ik lees ook Walk on Earth a Stranger en die vond ik zooo veel toffer dan ik had verwacht! Op vrijdag lees ik de geillustreerde versie van Fantastic Beasts en op zaterdag begin ik in De rode piramide, die ik niet uitkrijg voor de zondag voorbij is.

In totaal zit ik al op 9 gelezen boeken dit jaar. Zo netjes!

Nieuwe boeken

Deze week kreeg ik heel veel boeken binnen, maar de meesten daarvan ga ik nog niet laten zien, die bewaar ik namelijk voor een grote haul!

Naast dat ik heel veel boeken binnen krijg van mijn mega bestelling (die komen in een aparte haul), krijg ik ook een boek binnen die ik een tijdje terug overnam van iemand: Bright smoke, cold fire. Ik vind deze schrijfster erg leuk, dus ik ben heel benieuwd!

Ook grappig, 7 jaar geleden zette iemand mijn sterrenbeeld in kaart. Ik weet alleen niet meer zo goed wat het allemaal betekende. Ik ben een kreeft en mijn ascendant is steenbok. Wist je trouwens dat ik op een volle maan ben geboren?

Blogpost

Komende week heb ik weer wat afspraken staan, moet ik weer een paar dagen werken en heb ik genoeg dingen te doen. Tot volgende week!

 

 

Tags: ,

Divider

One response to “Dagboek: Harry Potter box!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.